K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.801
süpersin canım yaŞenizŞenizgünaydın çok şükür canlıyız zaten yok zaten bişeyGÜNAYDIN bahar çiçekleriiiiiiiiii
kkkk......... neşeleninnn..... coşun.....içinizdeki enerjiyi keşfedin bakimmmm....:dance::dance:...GÜNAYDIN sabahımın gülleriiiiii
GÜNAYDIN kk nın en tatlı anneleriiiiiiii
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canlarımmmm heyyttttt bengeldimm ne o ölee sabah sabah tahlildi kandı griptiiii Allha şükredin acık bakimmm aaa neler var sizde hemen çekmeyin bayrakları bakimmm hııııı kızar şefiniz sonraa
klava:
canlanın acık..
hayat güzel yaşamak güzel baharda güneş güzelll mis gibi Antalya çiçeklerimiz için kamileme teşekkürler
Lahanammm iyisin iyisinnn canımm al serumunu gel yanımıza ne demeko öle hastane falan kız sana bağımlılık yaptı serum serumkolik oldun haaa :roflol:
diğer annelerr canlarımmmmmm herkese selammmmmmm
geçmiş olsun canım a.s.kızlar valla izin alıp gideceğim çok başım agrıyor üfffffff işte çok pazarteside izne ihtiyacım var ayyyyyyy
geçmiş olsun canım a.s.
GÜNAYDIN bahar çiçekleriiiiiiiiii
kkkk......... neşeleninnn..... coşun.....içinizdeki enerjiyi keşfedin bakimmmm....:dance::dance:...GÜNAYDIN sabahımın gülleriiiiii
GÜNAYDIN kk nın en tatlı anneleriiiiiiii
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canlarımmmm heyyttttt bengeldimm ne o ölee sabah sabah tahlildi kandı griptiiii Allha şükredin acık bakimmm aaa neler var sizde hemen çekmeyin bayrakları bakimmm hııııı kızar şefiniz sonraa
klava:
canlanın acık..
hayat güzel yaşamak güzel baharda güneş güzelll mis gibi Antalya çiçeklerimiz için kamileme teşekkürler
Lahanammm iyisin iyisinnn canımm al serumunu gel yanımıza ne demeko öle hastane falan kız sana bağımlılık yaptı serum serumkolik oldun haaa :roflol:
diğer annelerr canlarımmmmmm herkese selammmmmmm
süpersin canım yaŞenizŞenizgünaydın çok şükür canlıyız zaten yok zaten bişeylaflıyorduk öylesine yoksa turp gibiyiz yani:sm_cool::sm_cool::sm_cool:dimi lahanabebekcimyerimseniben:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım saol iyiyiz ikimizde sizd4e iyisinizdir umarım seni ve yavrularını öpüyorum dogum günününz kutlu olsun....
günaydın meleklerimize ve annelerine.hayırlı sabahlar.sağlıklı,huzurlu bi gün hepimizin olsun.
nasılsınız melek anneleri,ben ve kızlar kalktık.az sonra kübrayı kontrole götürcez.sizlere günaydın demeden gitmek istemedim.
ruyacım nerelerdesin hiç görüşemiyoruz.nasılsın?öptüm seni ve prensesini
günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum(( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler
günaydın meleklerimin melek vede güzel anneleri :1hug: :1hug: :1hug:
herkeşler iyidir inşallah hepinize kocaman kocaman öpücükler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bunlarda çiçeklerim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.
kızlar dün tahlillerde kanım aşırı derecede düşük çıktı çok halsizliğimin vede baş dönmesinin sebebi buymuş :1no2: dr kanın birden bu kadar düşmesine anlam veremedi bu yüzden bazı tahliller daha yaptık valla deneme tahtasına döndüm be :bbo: bu arada kan ilaçlarına başladık vede bir kaç gün daha serum alcam kafamçokkarıştı
kızlar bu S19NİKLİ GERSİNİ GETİREMEDİM ? ARKADAŞİMİZ VARDI YA ONNU GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN VARMİ
kızlar bu S19NİKLİ GERSİNİ GETİREMEDİM ? ARKADAŞİMİZ VARDI YA ONNU GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN VARMİ
frezyaaa onu attık artık topikltenn sormaa kabahati çok büyükk aa senin nasıl haberin olmadıı hayatım o erkekmiş anladık şikayet ettik banlandıı sen nasıl kaçırdın ki bunu ne üğzüldük yaa
:a015::a015:
hee şöleeeee aferimmmm bak nasıl canlandınızz
sen otur lahanam bebeğim öle bir elinde serum bir elin klavyede yeter bizee kaynananda gelirsee hastalığımı araştırıyorum dersin:roflol::roflol: bizi bırakma lahanamm aa oolmazz
bak şimdi topiğin cadısıda gelirr...nunnnuk nünük nukunuk nukünum neydi kızzzz hi hiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
herkese bi laf eder gene aman topiğe bi değişik kişi girmesin hemen de anlıyooo hele misafiri sevmiyoo anladıktaaa.
kso takıl o zaman bie bu gün boşver işi gücü kamile alışıyo işlere senin yerine yollarız toplantıya onu merak etmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?