Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım saol iyiyiz ikimizde sizd4e iyisinizdir umarım seni ve yavrularını öpüyorum dogum günününz kutlu olsun....

günaydın meleklerimize ve annelerine.hayırlı sabahlar.sağlıklı,huzurlu bi gün hepimizin olsun.
nasılsınız melek anneleri,ben ve kızlar kalktık.az sonra kübrayı kontrole götürcez.sizlere günaydın demeden gitmek istemedim.
ruyacım nerelerdesin hiç görüşemiyoruz.nasılsın?öptüm seni ve prensesini

merhaba kızlar biraz grip olmuşum acayip keyifsizim

geçmiş olsun canımcım a.s

sanada geçmiş olsun canım

teşekkür ederim mihricim yerimseniben

lahanabebegım canım benım gecmıs olsun seker.guzel haberlerını beklıyoruz ınsaallah

lahanacım iyi haberlerini bekliyoruz canım inş

lahanabebek kso gecmis olsun canlarim

sağolasınız canlarım benim :1hug: :1hug: :1hug:

vallahii öptürmem ölürsüün aşkım dan.........şarkı hayatım şarkııı bu :dance::dance:

adanayıda tebrik ederiz

adanayı neden tebrik ediyonuzkii :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

........
ayy lahana naıl oldu acepp kız serumlarla ne çekti bee bi haberini alsakk
sanesmidende haber yok demiiii

Şeniz a.s.

günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum (( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler

günaydın meleklerimin melek vede güzel anneleri :1hug: :1hug: :1hug:

herkeşler iyidir inşallah hepinize kocaman kocaman öpücükler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bunlarda çiçeklerim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.

kızlar dün tahlillerde kanım aşırı derecede düşük çıktı çok halsizliğimin vede baş dönmesinin sebebi buymuş :1no2: dr kanın birden bu kadar düşmesine anlam veremedi bu yüzden bazı tahliller daha yaptık valla deneme tahtasına döndüm be :bbo: bu arada kan ilaçlarına başladık vede bir kaç gün daha serum alcam kafamçokkarıştı

günaydın hayırlı sabahlarrrrr şekerlerr:dance:
sağlıklı,huzurlu ve güzel haberlerle dolu birgün diliyorum hepimiz meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummmŞeniz
lahanabebekcim betülcüm günaydın şekerlerrra.s.a.s.a.s.
betülcüm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bu sabah çiçekler benden mis gibi bahar çiçekleri sizlere antalaya dannnnn

günaydın canımcım Şeniz
çiçekler için teşekkürler :1hug: :1hug: :1hug:

günaydın talımŞenizŞenizŞeniz geçmiş olsunn canım
aynı sorun bende de var bugünlerde tahlil için diğer ilçeye yada antalya ya giteme gerekiyormuş şimdilik ilaç tedevisine başladık bakalımm geçmiş canımmŞeniz
pekmez göndereyim sana da sabahları birer kaçık iç en azından bana biraz faydası oldu
günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum (( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler
günaydın tatlımmmmŞenizgeçmiş olsun canım ya benim boğazımda sinyal veriyor bu sabah alerjiden mi yoksa gerçekten nezlemiyim henüz bilemedim artık temmuza kadar böyle sürer:çok üzgünüm:
meleğin nasıl çok şeker olmuştur artık maşallahyanakları ısırılma kıvamına geldimikaydirigubbakcemile3sıkıştırıp sevssek birazz

canım ben zaten her sabah 1 çay bardağı içiyorum pekmezi
kan deyerleri normali 12 olması lazımmış benim her zaman düşük olduğu için 9 ile 10 oluyo genelde ama bu kez aşırı düşük olduğu için dr başkaca tahliller istedi bazı şeylerden şüphelendi inşallah çıkmaz bişiy tahliller haftaya çıkacak daa bakalım 3 gün daha ilaçla serum verilecek düzelmezse hastanede yatmam gerekiyomuş:1no2:
bu arada sanada geçmiş olsun sende sakın ihmal etme canım mutlaka tahlillerini yaptır

inş birşey çıkmaz canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çabucak düzelirsin acil şifalarrr canım:1hug::1hug:
hiç daha normal dedikleri 12 seviyesini geçtim 8 den yukarıya çıkmıyor:1no2: ilaçda kullansam beslenmeme dikkat etsemde farketmiyor kızlara hamileyken dr um çok uğraşıp ameliyat masasında kalmayacak dereceyede olsa getirebilmişti biraz bünyemden kaynaklandığını düşünüyorum ama yinede tam teşhisin konması için
tahlillerin yapılması gerekecek sanırım

sende bendensin demek kaydirigubbakcemile3
ah kısgardaşım ah netcez yükseltmek için bilmiyom
ya allah hastalık vermesinde bunada razıyım gerçi :1no2: yeterki başka bir sebebi olmazsın
canım mutlaka tahlil yaptır seninde bayağı düşük sağlık ihmale gelmiyo bir gittimi birdaha sağlığı bulamıyoz valla

bilmiyorumm kızgardaşım netcez
aminnn canım bunun birazda olsa yükseldğinde biraz rahatlıyoruz allah başka rahatsızlıklarr vermesin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kötüsünden korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gÜnaydın gÜnaydın kızlar bÜĞÜn ılk gÜnaydın dıyemedım
kızım 7 dıde kalktı Şımdı uyuttum kalkınca aŞımız var hepatıp b aŞısı on yaptırmak ıÇın dr gıdeceĞız
vay halım Şıdı ortalıĞı ayaĞa kaldırır cadı dr gÖrÜnce kıyamet kopartıyo ne etcem bılmıyom .

GeÇmıŞ okuyamaıdım ınlŞallah herkesle ıyıdır sızlerı ve meleklerınızı Çok Öpyorum

GÜNAYDIN bahar çiçekleriiiiiiiiii

kkkk......... neşeleninnn..... coşun.....içinizdeki enerjiyi keşfedin bakimmmm....:dance::dance:...GÜNAYDIN sabahımın gülleriiiiii

GÜNAYDIN kk nın en tatlı anneleriiiiiiii

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canlarımmmm heyyttttt bengeldimm ne o ölee sabah sabah tahlildi kandı griptiiii Allha şükredin acık bakimmm aaa neler var sizde hemen çekmeyin bayrakları bakimmm hııııı kızar şefiniz sonraa
klava:

canlanın acık..

hayat güzel yaşamak güzel baharda güneş güzelll mis gibi Antalya çiçeklerimiz için kamileme teşekkürler
Lahanammm iyisin iyisinnn canımm al serumunu gel yanımıza ne demeko öle hastane falan kız sana bağımlılık yaptı serum serumkolik oldun haaa :roflol:
diğer annelerr canlarımmmmmm herkese selammmmmmm

frezyacım günaydın canımm
ayy meleğim iyice korktu değilmi son iğnelerden sonra
geçmiş olsun canım alalh kolaylık versin seni ve melğini çok öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…