- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.681
hmmCADIARZU anlat bakayımm nedenmişş:uhm:
selam kız anneleri nasılsınız melekleriniz nasıl öpüyorum sizi ve melekleriniziŞenizŞeniz
selam kızlar nasılsınız
hoşbulduk iyim canım tahayı uyutuyorum sen nasılsınŞenizhayatımm hoşgeldinnn...........nasılsın canımm:1hug:
haklısın şekerimm kaydirigubbakcemile5o adam bir 10 yil olmustur herhalde annemle konusmaz aradada hicbirsey yok bu oy gelince anneme baci baci demeye baslamis bende onun icin sevindim anneme bile dedim vermeyeceksin kendi isi düstümümü bacisi oluyon dedim sevmiyorum iste zorla degil ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız
iyiyiz sizler nasılsınız şekerlerrŞenizŞenizselam kız anneleri nasılsınız melekleriniz nasıl öpüyorum sizi ve melekleriniziŞenizŞeniz
haklısın şekerimm kaydirigubbakcemile5
iyiyiz sizler nasılsınız şekerlerrŞenizŞeniz
bir taraftan işlerimi hallettim bir yandanda buralardayım
selam kız anneleri nasılsınız melekleriniz nasıl öpüyorum sizi ve melekleriniziŞenizŞeniz
selam kızlar nasılsınız
hoşbulduk iyim canım tahayı uyutuyorum sen nasılsınŞeniz
bende canım temizliği yaptım şimdi oğluşumu uyutuyorum tabi bir yandanda sizlere bakıyorum iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyiyiz sizler nasılsınız şekerlerrŞenizŞeniz
bir taraftan işlerimi hallettim bir yandanda buralardayım
ohh ne güzel iyi yapmışsın hayatım
ben bugün çok yoğunum ama 2 arad 1 derede burayıda ihmal etmiyorum yanii
gelemeyen tembeller utansınnn ay ay ayyyy
hadii aa şu rosemem bi yorgunluk kahvesi yapim di
yen yok hanımlar evde ohh bitirmişler işlerrrii sohbettt elerr kalkın çabbık bakemmmm hani kahveler
ay utanmasalar benden isteyecekler vallaaklava: klava:
hosgeldiniz a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ay canım arkadaşım istediğin kahve olsun hemen yapayım ben sana sırnaşık şeysırnaşık şeyohh ne güzel iyi yapmışsın hayatım
ben bugün çok yoğunum ama 2 arad 1 derede burayıda ihmal etmiyorum yanii
gelemeyen tembeller utansınnn ay ay ayyyy
hadii aa şu rosemem bi yorgunluk kahvesi yapim di
yen yok hanımlar evde ohh bitirmişler işlerrrii sohbettt elerr kalkın çabbık bakemmmm hani kahveler
ay utanmasalar benden isteyecekler vallaaklava: klava:
inş biter canım taze taze güzel oluyorbende biraz yaptim islerimi sonra oturdum kaldim biber ektim birkactane biterse bize yeter dedim nanem bitmedi onun icine attim bende birkactena insallah o biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?