Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet öyle oldu tatlım zaten bir sabah görüyorum neredeyse ,bizim burası küçük yer seçim hazırlıkları şenlikli geçer biraz geceleri geç geliyor
maşallah tatlım işleri halletmişsin,pc başına oturunca kolay kolay kalkamıyoruzzz
yarın hava açarsa bende eve tümden bir el atacağım bakalım

hadı afıyet olsun canım karnını doyur gel seker sende
bende kızları hazırlayıp bır pazar yapayım canlarım sonra onları yatırır gelırım.
sımdılık optum hepınızı yafrular kıb gorusmek uzere canlarım

ay secım dedınde aklıma geldı muhsın yazıcıogluna uzuldum yaaa.allah yardımcısı olsun ınsaallah.bır haber varmı bakındım ama daha yok sanırım.allah yardımcıları olsun hepsınınde aılelerı ne zor durumdadır.ınsaallah hıcbırıne bısey olmaz.

sagol canim kiz ne toplamasi daha iki ay var -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

aaa kıs evı buldunuzmu?????
hadı hayırlısı olsun ne dedım sana 1 haftaya kadar bu ıs hallolacak demedımmı?
sen falcı bacını dınle yafruma.sa.sa.s

evet canim baktigimiz evi vermis adam iste imza atilacak galiba
evet aksam sana dedim ama okumadin herhalde falci garuuuuu seni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bunlar senin icin

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bunlarda destek olnan tüm kizgardaslarim icin sagolun var olun

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet minikcim bende çok üzüldüm muhsin yazıoğlu'na allah hepsinin yardımcısı olsun.
allah eşine ve çocuklarına beklerken sabır versin.kolay değil böyle beklemek.ne kadar zor bir bekleyiş.allah babalarını onlara bağışlasın.ve tabiki yanındakileride çocuklarına ve ailelerine bağışlasın.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bunlarda destek olnan tüm kizgardaslarim icin sagolun var olun

ayyyy ayyyyyy dusuncelı arkadasım benımmmmmmmmmmmm
sagolasın bebegımmmmmmmmmmmm ay ne demek seker tabı desteklıyecegız surda baska kımımız var bırbırımızden baska demı amaaaa sekerlerrrrrrrrrrrrra.sa.sa.sa.s
hadı bende kactım yafrular bakayım bır pazar yapayım kafamda duracagına gıdıp gelemde dolapta kalsınlar:roflol::roflol::roflol::roflol:

inş aminn canım aileleri için çok zor
dün gece eşim eve geldikten sonra bir tlf geldi kaynım kaza yaptı diye allah tan ona birşey olmamış direk hemen kendi ben haber vereyim demiş onun sesini duymasak
dha çok korkacaktık allah sabır versin iyi haberler inş

oyunuzu bana verin evlerinize servis yapacam yemek alisveris tüm isteklerinizi karsilayacam özel arabalar yollayacam islerinize gitmeniz icin yada durun isinizi evinize getireyimki col cocuklarinizla daha iyi ilgilenirsiniz o bakmiyo bu kamiyo demeye son en özelinden cocuk bakicilarida var :lepi: :lepi: :lepi: Şeniz Şeniz

dikkat et canim ankaranin marasin rüzgari cok fena adam ucurur alimallah
tüpüde yanina almayi unutmaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çok cazip bir teklif bi düşüneyim bakimmCADIARZUCADIARZU

tünaydın hanımlar
ben yine en sona kaldım galiba
eşimi işe yolladıktan sonra tekrar uyuyorum.kalkana kadarda geç vakit oluyo
daha hiç bir iş yapmadım bir tek kahvaltı yaptım yanınıza koştum
geçmişide okuyamadım hanımlar.nunuk ev bulmuşsunuz galiba gözünaydın canım:teselli:

miniğim allah ailesine sabır versin.ben önce adamın yaralı kurtulduğunu sanıyodum meğer daha enkazı bile bulamamışlar.az önce msn yi açtığımda ordaki haberde uçaktaki muhabirle acil servis arasında geçen konuşma yayınlanmış.içim parçalandı valla
adam benden başka herkes ölü diyodu.inşallah yanılıyodur

tünaydın tatlımmbende yeni geldimmŞenizŞenizbir taraftan kahvaltı yapıp bir yandan size ve eşime ,kızlara laf yetiştiryorum:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…