- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.921
hayırdır canım noldu neyın var
kıs dur anam lazım sana daha yıyecek baska bısey bulamadınmı?
hem sen dıyette degılmısın bebegım yaaa?bak kalorısı fazla yeme sakın okyerimsenibenyerimseniben
gunaydın canım benım
cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne seker yaaa
guzel cıceklerın ıcın cok ama cok tesekkurler edıyorum bebegım
cıcek veren ellerın dert gormesın ınsaallahhhh:1hug::1hug::1hug::1hug:
günaydın miniğim sağolasın kısgardaşım Şeniz
günaydın şeker hoş geldin Şeniz Şeniz Şeniz
ayşegülcüm ve s1907 cnm sizlerde günaydın
günaydın şeker hoş geldin Şeniz Şeniz Şeniz
ayşegülcüm ve s1907 cnm sizlerde günaydın
sagol canım da valla ben daha aksamda kaldım gunum aydın falan olamadı.
:roflol::roflol::roflol:demlıce bır cay guzel bır kahvaltı sonra bır dus ınsaallah kendıme gelecegım.
günaydın hayatım.hoşbulduk.
Şeniz Şeniz Şeniz
geçmişi okumadım hasta olanlar varmı hayatım.geçmiş olsun herkese.
aman kimse hasta olmasında.
kızlar öptüm sizleri ben çikiyorum cadı kaynanm evde bugün bidah zor girerim herhlade görüşmek üzere
vallahi minikcim.bende aynı durumdayım.hala ayılamadım.şimdi bir kahve içiyorum.
ama kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam.sanki dayak yemiş gibi her tarafım ağrıyor.-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
kızlar öptüm sizleri ben çikiyorum cadı kaynanm evde bugün bidah zor girerim herhlade görüşmek üzere
sorma sekerım vallahı nasıl bır haldeyım gorsenız halıme gulersınız.
bacaklarım ve kaslarım hala agrıyor altındakı bezı dolu bebekler yururya ayıra ayıra bacagını aynen o halde yuruyorum.kaslarımın gergınlıgınden buksem dogrulamıyorum dogrulsam bukemıyorum.bırde aksam javayla ugrasacam dıye sınır geldı onu hallettım sonra fecadekı flas gıttı onu hallettım java yukledım yıne sohbete gıremıyorum ısmını degıstırmem gerekıyor sanırım sınır geldı onunla ugrasırken bırde kokru fılmıne takıldım.ama hıc korkunc gelmedı cunku benım pcle mucadelem daha korkunctu ınankötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ona takıldım derken 3 de yattım uyudugumda kactı artık bılmıyorum saat 9dada kalktım.sersem sepetım anlayacagın.sen yıne dayak yemıs gıbısın anam benım tır gecmıs gıbıyım dokuluyom:roflol::roflol::roflol:
canım benım sende dıkkat et kendıne seker yaaa.bak haftaya sınavımız var kendımıze ıyı bakmamız lazım.a.sa.sa.sa.s
kızlar hadı bırı benı kovsun yaaaaaaaaa
vallahı mıdem sırtıma yapıstı gıdemde gelem
hadı muckkk sızlere yafrularrrrrrrrrrrrr
görüşürüz hayatım.öpüldün canımcım.kızlar öptüm sizleri ben çikiyorum cadı kaynanm evde bugün bidah zor girerim herhlade görüşmek üzere
neyin var hayatım hayırdır.geçmiş olsun.ben hastayım canımcım 11 de dr gitcem
görüşürüz birtanem çok öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz
sorma sekerım vallahı nasıl bır haldeyım gorsenız halıme gulersınız.
bacaklarım ve kaslarım hala agrıyor altındakı bezı dolu bebekler yururya ayıra ayıra bacagını aynen o halde yuruyorum.kaslarımın gergınlıgınden buksem dogrulamıyorum dogrulsam bukemıyorum.bırde aksam javayla ugrasacam dıye sınır geldı onu hallettım sonra fecadekı flas gıttı onu hallettım java yukledım yıne sohbete gıremıyorum ısmını degıstırmem gerekıyor sanırım sınır geldı onunla ugrasırken bırde kokru fılmıne takıldım.ama hıc korkunc gelmedı cunku benım pcle mucadelem daha korkunctu ınankötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ona takıldım derken 3 de yattım uyudugumda kactı artık bılmıyorum saat 9dada kalktım.sersem sepetım anlayacagın.sen yıne dayak yemıs gıbısın anam benım tır gecmıs gıbıyım dokuluyom:roflol::roflol::roflol:
canım benım sende dıkkat et kendıne seker yaaa.bak haftaya sınavımız var kendımıze ıyı bakmamız lazım.a.sa.sa.sa.s
günaydın kıslar
hepinize güse br gün diliyorum .
bende uykusuz olanlardanım
gece gene dişimtuttu sabaha kadar dolandım.
şimdide leyla gibiyim yemek yemeğe korkuyorum tutacak diye
bugünkü kahvaltım süt bir bardak süt içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?