- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.741
harika geliyorum hemen.sen kahveleride söyle hayatım.
işte buyrun kızlarrrrrrrrrrr masalarda hazırrr
etsin anam etsin birşey etsin senide kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kız ne iyi etmesin iyi etsin:teytey::teytey::dance::dance:
oooo seker yaa ıyıce tatıl moduna soktunuz bızı anam
vallahı bakması bıle harıka yaa bırde oralarda olmayı dusunun:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
yafrular ben kahvemıde ıctım guzel sohbetınızle kendımede geldım sımdı ders bası yapayım dıyorum
sızlere doyum olmaz sekerler
kızlar uyanana kadar 20 30 soru cozsem kar kardır.herkesı cok cok opuyorum canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
aralarda gelırım sımdılık muckkkkkkkkkkkkk herkeslere
ayy ben geliyorummmmm tatlım senin enerjinin nerden geldiği bellisırnaşık şey
buyur gel tatlım beklerim şekerim ben daha nerelere götürürüm sizi babannemlerin bağ evi var deresi kayna suyu her bişeyi var güzel bir tatil yaptırırm sen gel yeter ki şekera.s
hayatım ben şu an burdayımmmmm....
benim iş yerim burasıı yaavvvvv yeter ki gelin diye boşuna yırtınmıyom burada...
demin sigaramı içtim orada bendelikafaduldendelikafadulden
evet canım birkaç gündür söylemeye başladım artık kaçışı yok allah izin verirse doğacak bebek...kız sende yap bi tane daha, senin kaç tane ki çocuğun bir kızın yokmu??
harika geliyorum hemen.sen kahveleride söyle hayatım.
etsin anam etsin birşey etsin senide kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet miniğim ya.şimdi orda olmak vardı hep birlikte kahve,deniz ve dedikodu.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
canim gülegüle :a015: :a015: allah zihin acikligi versin
scim kız seçim günü z.burnundayım sen nerdesin
ınsaallah bebegım yaa ıst geldıgımde haberlesırız seker gıderız kıssssss
o sandalyelerde oturmus fotomuzuda eklerız topıgımıze
ayy ne guzel olur yaaaaa
ay hadı ben calısam da esıme hakettım gotur dıye bılemmmm
zevke geldım sekerler hadı ben muhasabeyle accık hasır nesırlesem:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebegım aglama anam kıyamam sanaaaaaa
bak boyle yapma gıdemem sonraa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
minikcim kolay gelsin allah zihin açıklığı versin tatlım
hayatım bir kızım var evet de ben çalışıyorum kim bakacak yavruya bakacak kimsem yok arkadaşlarım bakarız diyo ama kaç gün be kuşum nede olsa el başkasına güvenip bebek olmaz kii olsun kızım yetiyo çok şükürr napalımm
hayatım bir kızım var evet de ben çalışıyorum kim bakacak yavruya bakacak kimsem yok arkadaşlarım bakarız diyo ama kaç gün be kuşum nede olsa el başkasına güvenip bebek olmaz kii olsun kızım yetiyo çok şükürr napalımm
scim annem 5 telsizde imam hatip lisesinde atacak onu getircem sen yavru
istanbullu hanımlara duyurulur pazar günü k.çekmece z.burnu sahilden gidecem arabayla canını seven yola çıkmasın :))) artık bu korkuyu atmalıyım
ben abdülhakhamitde atıcam hayatım.benim ev oraya yakınya.onun için oraya vermişler bizi.kız geldiğinde görüşebilirmiyiz acep.sen oralarda takılıcanmı yoksa hemen dönücenmi eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?