Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Hanımlar iyi akşamlar öncelikle kazada hayatını kaybedenlerin ailesine allah sabırlık versin bizler bile çok kötü olduk onlara allah kolaylık versin. Nasılsınız görüşmeyeli prensesleriniz nasıllar? Biz neyse kızımla baya toparlandık biraz burun ve bogazımız tıkalı ama çok şükür keyfimiz yerine geldi. Zaten yogun bir hafta sonu bizi bekliyor ayaklanmamız lazımdı. Hepinizi ve prenseslerinizi öpüyorum. Kimsecikler kalmamış bu aksam burda. Görüşürüz...

cnm lahancğim sana çok teşekür ederim balımmm
bende seni seviyorum hayatım sen anladın seni ve o güzel kızını çok öpyorum

Son düzenleme:
cnm lahancğim san çok teşekür ederim balımmm
bende seni seviyorum hayatım sen anladın seni ve o güzel kızını çok öpyorum

canım benimsin yaaa:1hug: asıl ben teşekkür ederim çok incesin yaptığın çok hoş canım benim :1hug: bende seni vede kuzucuklarını öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz

canlarım yarın kızım iki yaşina girecek
ALALIHN izniyle inşallah çok mutluyum ne çabuk geçti iki yıl diye düşünüyorum ama.
düşündükcede o iki yıla neler sığdirmişim diyorum .
ama olsun genede kızmla ve oğlumla çok mutluyum iyikı onlar var yoksa hayat çekilmezdi.
o yüzden onları çok seviyorum onlarsız hayat asla .cnm yavrularım.sizi çok seviyorum
CNM KIZIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
NıCE SAĞLIKLI YILLAR BıZıM OLSUN

NOT KIZLAR DUYGULARIMI SıZLEREL PAYLAŞMA ıSTEDıM
HEPıNıZı DOĞUM GÜNÜME BEKLıYORUM GAMZENUR
HEPıNııZ ÖPYORUZ:))))))))))))

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum a.s hepinizi çok öpüyorum canlar Şeniz

frezyam canımcım allahım sağlıklı vede uzun ömürler nasip etsin inşallah ne çocuklarını senden nede seni çocuklarından ayırmasın rabbim cimcimemin doğum günü şimdiden kutlu olsun inşallah
öpüyorum meleğimi Şeniza.s.

cnm benim çok sağol amın cnm o güzel duyguların içn sonsuz teşekürederim:teselli:Şeniz

gününüz aydın olsun güzeller bikaç gündür sizlerle konuşup güne başlıyodum ,bugün işlerim çok onçüün bi selam veriyim dedim,hepinize iyi hafta sonları geçirmenizi diliyorum,sevgiyle kalın,Şeniz

canım meleğinin doğum günü kutlu olsun..rabbim evlatlarınla hep mutlu olmayı nasip etsin...

..

bak gelirken pastamıda getiriyorum ona göre..anneciği meleğine yapmıştır en güzelini ama..çift psatalı doğum günü olsunn..

allahımıza çok şükür, iyiki evlatlarımız var,rabbim daha nice sağlık dolu yıllar geçirmenizi nasip etsin,meleğimizin doğum günüsü kutlu olsun benim içim mıncıklayıp öp meleğimi...

gunaydın canlarım benımmmm
sabah erkenden kalktım kuafore gıttım saclarıma sekıl verdırdım kaslarımı aldırdım geldım
sımdıde kahvaltımı yaptım sızlere bır bakayım dedım:)))
guzel bır hafta sonu sızlerın olsun ınsaallah sekerlerrrrrr
meleklerımı ve sızlerı opuyorum canlarım benım

gul seker yaaa 30undaydı demı yas gunu gamzemızın?
bır an ayın kacı bugun oldumda:))
sımdıden dogum gunu kutlu olsun ınsaallah canım nıce uzun mutlu senelere
evet nazda temmuzda 2 olacak vallahı nasıl gectı bende anlamadım?
ıkıncıler daha kolay buyuyor ondan sanırım:))

sekerler ben arkadasla dısarı cıkacagım abıye almaya gıdecegız
aksama ancak gelırım
gorusmek uzere ınsaallah bebeklerım
opuyorum sızlerı
guzel bır hafta sonu dılıyorum sızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…