Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar valla izin alıp gideceğim çok başım agrıyor üfffffff işte çok pazarteside izne ihtiyacım var ayyyyyyy

süpersin canım yaŞenizŞenizgünaydın çok şükür canlıyız zaten yok zaten bişeylaflıyorduk öylesine yoksa turp gibiyiz yani:sm_cool::sm_cool::sm_cool:dimi lahanabebekcimyerimseniben:roflol::roflol::roflol::roflol:

saolasın kamilemmm sende süpersin canımmm hadi bakim sen iş başınaa al bar raporlarınıı kontroleee

kso canısı git bariii ama dikkat et emzirirken ağzına bir tülbent kapat kıza geçmesinn:teselli::teselli:

doğru sölüyosun bacım yaaa :bbo: hakkaten serumkolik oldum artık serumsuz yapamıyom:roflol: :roflol: :roflol: haa bu arada sizsizde yapamıyom bak bir elim pc de diğerinde serum oh ne güzel :roflol: :roflol::roflol:

he valla biz sadece laflıyoz kıs bir şey yok yanem kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canım saol iyiyiz ikimizde sizd4e iyisinizdir umarım seni ve yavrularını öpüyorum dogum günününz kutlu olsun....

cnm benim hoşgeldin
teşekürederim rüyacım bende seni ve rüyanazı öpyoum
artık boşladın bizi bakıyom artı gel .

günaydın cnm bizde seni öpyoruz balım kupram nasıl ?
bilyorum gelen giden çok gelemiyosun cn kendinize iyi bakın görüşmek üzere.

günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum (( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler

çok geçmiş olsun cnm acıl şifalar dilerim dikkat ette kızına geçmesin evde maske tak cnm öptüm sizii.

cnm benim çok geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN CNM BENİM:Saruboceq:
inşallah sonuçlar güzel olacak :Saruboceq:balım kendine iyi bak öptümŞeniz

hee şöleeeee aferimmmm bak nasıl canlandınızz
sen otur lahanam bebeğim öle bir elinde serum bir elin klavyede yeter bizee kaynananda gelirsee hastalığımı araştırıyorum dersin:roflol::roflol: bizi bırakma lahanamm aa oolmazz
bak şimdi topiğin cadısıda gelirr...nunnnuk nünük nukunuk nukünum neydi kızzzz hi hiiiiiidelikafaduldendelikafadulden

herkese bi laf eder gene aman topiğe bi değişik kişi girmesin hemen de anlıyooo hele misafiri sevmiyoo anladıktaaa.

kso takıl o zaman bie bu gün boşver işi gücü kamile alışıyo işlere senin yerine yollarız toplantıya onu merak etmee

günaydın kıslar
hepinize güzel bir gün diliyorum
sizler nasılsınız bakıyım.
bugün istanbulda hava çok güzel
ortalığı toplayıp efeyle parka gideceğim.
bugün erkenciğim kızımla beraber kalktım.
sabah sabah biraz didiştik sürekli birşeylerini
kaybediyor evin içinden yok oluyor ilginçtir
fen defterini ben koydum kitaplığa uçtu defter
kaç saat defter aradım ararken baktım sezenin cebi çalıyor.
ormalde hep sessizdedir birşey belli etmedim ama
önce bir okuluna gideyim diyorum okulu kırdığından şüpheleniyorum.
anlayacağınız baskın var umarım düşündüğüm gibi çıkmaz

kızlar bu S19NİKLİ GERSİNİ GETİREMEDİM ? ARKADAŞİMİZ VARDI YA ONNU GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN VARMİ

frezyaaa onu attık artık topikltenn sormaa kabahati çok büyükk aa senin nasıl haberin olmadıı hayatım o erkekmiş anladık şikayet ettik banlandıı sen nasıl kaçırdın ki bunu ne üğzüldük yaa

:a015::a015:

efsuŞum kız rahat bırak kız Çok Üzerıne gıtme
hayatım okulu kırdıĞınıda dÜŞÜnmÜyorum .
Ama sen gende gıt cnm benmı kıde koca adam olmuŞta benım okula gelmemı ıstemıyo geÇen babaanne bı gıttı oh meĞer bızımkı pek haylazmıŞ sınıfta ondan ıstemıyo benı Şıkayet ederler dıye
ÖĞretmen ıkı hafta tanımıŞ ona bakalım ne olacak off Şu bulu ÇaĞı yokmu ıÇı sÖz dınlemıyolar
neyse benı gıdıyom kızımı aŞısı var havada gÜzel azcık dolaŞıtrayım hepınızı Öpyorum

ANAN GERÇEKMİ KIZ YA BENDE ANLAMİŞTİM AMAM NEYSE AMAM BEN SENDEN ŞÜPELENİYORUM HABERİN OLSUNklava:klava:

kaynanam geldi şimdi burada ama ortalığı topluyo
kaynanamım okuma yazması yok neyseki almanyadaki kuzenimle yazışyom dedim :roflol:
ama birazdan annem gelcek kalkmak zorundayım mecburen annem okuyabilkiyor onu kandıramıyom :roflol: sonra hasta hasta kk da nedyon die döverklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…