Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Ailemizee bebekkk geldiiii........teyzemin torunu olduuuu......ama çok yakınızz çokseverim teyzemiii....benim kızımdan sonra ki 2, kız buuu senamm abla oldu yaniii..
bebekte annede çok iyiymişş..........

Ailemizee bebekkk geldiiii........teyzemin torunu olduuuu......ama çok yakınızz çokseverim teyzemiii....benim kızımdan sonra ki 2, kız buuu senamm abla oldu yaniii..

gözünüz aydın hayatım.allah analı babalı büyütsün.
oh ne tatlı olur o şimdi.allah nazarlardan korusun.

ömürlü olsun canım alalh analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

rosem analı babalı büyüsün tatlım gözünüy aydın

ömürlü olsun canım alalh analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

kız farketmez ne olursa olsun.hem bende severim sütlü tatlı.zaten şerbetliyi hiç sevmem.

ççookk teşekkürler kızlarrrrrr......ayy ne güzelde kokar o dimi şimdi ahh ahhh

ya bende severimm sütlü tatlıyıııııııııııııııı ben bi sigara içmeye gidiyomm hadee ebrumm düş peşimeeeeeeeeeeeeee...........................kaydirigubbakcemile

dur kahveleri alayım geliyorum hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…