Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mihribancım haklısın canım s1907 de yok henüz,minikcim ders çalışacak sınavı var bu hafta sonu
hmmm ebruda çalışıyor olabilir onunda sınavı var lahanabebekcim kontrole gitti
ee gerisi neredee nunukcumun işleri varmış gelir şimdi rosemm rapor hazırlıyor

vallahii öptürmem ölürsüün aşkım dan.........şarkı hayatım şarkııı bu :dance::dance:

adanayıda tebrik ederiz
teşekkürler canımŞeniz

bugün herkes yoğun anlaşılan
hepsine kolay gelsin.

rosemcim maşallahın var canım hem işini yapıyosun hemde buraya yetişiyosun
diğerleride seni biraz örnek alsınlar demi:roflol:

bildiğin öpücük canımmmŞenizŞenizŞeniz

kiz öpücük vermedi falan dedide dedim hani dün secimdi ya ondanmi acaba
ne alaka dedim kizlar dayim muhtar adayiydi kazanamamis cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sevindim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

minik nerde göremedim saat kac oldu

canım benım buralardayım sekerımm sen nasılsın?
sabah kahvaltıdan sonra kızlara sut ve ekmek almak ıcın dısarı cıktık sımdı geldık
okadar guzel bır yaz havası varkı anlatamam 2 park bır kosu yolu dolastık oynadılar.alısverısımızı yaptık sımdı onları yatırdım sızlere bakmadan derse baslamak ıstemedım.
sende ıyısındır ınsaallah canım
gorusmek uzere kızlar uyanana kadar ders calısayım sonrada yemek yapacagım canım.
bu hafta ıdare et benı bebegım yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
aklım burda ama surda 5 gunum kaldı sonra senınım yafrummmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

minigim gelmis hosgeldin kiz nerelerdesin

hosbulduk bebegım valla dunyanın ıcınde bır yerde sıkısmıs gıbı hıssedıyorum kendımı bu ara yafrum sorma.aralarda sızlerede kosturmaya calısıyorum
optum bebegım bır kahve yapayımda kendıme ders calısayım gorusmek uzere ınsaallah
molalarda gelırım yınea.sa.sa.s

aslında o cinsten bir öpücükte boşver aldırma görmezden gel yinede:roflol::roflol:
ay seviniyor dayısı kaybetmiş kazanan dahamı yakın yoksa:roflol::roflol::roflol:

eminmisin son kararinmi yani kesin benimmisin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bayira karsi yatir beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kolay gelsin sana canim allah zihin acikligi versin insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ok bekleriz evinmis gibi davran git gel gel git :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…