Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

açtım şeker açtım hoş geldin miniğim Şeniz
hadi hanımlar hadi sizde gelin buyuruna.s

hosbulduk canım benımmmmm
ay vallahı kosa kosa geldım yoruldum soyle soluklanayım accıka.sa.sa.s

ay allah iyiliğini versin emi miniğim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

amın canım amın ınsaallah rabbım hepımızın ıyılıgını versın ınsaallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yüz hatları ve karakter
Daha çok ünlü kişiler üzerinde denenen ve uzun yıllardır kullanılan ‘yüz hatlarından karakter tahlili’ne göre, kişilerin yüzlerindeki her noktanın belli bir anlamı var. Buna göre; alnı geniş olanlar entelektüel, gözü büyük olanlar açık sözlü, çenesi dar olanlar ise yumuşak başlı oluyor.

Kişilerin yüz hatlarına bakarak karekterlerini tahmin etmek mümkün olabiliyor. Bu yöntem özellikle sürekli gündemde ve göz önünde olan ünlü çiftler için uygulanıyor. Bu yöntemle, çoğunlukla ünlülerin yüzleri yan yana getirilerek onların aşk hayatları inceleniyor ya da sadece karakter analizleri yapılıyor. Kişiler arasındaki bağları ve ilişkiyi açığa çıkaran yüz analizi; burun, dudak, kaş, göz, alın ve çeneye bakılarak yapılıyor.

Yüz hatlarına göre ne, nedir?

Kişilerin yüz hatlarına bakılırken alın, göz, dudak, kaş, çene ve burun esas alınıyor.
Alın geniş ise kişi entelektüel, hayal gücü kuvvetli, dar ise çok dikkatli, dakik, rakamlarla arası iyi, dik ise bağımsız, bombeli ise inisiyatif sahibi, uyumlu, açık ise sosyal, paylaşımcı oluyor.

Kaş aşağı doğru ise kişi centilmen, sahiplenici, ciddi ilişkiler yaşayan; kalkık ise dinamik, hırslı, kolay sinirlenen; çalı gibi ise güçlü kişilikli, başarılı; uzun ise güçlü, dirençli; ince ise esnek, başarılı, kolay pes eden; birleşik ise dengesiz, maceracı; kısa ise duygusal, aktif; düz ise iyimser, dünyayla barışık; geniş ise ufku geniş, güvensiz ve hassas oluyor.

Göz çukur ise kişi ciddi, gizemli; burna yakın ise konsantrasyonu kuvvetli, titiz, kararlı; büyük ise açık, kibar, sözüne güvenilir; küçük ise odaklanmış, özel; patlak ise hevesli ve meraklı oluyor.

Burun geniş ise kişi kendine güveni tam; dar ise kontrolcü; geniş ve düz ise sosyal ama kararsız; dışa doğru ise lider ruhlu, idare etmeyi seven ve temsilci ruhlu; içe doğru ise yardımlaşmayı seven, girişken; geniş ise iyi bir lider; dolgun ise güçlü, inatçı, cömert ve sabırsız oluyor.

Dudak geniş ve düşük ise kişi cömert; kısa ve kalkık ise gururlu; kalın ve kalkık ise ağzı kalabalık; ince ve düşük ise öz konuşan biri olarak yorumlanıyor.

Çene geniş ise kişi otoriter; dar ise yumuşak başlı; gamzeli ise inatçı; köşeli ise anlaşması kolay olarak tanımlanıyor.ALINTIDIR...
hadıseyı bırakında bız kımız nasılız haydı bakalım ne dersınız.??

