- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.381
lahancğım cnm sağolu idare eder balımmmmmmmmm
offfffffffffffffffffff bugün içimde bi sikinti var allah hayrı etsin inşallah
lahancğım cnm sağolu idare eder balımmmmmmmmm
offfffffffffffffffffff bugün içimde bi sikinti var allah hayrı etsin inşallah
hepinizi hayatım.
allah hayır etsin canım.allah iyi haberlere çıkarsın.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırdır inşallah hayırdır inşallah
kendini bişiylerle oyalamaya çalış canım belki sıkıntını atarsın allah HAYIRLARA ÇIKARSIN İNŞALLAH
:1hug: :1hug: :1hug: Şeniz
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydınlar,hayırlı cumalar canım arkadaşlarım.
uzun ve bi o kadar üzüntülü günlerden sonra tekrar aranızdayız kızlarımla birlikte.
canlarım hepinize çook çok teşekkür ediyorum doktorumuzun yardımı ve sizinde dularınızla çok şükür kızım şu an çok iyi.hepinizden allah razı olsun.
çok şükür tahliller güzel çıktı dün saat 4 gibi evimize geldik.
rabbim kimseyi böyle sınamasın çok zor günler geçirdik.ama hepsi geçti çok şükür.
sizler nasılsınız? inş bundan sonra hep beraber oluruz.ama şimdi gelen gidenim çok olur,fırsat buldukça uğramaya çalışırım.hepinizi çok çok öptüm.özelliklede meleklerimi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar belkı yakında işe başliyacağim ?
kaynanı emeklı oldu artık o evde durcak ben işe gideceğim.[/Q
ne işi kısss :uhm: hadi hayırlısı senin için iyi olur belkide a.s a.s
kısmetsiz kedi roşummm
sizlerede selamm canlarımm........ayy bu gün aslında kötüydüm ama bakın geldim gene canlandımmmmmmm ohhhh valla iyi geldiniz kızlar ebrumm öpücüklere boğdun kızz yeterr sırnaşık şey aayyy şımardım daa
ayy lahannamm gerçekten iyi olmana çok sevindimmŞeniz
ee nunukum nerde tembel karuuuuuuuuuuklava:
hadi kamilrm mihribanım uyuyodur daalülülülülülüohh sıcak yataklardaaa mis misss çocuklarda okuldaa hi hiidelikafadulden kocalarda evdeeedelikafadulden
ee sanesniiiiiiiii nerdeeeeeee düzelemedimi acabaa:uhm:
minikk minikk minikkkk
minik burayaa eller havayaaaaaa minik buraya eller havayaaaaaaaaaaaa..:lepi::lepi::lepi:
kısmetsiz kedi roşummm
sizlerede selamm canlarımm........ayy bu gün aslında kötüydüm ama bakın geldim gene canlandımmmmmmm ohhhh valla iyi geldiniz kızlar ebrumm öpücüklere boğdun kızz yeterr sırnaşık şey aayyy şımardım daa
hoşbulduk canım,kısmetsiz eltim hatta değil onun adına da sölebilirim yani,bende sabahları size katıldımmı ooh içim açılıyo bea,süperkarulaaaaa
kısmetsiz kedi roşummm
ayy lahannamm gerçekten iyi olmana çok sevindimmŞeniz
ee nunukum nerde tembel karuuuuuuuuuuklava:
hadi kamilrm mihribanım uyuyodur daalülülülülülüohh sıcak yataklardaaa mis misss çocuklarda okuldaa hi hiidelikafadulden kocalarda evdeeedelikafadulden
ee sanesniiiiiiiii nerdeeeeeee düzelemedimi acabaa:uhm:
minikk minikk minikkkk
minik burayaa eller havayaaaaaa minik buraya eller havayaaaaaaaaaaaa..:lepi::lepi::lepi:
kızlar belkı yakında işe başliyacağim ?
kaynanı emeklı oldu artık o evde durcak ben işe gideceğim.
günaydın miniğim kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :lepi:
çalişyodum cnm evlenmeden önce
kızımbirakmak zor gelecek bana
ama hayrlsı ALLAHTAN diliyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?