Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kizlar ne oldu bilseniz biliyorsunuzdur bekli bundan aylar önceydi altinlarim kaynanamlardaydi bunlar trye gidecez diye altinlari
bankadan aldilar banada sordular kactane diye bende deli gibi eksik demistim dedigim kadar verdiler sonra emin olamadim cd den izledim eksik demisim
dedim sonra demezmi bana senin dogumda takacaktik diye bende dedimki melisadada takacam diyodun dedim sonra aradan birgün gecti verdi neyse
ama icimden cikmiyodu ki bende bu aralar dedim trye gideyim altinlarda bahali oldu bozdurup bir hesap acayim kendime dedim esimde tamam dedi sonra bilet falan baktik
görümcemin kocasi demezmi kaynanamlar zaten gidiyo verin onlar bozdursun diye yokda diyemedim onlara sonra esimle konustum güvenmiyorum ben onlara dedim
vermek istemiyorum esimde seslenmedi tabi hakliyim sonucta eger birdaha derlerse onlara verin onlaar bozdursun diye bende anlatmaya karar verdim onlarada
siz olsaniz napardiniz

hmmCADIARZU anlat bakayımm nedenmişş:uhm:

o adam bir 10 yil olmustur herhalde annemle konusmaz aradada hicbirsey yok bu oy gelince anneme baci baci demeye baslamis bende onun icin sevindim anneme bile dedim vermeyeceksin kendi isi düstümümü bacisi oluyon dedim sevmiyorum iste zorla degil ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kız anneleri nasılsınız melekleriniz nasıl öpüyorum sizi ve melekleriniziŞenizŞeniz

haklısın şekerimm kaydirigubbakcemile5

iyiyiz sizler nasılsınız şekerlerrŞenizŞeniz
bir taraftan işlerimi hallettim bir yandanda buralardayım

bende biraz yaptim islerimi sonra oturdum kaldim biber ektim birkactane biterse bize yeter dedim nanem bitmedi onun icine attim bende birkactena insallah o biter

hoşbulduk iyim canım tahayı uyutuyorum sen nasılsınŞeniz

ohh ne güzel iyi yapmışsın hayatım
ben bugün çok yoğunum ama 2 arad 1 derede burayıda ihmal etmiyorum yanii
gelemeyen tembeller utansınnn ay ay ayyyy

hadii aa şu rosemem bi yorgunluk kahvesi yapim di
yen yok hanımlar evde ohh bitirmişler işlerrrii sohbettt elerr kalkın çabbık bakemmmm hani kahveler

ay utanmasalar benden isteyecekler vallaaklava:klava:

iyiyiz sizler nasılsınız şekerlerrŞenizŞeniz
bir taraftan işlerimi hallettim bir yandanda buralardayım
bende canım temizliği yaptım şimdi oğluşumu uyutuyorum tabi bir yandanda sizlere bakıyorum iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahhhhhh canim bütün kahfeler sizlere feda olsun istermisin daha Şeniz Şeniz

ay canım arkadaşım istediğin kahve olsun hemen yapayım ben sana sırnaşık şeysırnaşık şey

bende biraz yaptim islerimi sonra oturdum kaldim biber ektim birkactane biterse bize yeter dedim nanem bitmedi onun icine attim bende birkactena insallah o biter
inş biter canım taze taze güzel oluyor
bende eşimin maydanoz tohumu getirmesini bekliyorum
şimdiye kadar dikilmeliydi gecikti
nanelerim tuttu çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…