Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nunuk sende muhtar adayı olsana kız:roflol:
bu vaatlerle kesin kazanırsın:roflol:en azından ev hanımlarının oyunu alırsın ilk oy benden olsun canımkaydirigubbakcemile5

çok cazip bir teklif bi düşüneyim bakimmCADIARZUCADIARZU

nunuk sende muhtar adayı olsana kız:roflol:
bu vaatlerle kesin kazanırsın:roflol:en azından ev hanımlarının oyunu alırsın ilk oy benden olsun canımkaydirigubbakcemile5

kiz ben basbakanlik istiyorum muhtar olsam ne yapabilirim ki
sagolun kamilece cabuk düsün zaman geciyo bak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dün kk ne girmedim canım .yeni okudum yazını
çok geçmiş olsun canım her ikinizede acil şifalar diliyorum

görüsürüz kizgardaslarim melisayi almadan öyne su accik isim var onlari hallada verem görüsürüz byeeeeeeeeeeeeeee

başbakanda olursun canım.kadınların desteğini aldıktan sonra kim tutabilirki seni:roflol:

sana kolay gelsin
bende pazara gidicem hanımlar sonra görüşürüz bendende byyyy:a015:

iste en büyük kadinlar yasasinnnnnnnnnnn :enbuyukkk: :enbuyukkk: nerdeeeeeee kadinlari anlayacak birisi ciksa baskan olsa ama ben baskan olsam kesin ilk olarak kadin haklarini gözden geciririm
neyse ben ciktim melisami alip geleyim kesin gözü kapidadir beni bekliyodur gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

selamlar kızlar...kızımı okula bıraktım geldim,şimdi de gezmeye gidicem,gitmeden sizlere bakıyım dedim...lahanacım çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine...nunukcum hadi gözün aydın canım,ev işin olmuş....

ayy hadi bekletme meleğimizi yaban ellerde sen önce melissa ile başa çık sonra düşüncez seni başbakan yapmayı hadi bakemm:roflol::roflol:

hoşgeldin tatlımmŞeniz
ayrıcada iyi gezmelerrr canım

BE GELDİMMMMMMMMMMM
yaa ne kaçırdımm he ne kaçırdımmmmmm varmı bişeykaçırdığımmmmmmmm........

ayy içim içime sığmıyooooo haydeeeeeeeeee:sm_cool::teytey:
kızlarrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…