Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ne güzel benimde adapazarından yalovaya kadar.
hatta ankara,antalya,alanya,rize ve şuanda daha aklıma gelmeyen yerler.
amannnnnn ne kalabalıkmışız ya.

olmaz böyle sey yoksa ruyami tam mutlu oldum derken yiktin bütün rüyami -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

scim 1998 de kardeşimle antalyaya giderken kaza yaptım ben ve o günden beri araba kullanamıyorum

çok geçmiş olsun hayatım.peki size birşey oldumu.
sende benim gibisin.benimde abim kaza yaptı.ölümlü bir kaza oldu.gerçi ben içinde değildim ama genede çok tedirgin oluyorum ve araba kullanamıyorum.
oda z.burnu sahilindeki ölüm virajında yaptı.

hımm tamm anladım istediğin yemek olsun tatlım gel beraber yiyelim gelemem dersen karoyla göndereyim tatlımm sana hangisi uygun söyle tatlım

scim 1998 de kardeşimle antalyaya giderken kaza yaptım ben ve o günden beri araba kullanamıyorum

aaaaa gecmis olsun canim dikkat et kendine güveninimi kaybettin canim bende istiyorum ehliyeti ama sende güven kendine al arabayi altina gez canim oh ne güzel

yok çok şükür bize birşey olmadı ama araba pelt olmuştu şu uzun yol şöförleri yüzündendi neyse ama o günden sonra tırsar oldum

canım benim ya.sende gel.ne demek.ama sen uzaktasın diye sana ses etmedik.sen yeterki geliyorum de yavru kuşum benim.aşkolsun biz seni çok seviyoruz hayatım.
dimi ksocum.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug:
a.s.a.s. a.s. a.s.

kızlarrrr niye rosemm i çağırmıyorsunuz bakayım
aşkolsun ebrucum rosemm ne zaman kahve siğara molası verse seni hemen çağırır sen davet etmedin bak üzüldü aaa aldırtmayın bakayım bana oklavalarıoklava:klava:klava:klava:klava:) ben şiddete karşıyım ama gerek görürsem kullanmaktan çekinmem ona göre hmmmmmmm

ama biz ona uzak diye söylemedik.onu düşündüğümüz için yoksa biz onu seviyoruz ki. :1no2:
:1no2: :1no2:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ayyy rosem kambersiz düğün ayyyyy pardon sensiz buluşma olurmu
hah şöyle yola gelin bakayım:roflol::roflol::roflol::roflol:
boşuna dememişleroklava:)cennetten çıkmadır diye:roflol::roflol::roflol::roflol:

kamilem benimmŞeniz

kamilem gel akşam yemeğe aşkımm sen bunlar kalsınn nunukum sende gellllll emi bebemmmmm
ohh garsonlarımızda bize servis yapacaklar
(burası restoranımız )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…