Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

işte buyrun kızlarrrrrrrrrrr masalarda hazırrr
harika geliyorum hemen.sen kahveleride söyle hayatım.
kız ne iyi etmesin iyi etsin:teytey::teytey::dance::dance:
etsin anam etsin birşey etsin senide kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oooo seker yaa ıyıce tatıl moduna soktunuz bızı anam
vallahı bakması bıle harıka yaa bırde oralarda olmayı dusunun:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

evet miniğim ya.şimdi orda olmak vardı hep birlikte kahve,deniz ve dedikodu.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

canim gülegüle :a015: :a015: allah zihin acikligi versin

ay ay yerım ben senı canım benımmmmmm sagolasın bebegımmmmmmmm
ınsallah canım su hazıranı bır goreydım erımeden yokolmadan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
43 e dusmusum ayol sorma valla 40a ınecem dıye aklım cıkıyordu sanırım yogunluktan korktugum basıma gelecek
ınsaallah hazırana sag saglım cıkarsam hafta sonları kacamaklarımız olacak gezmelere.ılk efsunuma gıdecegım beklıyor bebegım kıstan berı.sonra ısteyen herkese gelecem
accık surteyım demı yanı hakettımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayatım ben şu an burdayımmmmm....
benim iş yerim burasıı yaavvvvv yeter ki gelin diye boşuna yırtınmıyom burada...
demin sigaramı içtim orada ben
delikafaduldendelikafadulden

oh oh keyf sende ne güzel iste hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evet canım birkaç gündür söylemeye başladım artık kaçışı yok allah izin verirse doğacak bebek...kız sende yap bi tane daha, senin kaç tane ki çocuğun bir kızın yokmu??

hayatım bir kızım var evet de ben çalışıyorum kim bakacak yavruya bakacak kimsem yok arkadaşlarım bakarız diyo ama kaç gün be kuşum nede olsa el başkasına güvenip bebek olmaz kii olsun kızım yetiyo çok şükürr napalımm

ınsaallah bebegım yaa ıst geldıgımde haberlesırız seker gıderız kıssssss
o sandalyelerde oturmus fotomuzuda eklerız topıgımıze
ayy ne guzel olur yaaaaa
ay hadı ben calısam da esıme hakettım gotur dıye bılemmmm
zevke geldım sekerler hadı ben muhasabeyle accık hasır nesırlesem:roflol::roflol::roflol::roflol:

canim gülegüle :a015: :a015: allah zihin acikligi versin

sagolasın bebegım aglama anam kıyamam sanaaaaaa
bak boyle yapma gıdemem sonraa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız rosem kimseye güvenme bak daha dün hamileyken bakarım bakarım diyen kaynanam yan çizdi valla tırnan varsa kaşınırsın diye boşuna dememmişler

git hadi git tamam sildim gözyaslarimi senağlama senağlama

minikcim kolay gelsin allah zihin açıklığı versin tatlım

sagolasın bebegım allah razı olsun

dogur kıs topıkcek bız bakarız anammmmmmmmmma.sa.sa.s
hadı bu kez vallahı kactım kızlar

evet canim kime güveneceksin arkadasa bile güvenemezsin nasil birakipta gideceksin ki annen bacin olsa neyse yokmu yaninda kimsen CADIARZU CADIARZU CADIARZU

istanbullu hanımlara duyurulur pazar günü k.çekmece z.burnu sahilden gidecem arabayla canını seven yola çıkmasın :))) artık bu korkuyu atmalıyım

evet canım bakacak kimsenin olmamması kötü...başkası kaç gün bakar ki dediğin gibi,ben ne yapıcam bilmiyorum benimde hiç kimsem yok bebek olunca kızımı okula kim götürüp getirecek bilmiyorum,mecburen bebekle kendim çıkıcam herhalde...

evet ya bebeğe bakıcak kimse olmayınca insan hep korku duyuyor.onun içinde biz çalışan anneler genelde tek çocuklu kalıyor.tabi bakıcak kimse yoksa.

ben abdülhakhamitde atıcam hayatım.benim ev oraya yakınya.onun için oraya vermişler bizi.kız geldiğinde görüşebilirmiyiz acep.sen oralarda takılıcanmı yoksa hemen dönücenmi eve.

ayyy kız ben orda okudum varya ahh mazi ahh valla şekr hava iyi olursa takılırım sanırım olivyuma kaçarım en kötüsü özelden tel atayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…