- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.201
oyunuzu bana verin evlerinize servis yapacam yemek alisveris tüm isteklerinizi karsilayacam özel arabalar yollayacam islerinize gitmeniz icin yada durun isinizi evinize getireyimki col cocuklarinizla daha iyi ilgilenirsiniz o bakmiyo bu kamiyo demeye son en özelinden cocuk bakicilarida var :lepi: :lepi: :lepi: Şeniz Şeniz
çok cazip bir teklif bi düşüneyim bakimmCADIARZUCADIARZU
nunuk sende muhtar adayı olsana kız:roflol:
bu vaatlerle kesin kazanırsın:roflol:en azından ev hanımlarının oyunu alırsın ilk oy benden olsun canımkaydirigubbakcemile5
Valla küsüyom size şurda kaç gündür yokum hasta yatıyom kızımda bende anca gözümü açabildim bide baktım kimsecikler beni merak edipte sormamışah dedim hemen şuraya bakayım şimdi beni merak etmiştir arkadaşlarım dedim ki nerde aşkolasınız
kiz ben basbakanlik istiyorum muhtar olsam ne yapabilirim ki
sagolun kamilece cabuk düsün zaman geciyo bak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
görüsürüz kizgardaslarim melisayi almadan öyne su accik isim var onlari hallada verem görüsürüz byeeeeeeeeeeeeeee
başbakanda olursun canım.kadınların desteğini aldıktan sonra kim tutabilirki seni:roflol:
sana kolay gelsin
bende pazara gidicem hanımlar sonra görüşürüz bendende byyyy:a015:
kolay gelsin şekerimsana kolay gelsin
bende pazara gidicem hanımlar sonra görüşürüz bendende byyyy:a015:
ayy hadi bekletme meleğimizi yaban ellerde sen önce melissa ile başa çık sonra düşüncez seni başbakan yapmayı hadi bakemm:roflol::roflol:iste en büyük kadinlar yasasinnnnnnnnnnn :enbuyukkk: :enbuyukkk: nerdeeeeeee kadinlari anlayacak birisi ciksa baskan olsa ama ben baskan olsam kesin ilk olarak kadin haklarini gözden geciririm
neyse ben ciktim melisami alip geleyim kesin gözü kapidadir beni bekliyodur gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
hoşgeldin tatlımmŞenizselamlar kızlar...kızımı okula bıraktım geldim,şimdi de gezmeye gidicem,gitmeden sizlere bakıyım dedim...lahanacım çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine...nunukcum hadi gözün aydın canım,ev işin olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?