Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

güzel melek anneleri gününüz aydın,cumanız mübarek olsun,gününüz güzel geçsin öpüyorum sizleri...

kübrabetülcüm çok geçmş olsun cnm,bi anne ve meleğimin bebekliğinde yaşadığım acı tecrübelerden dolayı seni çok iyi anladım aklım ve dualarım sizinleydi,rabbim tekrarından korusun,hiç birimize evlatlarımızın acısını yaşatmasın,meleğimizi ve seni öpüyorum...

ben geldimm hoşgeldimmmmmmmmmmmmmmmm dimiiiiiiiii.....................

hoşgeldin hayatım hoşgeldin canım benim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
şöyle sıkı sıkı bir öpiyim seni
ve tabi diğer kızlarıda. şimdi kıskananlar çıkar içlerinde
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

teşekkür ederim canım :1hug: benim herşeyim var boş ver bugün daha iyiyim ya önemli olan bu

canım benim neyin var ya tatlım.geçen de soracaktım,ama kızın derdine düştüm unuttum..

konuyu benden başka okuyan yok yalnız ben varım
ben yalnızım ben yalnızım ahhhh yalnızım :roflol: :roflol: :roflol:
sen çağırdın bende geldim.kuşum sen yanlız kalmaysın deye koşa koşa geldümmmm

kızlar ben kaçıyorum evi toparlıyayım,malum gelen giden başlar bugün,kaç gün evde yoktum ya,eve bi el atayım.hepinizi öptüm.görüşmek üzere,allaha emanet olun

merhaba hayırlı cumalar ben yeniyim sizinle tanışmadık sanırım ama çok dua ettim Allahtan size sabır kızınızada şifa diledim Allhıma çok şükürr iyisiniz...çok sevinçliyimm buna...Allah birdaha göstermesin...
konuyu benden başka okuyan yok yalnız ben varım
ben yalnızım ben yalnızım ahhhh yalnızım :roflol: :roflol: :roflol:

lahanamm canımmm burdayızzz nasılsın bakıyorumda eyüsünn kız kaynana gelip gene basmasın seniiiii :roflol::roflol:
ayyy özlemişimm ayolcuğumu ........................

ebruumm geldimm ben at bi öpücük bakemmde keyfim yerine gelsinnn..........

hoş geldin aramıza canım
allah bir daha böyle kötü günler yaşatmasın canım
bende seni ve meleklerini öpüyorum

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

canım benim neyin var ya tatlım.geçen de soracaktım,ama kızın derdine düştüm unuttum..

sen çağırdın bende geldim.kuşum sen yanlız kalmaysın deye koşa koşa geldümmmm

hoş geldün kısssssssssyerimseniben

kaynanam kahvaltımı getirip gelmiş gene beni yine pc de gördü tabükü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kadıncağız bişiy demiyo dikkat et kızım kötülüşmeyesin diyo sobayı yanına getiremmi deye bana yazuk sevom ben bu kaynanayı beeeeee :1hug: bence her eve lazum :roflol:

günaydın hanımlar
nedense bugün eşim işe gönderdikten sonra uyuyamadım
yatakta döndüm durdum.6 da uyandım ama şimdi çıkabildim yataktankaydirigubbakcemile3
hepinize güzel bir gün diliyorum
cumanız mübarek olsun:1hug::1hug:

günaydin yafrilarrrr kizgardaslarm bidenelerim cumaniz mübarek olsun

günaydın sizlerinde cuması mübarek olsun :Saruboceq:

oh oh allah muhabbetinizi arttirsin kiz cabik de bakalim neyin var senin klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…