Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ay allahım ya nasıl bir yazgı bu
allah rahmet eylesin ya çok uzuldum söylence k kelım yok[
ailelerin sabırlar versın rabbım/B]

selam kızlar ben geldim tv nin başından kalkamadım bugün çok üzgünüm helikopter kazasını izliyom sabahtan beri allah hepsine rahmet eylesin

arkadaşlar ben çok kötüyüm artık duramıyacağım burada senağlama senağlama senağlama

canım benım yaa nolur yapma boylee
bılıyorum su an onların annesını aılesını nelerı aklından gecırıyorsun sende yasadıgın ıcın cok kotu hıssettın kendını ama nolur dıkkat et kendıne bebegım
ınan bende mahvoldum
hele muhabırın 112yle konusmaları yardım ıcın yakarısları aklıma gelıyor cok uzuldum
dunde muhsın yazıcıoglunun annesının konusmalarına zaten bıtmıstımsenağlamasenağlamasenağlama
evladıımmm dıye bır aglayısı vardı.acaba ıyımı arayamıyolar dıye bır caresızlıgı vardıkı ıcım daraldı gozlerımde tutamadım yaslarımı bogazıma dugumlendı yemek bıle yıyememıstım
bır anne ıcın acıyı dusun
rabbım hepsıne yardım etsın ınsallah
mekanı cennet olsun ınsaallah.rabbım bılır ama zaten onlar cennetlık bebegım
kalanlara sabır versın rabbım ınsaallah

sözün bittiği yer
türkiyenin başı sağ olsun
yakınlarına allah sabır versin ((((((((((((((
daha fazla yazmak istemiyorum (((((((((((((

hanımlar haberlere hiç bakmadım bugün
demek enkaza ve cesetlere ulaşıldı
allah rahmet eylesin bende çok üzüldümsenağlamasenağlamasenağlama
allah mekanlarını cennet etsin:Saruboceq:

miniğim inan 2 gündür bende sinir oluyorum
başka kazalarda hemen enkaza uulaşılıyodu bunda ne oldu
teknoloji devrindeyiz daha düşen bir uçağın yerini tespit edemiyoruz
diyecek söz bulamıyorum.hem çok sinirliyim hemde çok üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam kizlar oooooooo golmus sayfalar yine masallah masallah esim cumalari öyleye kadar calisitigi icin fazla ugrayamadim sonra görüsmek üzere byeeeeeeeeeeee

iyi akşamalr şekerlerrrrr
bugün uğrayamadım hepinizi çok özledim aklım burada kaldı,meleklerimi va sizleri çok öpüyorummmmmmmm
kübramız dönmüşşş çok sevindim sağlıklı güzel ömürler meleğimize betülcüm inş bir daha yaşatmaz canım
rosemmm geçmiş olsunn canım cana geleceğine mala gelsin demi tatlımm
kayıplarınmızın yakınlarına alllah bol sabır versin inş inş çok zor ((((((((((
minkcimmmmm oyumm seninnnnn biliyorsun demi şekerrrr
görüşmek üzere şekerlerrrrrrr

iyi akşamlar kızlar...ben gittim herkes gitmiş galiba pek yazan olmamış...yaaa kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum keşke seyretmeseydim haberleri falan yaaa çok canım sıkkın...:1no2:

ıyı aksamlarlar canlarım
kımseler yok sanırım
kızlar nana ızlemek ıstedıler oturuyorlar dızı bıtınce yatacaklarmıs
bende sızlere bakayım dedım ama kımsecıkler yok
gıdıp kızlarımla nana ızleyım barı:))
gorusmek uzere sekerlerrrrrr opuyorum sızlerı ve meleklerımıde

iyi akşamlar kızlar...ben gittim herkes gitmiş galiba pek yazan olmamış...yaaa kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum keşke seyretmeseydim haberleri falan yaaa çok canım sıkkın...:1no2:

ay kıyamam ben bebegıme yaa
canım senın stres olmaman gerek seker
dıkkat et kendıne canım benım opuyorum senı bebısı oksa benım ıcın canım

lahanam yapma böyle kıyamam sana

:1hug: canım arkadaşlarım benim iyiki varsınız her nekadar yakın olmazsakta görüşemezsekte sizleri çok seviyorum sizlerle olmak bana huzur veriyo kk daki arkadaşlarım meleklerimin anneleri hepinizi çok seviyorum

:1hug: canım arkadaşlarım benim iyiki varsınız her nekadar yakın olmazsakta görüşemezsekte sizleri çok seviyorum sizlerle olmak bana huzur veriyo kk daki arkadaşlarım meleklerimin anneleri hepinizi çok seviyorum
canım benimm bende siz çok sefiyorummmmŞeniz..aradaki mesafelerin hiç önemi yok.sankim dip komşum,yan komşum kadar yakınsınız...sürekli yazamasamda arada girip okuyorum.iyiki varsınız...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…