Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın miniğim sağolasın kısgardaşım Şeniz

günaydın miniğim sağolasın kısgardaşım Şeniz

rıce edersım kısgardasımmmm ne demek.
smdılık kactım yafrum gorusmek uzere ınsaallah kendıme bır geleyımde.gece 3de yattım 9da kalktım cok ac uykusuz ve yorgunummkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ac karnımı doyurup bır dus alıp ayılayım baktım ayılamıyorum kızlarla vurup kafayı uyuyayım dıyorum
opuyorum canım tekrardan gecmıs olsun bebegım bunlarda benden sanaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sagol canım da valla ben daha aksamda kaldım gunum aydın falan olamadı.
:roflol::roflol::roflol:demlıce bır cay guzel bır kahvaltı sonra bır dus ınsaallah kendıme gelecegım.

vallahi minikcim.bende aynı durumdayım.hala ayılamadım.şimdi bir kahve içiyorum.
ama kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam.sanki dayak yemiş gibi her tarafım ağrıyor.-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

günaydın hayatım.hoşbulduk.
Şeniz Şeniz Şeniz
geçmişi okumadım hasta olanlar varmı hayatım.geçmiş olsun herkese.
aman kimse hasta olmasında.

ben hastayım canımcım 11 de dr gitcem

kızlar öptüm sizleri ben çikiyorum cadı kaynanm evde bugün bidah zor girerim herhlade görüşmek üzere

görüşürüz birtanem çok öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

sorma sekerım vallahı nasıl bır haldeyım gorsenız halıme gulersınız.
bacaklarım ve kaslarım hala agrıyor altındakı bezı dolu bebekler yururya ayıra ayıra bacagını aynen o halde yuruyorum.kaslarımın gergınlıgınden buksem dogrulamıyorum dogrulsam bukemıyorum.bırde aksam javayla ugrasacam dıye sınır geldı onu hallettım sonra fecadekı flas gıttı onu hallettım java yukledım yıne sohbete gıremıyorum ısmını degıstırmem gerekıyor sanırım sınır geldı onunla ugrasırken bırde kokru fılmıne takıldım.ama hıc korkunc gelmedı cunku benım pcle mucadelem daha korkunctu ınankötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ona takıldım derken 3 de yattım uyudugumda kactı artık bılmıyorum saat 9dada kalktım.sersem sepetım anlayacagın.sen yıne dayak yemıs gıbısın anam benım tır gecmıs gıbıyım dokuluyom:roflol::roflol::roflol:
canım benım sende dıkkat et kendıne seker yaaa.bak haftaya sınavımız var kendımıze ıyı bakmamız lazım.a.sa.sa.sa.s

günaydınnnnnnnn.................................

hayırlı sabahlarr.........
miniğimmm lahjana bebemmm frezyamm..ebrummmmm...Şeniz

herkese mutlu sabahlarrrrrr

ayyy ne o öle dökülüyorum falan aaaaaa sıkmŞenizayın sabah sabah canımı benim
hadeee açılın bakimmm bakın belim tutulmuş beni
mde amannnnn napimmmm tutulursa açılır kafam açıkolsun gönlümaçık olsun yeter bana..:teytey:

hadee uyuşuk karularrrrrrrrrrr lahanammm bebem ben gene çiçek isterim ama ......banane babanee

ebrummmm istemem öle seni uyşuk uyşuk hadee açıl bakalımm hooppppaaa:sm_cool:

günaydın kıslar
hepinize güse br gün diliyorum .
bende uykusuz olanlardanım
gece gene dişimtuttu sabaha kadar dolandım.
şimdide leyla gibiyim yemek yemeğe korkuyorum tutacak diye
bugünkü kahvaltım süt bir bardak süt içeceğim.

ah canım ya çok yoruyosun kendini dikkat et kendine kısgardaşıma.s

kızlar hadı bırı benı kovsun yaaaaaaaaa
vallahı mıdem sırtıma yapıstı gıdemde gelem
hadı muckkk sızlere yafrularrrrrrrrrrrrr

kıs de get hade artıkım yoksam dövücem bakklava: klava: klava:

nekaaaaaa güzel kovdum demi ama:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar öptüm sizleri ben çikiyorum cadı kaynanm evde bugün bidah zor girerim herhlade görüşmek üzere
görüşürüz hayatım.öpüldün canımcım.
ben hastayım canımcım 11 de dr gitcem

görüşürüz birtanem çok öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz
neyin var hayatım hayırdır.geçmiş olsun.

evet hayatım ya.kendimize dikkat etmemiz lazım.sınava az kaldı.ders çalışmaya çalışıyorum.kendime bir gelsem neler yapıcamda.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

(herkese) günaaydıınn melek anneleriii,
şimdi anladığım kadarınla,lahanacım hastamış çok geçmşler olsun cnm,rabbim dermansız dert vermesin,
frezyacımın canısı sıkkın cnm benim hayatta hiç bişe için kendini üzmeye değmez ,tecrübeyle sabitti,allahım sana kolaylık versin bidanem,
minişiminde ağrıları varmış kendini bol bol dinlendir cnm,1907 cim sana hala rep veremiyom deli oldum sende kendine dikkat edesin tatlum bahar yorgunluğu var hepimizde galba,

günaydınn canım sanada ayy bir türlü geçmedi seninde bu dişlerin taa nasıl bu kadar iltihap oldu kii be anam neden başta gitmedin..:teselli:

lahanammm ebbem sana nolduu be kuzum nedir dr a gidicem gidicem ne bu heves he anlayalaım yani yoksa bizdemi gelelim ne dersinsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…