Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

öyle tabi tatlım sabahtan ablam geldi sağolsun yeğenime bakarım dedi eşime dedim iyiki benimkiler var dedim yazık aslında eşimede üzüldüm ama laf sokmadanda duramamsengözlerimebaksanab

oh iyi yaptın hayatım.arada böyle laf sokmak lazım.çünkü onlar bu gibi fırsatları hiç kaçırmazlar.o zaman bizde kaçırmayalım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

oh iyi yaptın hayatım.arada böyle laf sokmak lazım.çünkü onlar bu gibi fırsatları hiç kaçırmazlar.o zaman bizde kaçırmayalım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3öyle şeker bende laf sokmayı hiiiiiiiiiçççççççççç sevmem laelaelaelaelae

selam sekerler nabersınız?
kısmetsız kedı lahanabebegım canım cok cok gecmıs olsunacıl sıfalar dılıyorum meleklerıme
bende geldım kızları yatırdım yemeklerı yaptım ortalıgı toparladım aksam gıdecegım tekrardan ders yapmak ıstıyorum ama heryerlerdım dokuluyor sızlerle takılayım kendıme geleyım barııı dedım

yavrus naber biraz kolaylandımı bari işler
canın çıkmıştır şimdi senin bari bir kas gevşetici içte kendine gel gülüm
bende temizlik yapıyorum arada size bakıyorum.
ne yapıyorsunuz diye neyse ben gene işe koyulayım anca yaparım.
öpüyorum şeker seni ve burdaki herkesi görüşürük byeeeeeeeee,

canim öncelikle gecmis olsun acil sifalar diliyorum
kaynanan gelincede diyecek tek bir kelime bulamiyorum
kaynana olurda böylemi olur yaaaaa kaynanyi napmali ???????????

ana kızlar nunuk gelmiş kollayın kendünüzü

ne deyon beaaaaa

aman boşver annem iyiya gerisi ............. :))))))))

evet takma kafana en önemlisi annenin iyi olmasi

ne oluyor kız nunuk hayırdır

ne hayirdir ne oluyo ki

öyle tabi tatlım sabahtan ablam geldi sağolsun yeğenime bakarım dedi eşime dedim iyiki benimkiler var dedim yazık aslında eşimede üzüldüm ama laf sokmadanda duramamsengözlerimebaksanab

tabi canim ama o lafi demezsen icinde kalir erkekler buldumu birseyi hemen söylüyolar kendimizi ezdirmemek gerek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geldik şekercim geldik.

hosgeldın bebegımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla canım kolılerın hepsı acıldı oturma odası mutfak calısma odası halloldu.salon ve beyaz esya yatak odası bugun gelıyor onlarıda aksam esım gelsın kızları bırakıp gıttıgımde halledecegız
ınsaallah 3 4 gune tam olarak yerlesmıs olacak
bugun yarın ızınlı zaten.ıse baslamadan bıtırelım dıyoruz
haftaya sınavıma bır hafta kalıyor ben ders bası arkadasımda memleketıne gıdecek dugun ıcın annesıne yardıma bende kendı evımı temızleyecegım falan
valla ne bulduysam ıctım ama nafıle dokuluyorum canım yaa
sanada kolay gelsın bebegım
kızlar bu arada hatıce aradı az once cok cok selamları var opuyor hepınızı
kubramız persembe gunu ınsaallah cıkıyor hastaneden bugun oynayıp gobekler atıyormus ıyıymıs cok sukur
sızlerede haber vermemı ıstedı

nunuk nereye gittin gene yav bir gelon bir gidyon :uhm:

canim yemek yapacam hazirlik yaptim birazdanda yapmaya baslicam börek yapmak istiyorumda ispanakli gelin hepberaber yiyelim

valla acayip oklava dönüyor ortada aradan kaynanamıda çıkarı verin hayrına:)))

dövmezmiyiz tatlim iste yeterki

eeeeeeeeeeee kahveler soguyorrrrr nerdesınızzzzzzz(

benim isim var 5 cayinda görüselim yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…