Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cnm benim çok sevindidm temiz çikmiş tahlıleriniz
allah bidaha yaşatmasın balım bizde seni çok seviyoruz cnm ŞenizŞenizŞenizŞeniz:teselli::teselli::asigim:

hoşbuldum canım,a.s.amin rabbim kimseye yaşatmasın,rabbim onu bize bağışladı ya şükürler olsun.öperim tabii ne demek.bende senin meleklerini öpüyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum evi toparlıyayım,malum gelen giden başlar bugün,kaç gün evde yoktum ya,eve bi el atayım.hepinizi öptüm.görüşmek üzere,allaha emanet olun

lahanabebek sanada geçmiş olsun canım,neyin var hayırdır?

teşekkür ederim canım :1hug: benim herşeyim var boş ver bugün daha iyiyim ya önemli olan bu Şeniz

iyi olduguna sevindim cnm
kaydirigubbakcemile5Şeniz

canımsın benim sağolasınŞeniz
sen nasılsın canım herşey yolundadır inşallah a.s cimcimem nasıl bakalım öpüyorum onuŞeniz

konuyu benden başka okuyan yok yalnız ben varım
ben yalnızım ben yalnızım ahhhh yalnızım :roflol: :roflol: :roflol:

hepinize hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum.
hepinizin cuması mübarek olsun.

aman aman kimleri görüyorum.canım kübram hoş geldin.canım çok geçmiş olsun.allah bir daha yaşatmasın hayatım.meleğimizi öp bizim için.daha iyi dimi şimdi.
bunlar benden meleğimize.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

lahanacım günaydın canım.nasıl oldun hayatım.iyisin herhalde bugün biraz daha.
ama aman iyi ol hayatım.
sensiz olmuyor kız.özledik seni dünden beri.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

lahanacım günaydın canım.nasıl oldun hayatım.iyisin herhalde bugün biraz daha.
ama aman iyi ol hayatım.
sensiz olmuyor kız.özledik seni dünden beri.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:1hug: :1hug: :1hug: canım benim evet çok şükür bu gün biraz daha iyiyim Şeniz

canım benim hoş geldin sefalar getirdin
allah bir daha göstermesin
tekrar geçmiş olsun öpüyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kıslar
hepinize mutlu ve sağlıklı
bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun canlarıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar bazı arkadaşlarımızın adı değişmiş galiba ben yokken.
efsunefe,S1907 canlarım hoşbuldum.çok şükür artık o üzücü günler bitti ve sizlerleyim.rabbim hiç kimseye yaşatmasın.sizin melekleriniz nasıl?efecik nasıl canım bende sizi öptüm canlarım.kaydirigubbakcemile3
bak gidecektim ama sizlerden ayrılamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…