- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.381
öyle tabi tatlım sabahtan ablam geldi sağolsun yeğenime bakarım dedi eşime dedim iyiki benimkiler var dedim yazık aslında eşimede üzüldüm ama laf sokmadanda duramamsengözlerimebaksanab
oh iyi yaptın hayatım.arada böyle laf sokmak lazım.çünkü onlar bu gibi fırsatları hiç kaçırmazlar.o zaman bizde kaçırmayalım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
hadi kızlar 3 kahveleri kimden yapında içelim.şöyle yanınada bir tatlı olsa ne güzel olurdu.
eeeeeeeeeeee kahveler soguyorrrrr nerdesınızzzzzzz(
selam sekerler nabersınız?
kısmetsız kedı lahanabebegım canım cok cok gecmıs olsunacıl sıfalar dılıyorum meleklerıme
bende geldım kızları yatırdım yemeklerı yaptım ortalıgı toparladım aksam gıdecegım tekrardan ders yapmak ıstıyorum ama heryerlerdım dokuluyor sızlerle takılayım kendıme geleyım barııı dedım
kaynanammmmmmm
kızlar 1 haftadır annemin sağlık sorunları vardı annem kanser hastası 2006 da 2 kez ameliyat oldu uzun bir kemoterapi gördü neyse geçen hafta sonu rahatsızlandı ve tahlil falan filan baya gerildik bugün sonuçları aldık korkulcak birşey çıkmadı çok şükür :lepi::Saruboceq:
kaynanama kızgınım çünkü annem hastaneye gideceği için kızıma bakabilirmi dedik ve hanımefendi hayır dedi şok oldum tek ve ilk torunu yarım gün bile bakmak istemedi sinir oldum gerçi mecbur değil ama ayıpladım ben bilmiyorum yorumsuz ...........................:jeyyar:
ana kızlar nunuk gelmiş kollayın kendünüzü
aman boşver annem iyiya gerisi ............. :))))))))
ne oluyor kız nunuk hayırdır
öyle tabi tatlım sabahtan ablam geldi sağolsun yeğenime bakarım dedi eşime dedim iyiki benimkiler var dedim yazık aslında eşimede üzüldüm ama laf sokmadanda duramamsengözlerimebaksanab
Kızım yürüteçten düştü senağlama senağlama
geldik şekercim geldik.
yavrus naber biraz kolaylandımı bari işler
canın çıkmıştır şimdi senin bari bir kas gevşetici içte kendine gel gülüm
bende temizlik yapıyorum arada size bakıyorum.
ne yapıyorsunuz diye neyse ben gene işe koyulayım anca yaparım.
öpüyorum şeker seni ve burdaki herkesi görüşürük byeeeeeeeee,
nunuk nereye gittin gene yav bir gelon bir gidyon :uhm:
valla acayip oklava dönüyor ortada aradan kaynanamıda çıkarı verin hayrına:)))
eeeeeeeeeeee kahveler soguyorrrrr nerdesınızzzzzzz(
Kızım yürüteçten düştü senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?