Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hade bee kendinizi görmüyosunuz sizz hele nunukk aman amannn dır dır dır herşeye bi laff
naber kso nasılsın

hade hade senin gibisi yok dirdir edecem diye allah bilir iste yapmiyosundur

rosem grip oldum acayip başım agrıyor ilaçta alamıyorum berbatım canım

gecmis olsun canim a.s. a.s. a.s.

sen bence bana ver devlet anaya sana
yol su elektrik beslenme giyinme ihtiyacı olarak sana geri dönsün:roflol::roflol::roflol::roflol:

oldu biride burdan cikti Şeniz :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

et et sen kendini bana emanet et :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

allah seni napmaya emi kiz delüüüüü hergün yeni yemek yapiyorum ben bende yapacam bundan sora 4 günlük as :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

iyi akşamlar kızlar...bugün doktora gittik bebişimi gördüm 7 hafta 4 günlük olmuş,doktor herşeyi normal gayet sağlıklı görünüyor dedi...ama ben kızımdan önce düşük yapmıştım kızımdada düşük tehlikesi vardı hep ilaç kullanmıştım,her iki gebeliktede düşük tehlikem olduğu için bu hamileliğimde de varmış yine ilaçlar verdi,istirahat edeceksin,ağır iş yapmayacaksın bebek düşebilir dedi 10 gün sonra yine gidicem...
kızımında güneşe çıkınca burnu kanıyor sürekli gitmişken onu da gösterdim k.b.b doktoruna kızımda da geniz eti varmış ama şu anda ameliyatlık durumu yok ama 6 ayda bir kontrol edicez büyüyebilir dedi...inşallah büyümez...:Saruboceq:

canım benim kolay gelsin
oturtmayıda çok severim canım
ellerine sağlıkŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

gel sekerım beklerım ayollll
kendı elcagızlarımla yaptım bebegımmmmmmm
kansız kesmeden bıryerımı:roflol::roflol::roflol:

sagolasın canım benım
nabersın sekerrrrrr
valla ozluyoruz bebegım

allah kolaylıklar versın canım benım
valla zor buyudukce ısımız
en azından pc kavgamız olmayacak sanırım
herkese bır pc dusuyor evde:roflol::roflol::roflol::roflol:
sagol canım benım bızımde gonlumuz senle
kıb gorusmek uzere opuyorum canım sızlerıŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyi akşamlarrr şekerlerr
maşallah döktürmüşsünüz yine
ben is sobayla uğraşırkensenağlama
annemle kız kardeşim gelmişti soba problemimi anlatına annecim hadi gel bacayı yakalım dedi iyi ki bakıpda temizlemişiz şimdi banyo yu yaktım benim şekerlerle banyo yapacağız
sevalcık hoşgeldin tatlım nasılsın meleklerin nasıl

ıyı aksamlar canlarım aksam 6.30 dısarı ıstedı kızlar
elıf bısıkletını ozlemıs esımı karsıladık dısarda ordan bısıklet bındıler kosu yolunda sımdı geldık eve.yemegı yıyecegız esım namazını kıldıktan sonra.
herkese ıyı aksamlar dılıyorum
ınsaallah gorusmek uzere aksama kızlar yattıkdan sonra

geçmiş olsun tatlımŞenizbebişimizin iyi olmasına çok sevindim dikkatet canım olurmu kendinee:1hug:ve bebişine:ecrin_bebek:

ıyı aksamlar bebegım
allah yardımcın olsun canım benım yaaa
zor ıs ne dıyım
kolaylıklar dılıyorum canım benım.
hadı sıhhatler olsun bebegım mısler gıbıde kokun sonrada dogru yatak heralde kucuk hanımlara
gorusmek uzere canım benım

allah seni napmaya emi kiz delüüüüü hergün yeni yemek yapiyorum ben bende yapacam bundan sora 4 günlük as :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kıs manyakmıyım ben hergun yenı yemekmı yapılır.2 3 gunde bır yapıyorum sınır gelıyor valla hergun yapsam kesın kafayı yerım
ben yemek yapmayı hıc sevmem canım yemeye bayılırım.valla bugun yaparım yarında yerız dıger gunede yenı yapar ertesı gunde yerız derken hafta sonu hıc yapmam tatıl:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benım cok gecmıs olsun bebegım dıkkat et kendıne
sana dıyoruz dınleyen yok aaahhhh ahhhh sakalım yokkı
ıllahı hıpokrat yemınımı lazımdı sana bunu dınletmek ıcın dıkkat et kendıne askummmmmm
melegımızede gecmıs olsun canım benım opuyorum ıkınızıde gorusmek uzere

burdada şeker hava güzeldi.
ama benim hava bozuktu uykusuz olduğum için.
bende belki çarşamba günü çalışmaya başlayacağım
bizim restorantı işleteceğim ne güzel işletirim ya
bilmiyorum gitsemmi gitmesemmi diye çokta hamlaştım.
efeyide götürecem sezen evde yanlız kalacak gerçi eve 17 30 da gelecem ama
ne yapayım ya benim için aslında iyi olur şu depresyon halinden kurtulurum gibi geliyor .
nete giremeyeceğim ama kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

teşekkür ederim minikcimŞeniz
ay evet banyodan sonra yatacaklar yarın okul var iki gündür hava harika tüm gündürde sokaktalardı güzelce oynadılar sokak kirleriyle uyumasınlar misler gibi kokupda uyusunlar del mi canım teşekkürlerrrkaydirigubbakcemile5
afiyet olsun öpüyorum meleklerimi ve seniŞeniz

kamilececim,minikkuşum teşekkürler canlarım...artık ağır iş yapmıcam ama mecburen işlerimi yapmak zorundayım biliyosunuz bana yardım edebilecek kimsem yok...şimdilik ben kaçıyorum kızlar kızım başımda bekliyor o da biraz oynasın...iyi akşamlar...

belinaycım canım herşeyin normal olmasına çok sevindim.
ama önceki gebeliklerinde bu tür problemler yaşadıysan bence dikkatli ol.
artı 10 ün sonra gittiğin zaman dr tansiyonununda yükseldiğini lütfen söyle.
sana artık iş güç yasak kısım topiğimizin gebişi öpüyorum:))))))))))))))

oo işemi başlıyorsun tatlımmm hayırlı olsun yerimseniben
nete giremeyecekmisin bu olmadı ama orayada net bağlamalrını şart koş sendekaydirigubbakcemile3

oo işemi başlıyorsun tatlımmm hayırlı olsun yerimseniben
nete giremeyecekmisin bu olmadı ama orayada net bağlamalrını şart koş sendekaydirigubbakcemile3

ya aslında var ama şifreli
şimdi ben girersem istifa ettiğimde
herkes öğrenecek çünkü kamera sistemi var net olmadan çalışmıyor
bilmiyom artıgın yapacağız birşeyler canısıŞenizŞenizŞeniz

ıyı geceler sekerler
yemekten sonra arkadasım aradı annecıgı dun gelmıstı bugunde bana caya gelmek ıstedıler.
oturduk sohbet ettık sımdı gonderdım onları sızlere bakayım dedım
ama kımsecıkler yok sanırım
ıyı geceler dılıyorum canlarım bende yatıyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
opun benım ıcın meleklerımı allah rahatlık versın ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…