Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hee şölee istetmeyin bana saat 3 oldumuydu hazır olsun kahvemmm ah ebrum olsaydı tüttürürdükte bi tane sigara varmı bana eşlik edecek olan bakemmm

kız nunuk sen beni kahve komasınamı sokucan delüüüüüü........

ayy lahana naıl oldu acepp kız serumlarla ne çekti bee bi haberini alsakk

sanesmidende haber yok demiiii

inş biter canım taze taze güzel oluyor
bende eşimin maydanoz tohumu getirmesini bekliyorum
şimdiye kadar dikilmeliydi gecikti
nanelerim tuttu çok şükürr

senin naneler köklüydü galiba yanlis hatirlamiyorsam ama benim diktiklerim köklü degildi anca ikitanesi bitmis :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: onada artik gözüm gibi bakarim :jeyyar: :jeyyar:

sekerim sen iste bensana bir deil 10 yok 100 yokkkk yokkk 1000 de yaparim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz evet ya S1907 nerelerde :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: göremedim bönnn

kızlarr ebruyu aradım merak ettim görmeyincee
izin almış 5 gün evde ders çalışacakmış ama aklı bizdeymişş

selamı var gayfe içiyoz dedim yarın gayfeleri o yapacak ohhh yarınıda kurtardık hanımlarrr

ooo uyku güzeli naber
niye bakarız sabaha kadar uyu sabah kalkınca öğrenirsin iştee:roflol::roflol::roflol::roflol:tabiiiiiii uyuyabilirsennn bende aynı şekerrrr nabersinŞeniz

ay ne bilem
insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
allahtan sezen evdeydide efeye yemek yedirmiş
bende mışıl mışıl uyudum biraz ortalık topladım
yemeğe girişmeden önce sizlere bir bakayım dedimŞenizŞeniz

ohhohhhh şu hatunlardaki keyde bak yaaa ama bi gün bende emekli olucammmmmmmmmmmmmmmmmmmmve yatıcammmmm
kızlar ben varyaa ahh ben kendimede kızıyorum arada
ya dün pazar günü yat iştee yokk saat:7,10 da kalktımm eski saate göre hemdee dayaklığım ben yaa canımı sokakta bulmuşum sankiii
gerçi ben arabada doğmuşum yaadelikafaduldendelikafadulden

zeynom sağol balım benimkide uykudan kalktı yanımda yaramazlık yapıyo cnm.
meleklerinie iyi uykular öpyorum hepinizi

canım yerim onu ben ne yaramazlığı yapıyomus bakıyım
Benimkiler uyudular oglanı zor uyuttum uyumak istemiyorum diye tutturdu:1no2::1no2:
Simdi uyutmasam hem kızı uyandıracak hemde aksam cok huysuzluk yapacak en iyisi böyle biraz gec uyuyolar aksam ama en azından durduk yere aglamıyolar bari:sm_confused:

anam senin içinde keyif yapayım şekerim.
yani sen fırlamamısın çok güldüm ya:roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhh ne güzel yapmissin bugün bende yattim ama saat 9du yani eski saate göre 8 di normaldede 7 de kalkarim

ne var bende calismiyorum ama 7de kalkiyorum ne yani calissamda 7de kalkacam calismasamda cünki cocuk var :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

anam senin içinde keyif yapayım şekerim.
yani sen fırlamamısın çok güldüm ya:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız nunuk ben buldum altınları netcenii bana ver ben saklıyım kızzzzz:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bugünde pek espirilisiniz masallah

kız nunuk ben buldum altınları netcenii bana ver ben saklıyım kızzzzz:roflol::roflol:

hem ben altinlari netsem demedim ki enisteye ne desemki yani dogruyu anlatsammi dediydim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yasakkelime yasakkelime yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…