Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

vallahı dogru dedın anam bır uyusukluk sorma ama yorgunlukdan bebegım yaa
sayende ayılıyorum yafrummmmmmm

ay kıyamam ben sana canım benım yaaa
cok gecmıs olsun bebegım
kıs senı tanıdım tanıyalı dısım dıyon gıt dedım gıtmedın bak daha kotu oluyor her gecen gun
ıhmal etme bebegım yaaa

cok guzel kovdun yafrummmm
doyumdum karnımı gozum accık acıldı sımdı bırde dus alayım kızlarıda yıkayım sonra yatıp uyuyalım kalkınca kendıme baya gelırım sanırım
ozamanada arkadas gelır ısten ona gıdecegım kalan ıslerıde bıtırelım artıkın
ınsaallah bu hafta bıter ıslerde kendıme gelır onumuzdekı hafta sadece ders yapacagım

evet canım yaaa bende son 2 hafta az calıstım onumuzdekı hafta asılacam yoksa yıkılırım gıbı gelıyor.ınsaallah rabbımın ıznıyle halledecegız seker yaaa
sınav bızden korksun bebegımmmmmmmmmmmmm

sagolasın canım benım sanada gunaydınlar
cok cok tesekkurler edıyorum canım ınsallah benımde yer gorecek bıyerlerım bıgun:))

haa herseyın tamdı bır de hapkolıklıgın eksık kaldı
dıyom sana az ıc dıye mıdenıde delecek bagımlıda olacan
zaten enterasan bır hatunsun ıyıce mutasyona ugrayacan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dün sabah sizin enerjinizle süpervomen oldum ,bi daldımki işlere ooff,bugünde enerji istiyom hede yollayın bakem.

heee bulursan sen yolla anam kım kaybetmıste bız bulalım enerjıyı
ahhhh ahhhhhh nerdeeee 2 sene oncekı halımmm
saka bır yana kzılar sınavlardan sonra yuruyuse baslayacagım yaaa
1.5 sene once sabah 6da kalkar yururdum 8 e kadar tum gun nasıl dınctım.ıyıce bosladım yaaa
efsuna benzedım valla benıde uyusuk ettın kıs kendın gıbı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sımdılık ben kacar yafrular yıkanıp aklanıp paklanıp geleyım
opuyorum herkeslerı bebıslerımmm
guzel bır gun dılıyorum herkeslereeeeeeee
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Günaydın kızlar....
Lahana bebekcim,efsuncum geçmiş olsun canlarım...

canım benim teşekkürler Şeniz

[

klava: klava: klava: klava: al sana enerji yevrum :roflol: :roflol: :roflol:

ay ii geldi kıs lahanacıım kendimi bayaa bi enerjik gördüm mersüükaydirigubbakcemile2

nedemek canım nedemek herzaman enerji vermeye hazırım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kızlar ben çıkıyom artık enerjime bakmayın çok fenayım valla:1no2:
artık dr gitmek için hazırlanayım hepünüzü kocaman kocaman öpüyorun Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

roşum kaçar ,sizde aldığım enerciyii boş oturarak harcamayım dimii,temizliğe devam etçem,hade baa kolay gele,güzeller kendinize ve meleklerinize iyi bakın hepçinize öpçükler gönderiyom,meleklerimide mıncık ediyoom...kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar....
Lahana bebekcim,efsuncum geçmiş olsun canlarım...

BELİNAYIM nasılsınn

kapalı tirbündeki napıyoo
midem bulantıları devamdır tabii daha sen bu arada doktora gittinmii
yaa bide neyi merak ediyorum biliyormusun meleğimiz kardeşini duydumuu venaptııı?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

i

kızlarrrr günaydınnnnnn..
lahanacım geçmiş olssun tatlım.geçmişi okuyamadım tam neyin var canım....
efsuncum canım.dişin şişse çekmez.ve kesin antibiyotik verir......ah ah be ne çektim o dişlerden.......
kızlar ya hava çok güzel ama kızım tam iyileşmediği için biz evdeyiz....güneşi görünce için açılıyo yaf......
hade bakkem günüz mutlu geçsin..

sağol canım benim
yanağım değil çok enteresan bademciklerimin olduğu yer şişti
cuma antibiyotik bitirdim 1 gr vermişti
gel dedi yoktu adam bende ağırmıyor diye gitmedim
akşam gene başladı bugün gidecem işte
boynumda resmen bi kitle hissediyorum
sol tarafım kasıyor artık ne acayip bir dişse
valla çek diyecem bugün insan kılığından çıktım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kısım o zaman gittim
dişçi 3 dişimi çekti zaten
bu sefer altta en iyisi ben çenemi toptan çektireyimde
tamammen bitsin bu iş anlamıyorum o kadar
dikkatte ediyorum başıma geliyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tünaydınnn şekerlerrr
geçmişe dalmadan slm vereyim dedim
nasılsınız şekrlerlerrr
beni merakeden oldumu bilemem ama söyleyeyim yinede:)))))))
eşime gece tlf geldi çıkması gerekti baya da geç geldi o gelene kadarr uyuyamadımbende
sabah çocukları hayalet gibi gönderince tekrar yattım
uyumuşum epey eşimde uyandırmamış sağolsun 11 gibi aradı kahvaltıyı yapalım mı ne dersin diye
kardeşimle geldiler kahvaltımızı yaptık anca ayılıp size koştum nasıl güzel anlatabilmişyim:))))))))))
vücud yorgunluğuma karşı tüm muzipliğim üstümde bugün hayırdır inş:)))))))))))))))))9
efsuncum ve lahanacım hastaymış galiba acil şifalarrrr canlarım taz zamanda inş

canım ya.allah kolaylık versin.çok zor diş ağrısı.gerçi çekiceğiniz sanmam ama genede belli olmaz.benim bu şekilde çekmişlerdi çünkü.antibiyotik işe yaramıyınca mecbur çekildi.
inşallah bir an önce kurtulursun hayatım.

merhaba kızlar günaydına yetişemedimdelikafadulden herkeze tünaydınnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt nasılsınız hastalara şifa dertlilere deva dilerim bugünümüze şükür edelim :Saruboceq:

AHHH güzelim scim bence hani şefimiz zamanında bana bedduamı ne etti kız işten başımı kaldıramıyorum

geçmiş olsun tatlımm ya :1hug::1hug:
diş ağrısı felaket birşey çok iyi bilirim
keşke çeneyi toptan çektirince halolsa ama olmaz ki
inş çekerde dişini kurtulursun canıma.s.a.s.Şeniz

tünaydın hanımlar
bende günaydına yetişemeyenlerdenimkaydirigubbakcemile3.biraz geç kalktımda.kahvaltı yaptım yanınıza geldim
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir gün diliyorum
öpüldünüz canlarıma.s.a.s.a.s.

:teytey::teytey::teytey:bu sabah çooookkk güzel bir haber aldım çok samimi bir arkadaşım hamişmiş:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…