- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.501
kesekagıdı kapatırız olmamııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
açtım şeker açtım hoş geldin miniğim Şeniz
hadi hanımlar hadi sizde gelin buyuruna.s
ay allah iyiliğini versin emi miniğim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne guluyon kıııııııııı begenemedınmı benı anammmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne oyu tatlım ne seçimi -tatlicadiarzu-
ben fransız kaldım sengözlerimebaksanab
melek anneleri başkanı
zaten sensin şekerim :1closedeyes:
bu seçimide kim çıkardı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hosbulduk canım benımmmmm
ay vallahı kosa kosa geldım yoruldum soyle soluklanayım accıka.sa.sa.s
amın canım amın ınsaallah rabbım hepımızın ıyılıgını versın ınsaallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şekerim önce gittin diye bitirme hepsini acuk işşim kalduu gelicem bakkk haaa yemeeeeeeeeeee başlama ben gelmedenn
Enkaza ulaşıldı
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Sisne ile Elmadağ arasında Şahinkayası denilen bölgede enkaza ulaşıldığına dair bilgi geldiğini söyledi. Atalay, "Şu an bilgi geldi enkazın yeri tespit edildi, hepimiz o bölgeye gidiyoruz" dedi. Alınan bilgiye göre enkaz, Kurucaova'nın 4 kilometre kuzeydoğusunda bulundu.
Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğizALINTIDIR...
canlarım yaa haberlere bakıp duruyorum arada yerlerı tespıt edılmıs rabbım ınsaallah aılelerıne bagıslarda kurtulurlar.
gercı hıc umıdım yok ama((
-15derecede 2 gun oldu nasıl yasasınlar
offf offf ınsaallah ıyı haberler alırız
allah yardımcıları olsun
Enkaza ulaşıldı
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Sisne ile Elmadağ arasında Şahinkayası denilen bölgede enkaza ulaşıldığına dair bilgi geldiğini söyledi. Atalay, "Şu an bilgi geldi enkazın yeri tespit edildi, hepimiz o bölgeye gidiyoruz" dedi. Alınan bilgiye göre enkaz, Kurucaova'nın 4 kilometre kuzeydoğusunda bulundu.
Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğizALINTIDIR...
canlarım yaa haberlere bakıp duruyorum arada yerlerı tespıt edılmıs rabbım ınsaallah aılelerıne bagıslarda kurtulurlar.
gercı hıc umıdım yok ama((
-15derecede 2 gun oldu nasıl yasasınlar
offf offf ınsaallah ıyı haberler alırız
allah yardımcıları olsun
ne oyu tatlım ne seçimi -tatlicadiarzu-
ben fransız kaldım sengözlerimebaksanab
melek anneleri başkanı
zaten sensin şekerim :1closedeyes:
bu seçimide kim çıkardı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
aaaaaaaa he kıs bak kafan calıstı ılk defa
kıs rosemm anam zatı tukkan benım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen oy moy bahanesıyle benden beles komur beyaz esya almak ıcınmı yapıyon haaa soyle bakemmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam şekerim tamam dinlen tabiki istanbuldan adanaya kadar koşarak gelmişin yorulmuşsundur tabiki ben sana yorgunluk kahvesi yapayım şekercim
hayatım merak etme hepinize yetecek kadar var olmadı pastane karşımızda hemen alırız şekerim a.s yok myani hasta olmazsam kendim yapardım ama biliyonuzki hastayım serum takılıyo bak şimdi bilem serumlan oturmuşum ahanda minik şahit o gördü
allah tardımcıları olsun
allahım yardımcıları olsun çok üzülüyorum gerçekten,acaba aileleri ne yapıyordur allahım....
ne seçimi bu beeee :uhm: :uhm: :uhm:
hııııııııııııımmmmmm anladım miniğim başkanlık seçiminemi giryon oyum sana kısgardaş bana ne alcan :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
aaaaaaaa he kıs bak kafan calıstı ılk defa
kıs rosemm anam zatı tukkan benım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen oy moy bahanesıyle benden beles komur beyaz esya almak ıcınmı yapıyon haaa soyle bakemmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar enkazın yanından canlı bağlantı yapıyorlar...3 tane ceset helikopterin içindeymiş ama diğer 3 kişi burada yok diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?