Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ah bir kendime gelsem hayatım.dur kahvemi içtim belkim açılırım biraz.

of canımya.bilirim diş ağrısını.allah kolaylık versin sana.
inşallah çabuk geçer hayatım ya.ne zaman gidiceksin bir daha dişçiye.

ben çiçek göndermiştim ama gelmedimi yoksam
yoksam o çiçekçi çocuk çiçekleri sevgülüsünemü götürdü acep:roflol: :roflol: :roflol:

al şekerim sana yeniden vereyim al birtanem a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s.

günaydın efsune hoş geldin canımcım Şeniz

ah kısgardaşım dün kendimi çok yordum galıba çok fenayım bütün gece ağrıdan uyuyamadım hertarafım ağrıyo beynim zonkluyo resmen bide boğazım ağrıyo yaaaa yazuk bana valla senağlama senağlama senağlama

galiba hayatım.hepimiz dökülüyoruz.bu arada hayatım ben senin repini almış kadar oldum canımcım deli olmana gerek yok.Şeniz Şeniz Şeniz

geçmiş olsun canım ya.dikkat et kendine.dünde yoruldun tabi.şimdi toparlayamıyorsun kendini.

galiba hayatım.hepimiz dökülüyoruz.bu arada hayatım ben senin repini almış kadar oldum canımcım deli olmana gerek yok.Şeniz Şeniz Şeniz

ay yok cidden kızıyom artıkın bu repe ben klava:
valla kıslar yorgunluk felan yapıyo ama hava ılındı çok güzel içim açılıyo evin içi ışıl ışıl ,bide temizliğimi bitirem bütün yorgunluklarım bitçek,yeterki bizim havamız güzel olsun kıslar ,ay içimden geldi öpçem vallaŞenizŞeniz

sağ olun kıslar bugün öğlen eşimle beraber gidceğim.
bademciklerime kadar şişmiş gene inşallah çeker de kurtulurum
tek başıma gitmek istemiyorum geçen diş çektirdiğimde
tansiyonum fırlamıştı dişçi bile çok korkmuştu.şimdi onun gelmesini
bekleyeceğim işin kötüsü hap kolik olacam diye korkuyorum:roflol::roflol::roflol:

o kadar şişmisse çekmez canımın içi,allah korusun daa beter olursun sora.
geçmşler olsun tekrar diş olyı beterdir bilirimkötükedihüso

o kadar şişmisse çekmez canımın içi,allah korusun daa beter olursun sora.
geçmşler olsun tekrar diş olyı beterdir bilirimkötükedihüso

ay artık antibiyotikte kullanmak istemiyorum
bugün derse kullanacan diye canına okuyacam adamın kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sağol canım benim :1hug::1hug::1hug:

canımcım şişmişse çekmez dişini inmesini bekler allah seni hayırlısıylan şu dişten kurtarsın artıkım canım yaa:teselli:

dün sabah sizin enerjinizle süpervomen oldum ,bi daldımki işlere ooff,bugünde enerji istiyom hede yollayın bakem.

klava: klava: klava: klava: al sana enerji yevrum :roflol: :roflol: :roflol:

cano benim sağ ol
sanada geçmiş olsun a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Şeniz :1hug:

[

klava: klava: klava: klava: al sana enerji yevrum :roflol: :roflol: :roflol:

ay ii geldi kıs lahanacıım kendimi bayaa bi enerjik gördüm mersüükaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…