- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.181
ben accik tl le konusayim gelirim yine
evet öyle oldu tatlım zaten bir sabah görüyorum neredeyse ,bizim burası küçük yer seçim hazırlıkları şenlikli geçer biraz geceleri geç geliyor:roflol::roflol::roflol:ay arada bırde bu saatte gunaydın desek nolur sankı aaaaaaaaa
ohh ohh hadı bakalım keyıf yapıyorsunuz haaa.ne guzel
bende 9da kalktım ama acmadan ıslerımı bıtıreyım dedım sonra oglene kadar pcde oturuyorum.erkenden 2 gunluk ısı bıtırdım sonra hafta sonu zaten tatıl.pazarada gıdebılırsem pazartesıye kadar ıs yok:lepi::lepi::lepi::lepi:
haftasonu dugun ıcın abıye bakmaya gıdecegım yıne.nazla kendıme bulamadım.hafta ıcı full ders yapmam lazım son haftam sınav ıcın.
a.s.a.s.a.s.tünaydın hatunlar fıstıklarrrrrrrrrr :1hug: işim çoktu anca geldim valla yoruldum karnımda acıktı yemeğe gidip hemen gelecem beni özleyin anacımm kaydirigubbakcemile bu arada herkezin keyfi iyidir umarım geçmişi okuyamadım fırsat bulupta :enbuyukkk:
evet öyle oldu tatlım zaten bir sabah görüyorum neredeyse ,bizim burası küçük yer seçim hazırlıkları şenlikli geçer biraz geceleri geç geliyor
maşallahtatlım işleri halletmişsin,pc başına oturunca kolay kolay kalkamıyoruzzz
yarın hava açarsa bende eve tümden bir el atacağım bakalım
orası için öyledirde unutmaki tatlım burası türkiyeeeeeee:dilcikar:
bu arada nunukcum hayırlı olsun gözünaydın evi tutmuşsunuz:1hug:
hem neişin var pc başında evi toplamaya başlaman gerekmiyormu anca toparlarsın başla artık:roflol:
aaa kıs evı buldunuzmu?????
hadı hayırlısı olsun ne dedım sana 1 haftaya kadar bu ıs hallolacak demedımmı?
sen falcı bacını dınle yafruma.sa.sa.s
gelin şekerler kahvaltı yapalım ben gelirim birazdan görüşmek üzere
eeeeee o kadar cene yapmaya tabı 4 olur kısım
masaallah sureklı bırdasın gelenı gıdenı oklavalama:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay haspama bak kısım o alamancada oyledır bızde kacta kalkarsan kalk gunaydın denır:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay secım dedınde aklıma geldı muhsın yazıcıogluna uzuldum yaaa.allah yardımcısı olsun ınsaallah.bır haber varmı bakındım ama daha yok sanırım.allah yardımcıları olsun hepsınınde aılelerı ne zor durumdadır.ınsaallah hıcbırıne bısey olmaz.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz bunlarda destek olnan tüm kizgardaslarim icin sagolun var olun
inş aminn canım aileleri için çok zoray secım dedınde aklıma geldı muhsın yazıcıogluna uzuldum yaaa.allah yardımcısı olsun ınsaallah.bır haber varmı bakındım ama daha yok sanırım.allah yardımcıları olsun hepsınınde aılelerı ne zor durumdadır.ınsaallah hıcbırıne bısey olmaz.
ayyyy ayyyyyy dusuncelı arkadasım benımmmmmmmmmmmm
sagolasın bebegımmmmmmmmmmmm ay ne demek seker tabı desteklıyecegız surda baska kımımız var bırbırımızden baska demı amaaaa sekerlerrrrrrrrrrrrra.sa.sa.sa.s
hadı bende kactım yafrular bakayım bır pazar yapayım kafamda duracagına gıdıp gelemde dolapta kalsınlar:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok cazip bir teklif bi düşüneyim bakimmCADIARZUCADIARZUoyunuzu bana verin evlerinize servis yapacam yemek alisveris tüm isteklerinizi karsilayacam özel arabalar yollayacam islerinize gitmeniz icin yada durun isinizi evinize getireyimki col cocuklarinizla daha iyi ilgilenirsiniz o bakmiyo bu kamiyo demeye son en özelinden cocuk bakicilarida var :lepi: :lepi: :lepi: Şeniz Şeniz
ay secım dedınde aklıma geldı muhsın yazıcıogluna uzuldum yaaa.allah yardımcısı olsun ınsaallah.bır haber varmı bakındım ama daha yok sanırım.allah yardımcıları olsun hepsınınde aılelerı ne zor durumdadır.ınsaallah hıcbırıne bısey olmaz.
tünaydın tatlımmbende yeni geldimmŞenizŞenizbir taraftan kahvaltı yapıp bir yandan size ve eşime ,kızlara laf yetiştiryorum:roflol::roflol::roflol:tünaydın hanımlar
ben yine en sona kaldım galiba
eşimi işe yolladıktan sonra tekrar uyuyorum.kalkana kadarda geç vakit oluyo
daha hiç bir iş yapmadım bir tek kahvaltı yaptım yanınıza koştum
geçmişide okuyamadım hanımlar.nunuk ev bulmuşsunuz galiba gözünaydın canım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?