- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.601
canlarım yarın kızım iki yaşina girecek
ALALIHN izniyle inşallah çok mutluyum ne çabuk geçti iki yıl diye düşünüyorum ama.
düşündükcede o iki yıla neler sığdirmişim diyorum .
ama olsun genede kızmla ve oğlumla çok mutluyum iyikİ onlar var yoksa hayat çekilmezdi.
o yüzden onları çok seviyorum onlarsız hayat asla .cnm yavrularım.sizi çok seviyorum
CNM KIZIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
NİCE SAĞLIKLI YILLAR BİZİM OLSUN
NOT KIZLAR DUYGULARIMI SİZLEREL PAYLAŞMA İSTEDİM
HEPİNİZİ DOĞUM GÜNÜME BEKLİYORUM GAMZENUR
HEPİNİİZ ÖPYORUZ:))))))))))))
Canım iyi haberlerine cok sevindim Allah sifalar versinherkeze iyi pazarlar,fırsat bulunca hemen geldim sizlerin yanına,ama şimdide kimseler yok:çok üzgünüm: kübrayı uyuttum.hastanedeyken uykuya alıştı,ben hazır alışmışken uyusun istiyorum.hem dinlenmiş oluyo.
gülzeyno canım benim,biz perşembe günü çıktık hastaneden.şükürler olsun rabbime kübra şu an çok iyi.allah kimseye yaşatmasın.çok zordu o günler ama çok şükür geçti.sende yokmuşsun annene gitmişsin ne iyi etmişsin.arada böyle kaçamak iyi oluyo demi.bide evi dağınık bırakmasalar.
canım çok öptüm seni ve meleklerinikaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
ıyı aksamlar canlarım benım
oglen 3de kızları yatırdık bızde uyumus kalmısız 6da kalktık sersem sepet oldum.yemegımızı yedık kendımıze geldık sızlere bır bakayım dedım
gulzeynom yafrum hosgeldın sekerrrrrrrr ohh ohhh ne guzel gezdın dolastın geldın.eeeeeee sımdıde esının dagınıklıgını toplayacaksın.kolaylıklar dılıyorum canım.
kubrabetulum canım benım uyusunda buyusun annecıgı.kendını toplar melegımız
hosbulduk canım sagolasın
Valla aynen öyle bu erkekler düzen nedir bilmiyolar kardesim
Herseyin yeri degişebiliyo bir haftada:roflol::roflol::roflol:
valla sekerım benımkı o bıldıgın erkeklerden degıl anacıgım:roflol::roflol::roflol::roflol:
gecen yıl kardesım askere gıderken annemlere gıttım ve 1hafta kaldım.geldım ev aynıydı vallahı.ne kırlı camasırı ortalardaydı ne tabagı bulasıgı onlarda makıneye yerlestırılmıstı.
gunluk hayatındada evde esımın hıc zararı yoktur bıze.kırlısını sepete atar pıjamalarını kendı katlar duzen tertıpte bızı begenmez dusun yanı:roflol::roflol::roflol:
kızlarla bana cok kızan ne cok kıyafetınız ortalarda gezıyor dıye.
allah yardımcınız olsun canım ne dıyım valla zor gıt dınlen gel evın ıcınden cık cıkabılırsen sonrada
:lepi:
güzel tabi sevindirici senin adına:hooray:kutlarım enişteyi
Benim esim aslında ögrenciliğinde falan cok yapmıs ev işlerini şimdi ise bi rehavet bi tembellik bende kötü alıstırdım:1no2::1no2::1no2:
Bu arada yaptığınıda begenmeyince adam yapacagı varsada yapmaz oldu anlayacagın
Neyse temizledim bitti su camasır suyu ikilisinin temizlemediği bişey yok
lahanacğim günaydın balım nasılsın cnm öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?