Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

belinayım kuzum anam z.burnunda oy atacak onu götürcem ben ise mustafa parsta oy atacam sen

hııım...ben sefaköy lisesinde atıcam oyu bu arada mustafa pars kızımın okuluşutarafagitti eşimide sandık görevlisi olarak çağırdılar ama hangi okul belli değil daha...

yemeğimde tamamdır bir pilav ve salata kaldı yapacağım yaşasın özgürlük
ksocum,s1907cim artık bizede yazarsınız naber kızlar biz beraber kahve içiyoruz siz ne yapıyorsunuz diye

istanbullu hanımlara duyurulur pazar günü k.çekmece z.burnu sahilden gidecem arabayla canını seven yola çıkmasın :))) artık bu korkuyu atmalıyım

hade bakalım maşallah maşallahh tabii ya benim arkadaşım yapar bunu istersen bende gelim arabayla konvoy yaparız kızzzzzzzdelikafadulden
istanbul trafiğinide bi karıştıralım birbirine ha h haa haaaayyyyyyyyydelikafaduldendelikafadulden

kamileeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm.....................
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

rosem kuzum ne yapayım kocaya kızınca anahtarı alıp çıkmak istiyom ama yapamıyorum arabada benim üstüme çaldı diye ihbarda edemez :))) kazadan önce çok iyi kullanırdım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…