anam bana uyanda yokkı mınnacık heryerım:roflol::roflol::roflol:
guccucuk burun dudak cene
accık kas cekık goz
nasıl bır tıpım yaaa
karakterım bılem yok surdasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne guluyon kıııııııııı begenemedınmı benı anammmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ne oyu tatlım ne seçimi -tatlicadiarzu-
ben fransız kaldım sengözlerimebaksanab
melek anneleri başkanı
zaten sensin şekerim :1closedeyes:
bu seçimide kim çıkardı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

aaaaaaaa he kıs bak kafan calıstı ılk defa
kıs rosemm anam zatı tukkan benım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen oy moy bahanesıyle benden beles komur beyaz esya almak ıcınmı yapıyon haaa soyle bakemmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ahayatım bak
ben elma yanaklı bal dudaklı siyah türkan şoray gözleri olan kumrall 1,70 boyundaa uzun saçlıı
ay daha ne diyimm yaa küccük kulaklı hokka burunluu bir gaciyimm bak bakim benim yüzüme göree neymişim bennnn
:roflol::roflol::roflol:

Enkaza ulaşıldı
ıçişleri Bakanı Beşir Atalay, Sisne ile Elmadağ arasında Şahinkayası denilen bölgede enkaza ulaşıldığına dair bilgi geldiğini söyledi. Atalay, "Şu an bilgi geldi enkazın yeri tespit edildi, hepimiz o bölgeye gidiyoruz" dedi. Alınan bilgiye göre enkaz, Kurucaova'nın 4 kilometre kuzeydoğusunda bulundu.

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğizALINTIDIR...
canlarım yaa haberlere bakıp duruyorum arada yerlerı tespıt edılmıs rabbım ınsaallah aılelerıne bagıslarda kurtulurlar.
gercı hıc umıdım yok ama((
-15derecede 2 gun oldu nasıl yasasınlar
offf offf ınsaallah ıyı haberler alırız
allah yardımcıları olsun

tamam şekerim tamam dinlen tabiki istanbuldan adanaya kadar koşarak gelmişin yorulmuşsundur tabiki ben sana yorgunluk kahvesi yapayım şekercim

şekerim önce gittin diye bitirme hepsini acuk işşim kalduu gelicem bakkk haaa yemeeeeeeeeeee başlama ben gelmedenn

hayatım merak etme hepinize yetecek kadar var olmadı pastane karşımızda hemen alırız şekerim a.s yok myani hasta olmazsam kendim yapardım ama biliyonuzki hastayım serum takılıyo bak şimdi bilem serumlan oturmuşum ahanda minik şahit o gördü

allah tardımcıları olsun

allahım yardımcıları olsun çok üzülüyorum gerçekten,acaba aileleri ne yapıyordur allahım....

ne seçimi bu beeee :uhm: :uhm: :uhm:

hııııııııııııımmmmmm anladım miniğim başkanlık seçiminemi giryon oyum sana kısgardaş bana ne alcan :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

tuuuuuuuuuuuu sana
ne ıstanbulu kısssss daha nerden geldıgımı bılmıyooooo
bırda gardas olacakk ahanda kustummmmmmmmmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

allah tardımcıları olsun

allahım yardımcıları olsun çok üzülüyorum gerçekten,acaba aileleri ne yapıyordur allahım....

amın canlarım ınsaallah ama benım umudum yok.-15 derecede 4 mt karda yaralı ınsan yasarda dururmu
rabbım yardımcıları olsun ınsaallah
offf offfffffffff
gercekten aılelerını dusunemıyorum bıle nasıl bır acıdır allah korusun ınsaallah dusundugum gıbı olmaz

sagol bebekımmmmmmmmmm ne ıstıyon anam soyle hemen
soyle el altından ama ozelden mesaj at :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kısım benim kafa hep çalışır bilmiyomusun
iki dakka yanlız bırakıyoruz ortalık ne olmuş
valiye şikayet edecem ne öle beyaz eşya falan yok
seçimde yok aaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar hepsi ölmüş die haber var doğrumu acep senağlama senağlama senağlama senağlama

ay çok kötü oldum yaaaaasenağlama

kızlar enkazın yanından canlı bağlantı yapıyorlar...3 tane ceset helikopterin içindeymiş ama diğer 3 kişi burada yok diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…