K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.781
scim 1998 de kardeşimle antalyaya giderken kaza yaptım ben ve o günden beri araba kullanamıyorum
scim 1998 de kardeşimle antalyaya giderken kaza yaptım ben ve o günden beri araba kullanamıyorum
olmaz böyle sey yoksa ruyami tam mutlu oldum derken yiktin bütün rüyami -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
söyle tatlımm hayırdır ne oldu bakayım kim üzdü seni
söyle nunugum tüm zamanlar senin güzelim
geçmiş olsun canım a.s.scim 1998 de kardeşimle antalyaya giderken kaza yaptım ben ve o günden beri araba kullanamıyorum
olmaz böyle sey yoksa ruyami tam mutlu oldum derken yiktin bütün rüyami -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
yyaa baksana bunlar buluşalım falan diyo ama beni çağıran yok sorsan beni seviyolarrrrr dııııııııı
ühüüüüüüüüü:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bişey de bunlara sennnnn...oklava:)
kızlarrrr niye rosemm i çağırmıyorsunuz bakayımyyaa baksana bunlar buluşalım falan diyo ama beni çağıran yok sorsan beni seviyolarrrrr dııııııııı
ühüüüüüüüüü:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bişey de bunlara sennnnn...oklava:)
kızlarrrr niye rosemm i çağırmıyorsunuz bakayım
aşkolsun ebrucum rosemm ne zaman kahve siğara molası verse seni hemen çağırır sen davet etmedin bak üzüldü aaa aldırtmayın bakayım bana oklavalarıoklava: klava: klava: klava: klava:) ben şiddete karşıyım ama gerek görürsem kullanmaktan çekinmem ona göre hmmmmmmm
canım benim ya.sende gel.ne demek.ama sen uzaktasın diye sana ses etmedik.sen yeterki geliyorum de yavru kuşum benim.aşkolsun biz seni çok seviyoruz hayatım.
dimi ksocum.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug:
a.s.a.s. a.s. a.s.
hah şöyle yola gelin bakayım:roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy rosem kambersiz düğün ayyyyy pardon sensiz buluşma olurmu
kızlarrrr niye rosemm i çağırmıyorsunuz bakayım
aşkolsun ebrucum rosemm ne zaman kahve siğara molası verse seni hemen çağırır sen davet etmedin bak üzüldü aaa aldırtmayın bakayım bana oklavalarıoklava: klava: klava: klava: klava:) ben şiddete karşıyım ama gerek görürsem kullanmaktan çekinmem ona göre hmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?