- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.781
canlarım yarın kızım iki yaşina girecek
ALALIHN izniyle inşallah çok mutluyum ne çabuk geçti iki yıl diye düşünüyorum ama.
düşündükcede o iki yıla neler sığdirmişim diyorum .
ama olsun genede kızmla ve oğlumla çok mutluyum iyikİ onlar var yoksa hayat çekilmezdi.
o yüzden onları çok seviyorum onlarsız hayat asla .cnm yavrularım.sizi çok seviyorum
CNM KIZIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
NİCE SAĞLIKLI YILLAR BİZİM OLSUN
NOT KIZLAR DUYGULARIMI SİZLEREL PAYLAŞMA İSTEDİM
HEPİNİZİ DOĞUM GÜNÜME BEKLİYORUM GAMZENUR
HEPİNİİZ ÖPYORUZ:))))))))))))
merhaba kızlar biraz grip olmuşum acayip keyifsizim
sanada geçmiş olsun canım
lahanabebegım canım benım gecmıs olsun seker.guzel haberlerını beklıyoruz ınsaallah
lahanacım iyi haberlerini bekliyoruz canım inş
lahanabebek kso gecmis olsun canlarim
vallahii öptürmem ölürsüün aşkım dan.........şarkı hayatım şarkııı bu :dance::dance:
adanayıda tebrik ederiz
........
ayy lahana naıl oldu acepp kız serumlarla ne çekti bee bi haberini alsakk
sanesmidende haber yok demiiii
kız ben neyim bilmiyorum ama
annemin sancısı tutmuş atmışlar taksiyee ben yolda çıkarmışım kafamı bakıyomuşumm
araba acile gelmiş dayanmış ebe koşmuş açmış kapıyı aa bide baksaa ben bakıyom
ee demiş anneme neden geldin kii buraya
annemde demiş kişii
yaa kendi geldi de amakendinin göbeğini kesemedii:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs sendemi kendin doğmuşun kaydirigubbakcemile3 sen sadece kafanı çıkarmışın ben olduğum gibi sancısız birşeysiz hemencecik doğmuşum hem ben göbek bağınıda kesmişim ama yaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol:
selam güzel prenseslerin güzel anaları nasılsınız hatunlar....
miniğim yine hamaratsın 4 günlük yemek planı hazırlamışsın....
efsunefe sen nasılsın datlum.....
çoktandır görüşemediğiim tüm hatunlar hepinizi kocamaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn öpüyorum.....
sevallcik hoş geldin canım özledik seni :1hug:
lahanabebek burdasın galiba nasılsın?GÜNAYDIIINNN
günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum(( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler
günaydın hayırlı sabahlarrrrr şekerlerr:dance:
sağlıklı,huzurlu ve güzel haberlerle dolu birgün diliyorum hepimiz meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummmŞeniz
lahanabebekcim betülcüm günaydın şekerlerrra.s.a.s.a.s.
betülcüm hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bu sabah çiçekler benden mis gibi bahar çiçekleri sizlere antalaya dannnnn
günaydın talımŞenizŞenizŞeniz geçmiş olsunn canımgünaydın meleklerimin melek vede güzel anneleri :1hug: :1hug: :1hug:
herkeşler iyidir inşallah hepinize kocaman kocaman öpücükler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bunlarda çiçeklerim
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.
kızlar dün tahlillerde kanım aşırı derecede düşük çıktı çok halsizliğimin vede baş dönmesinin sebebi buymuş :1no2: dr kanın birden bu kadar düşmesine anlam veremedi bu yüzden bazı tahliller daha yaptık valla deneme tahtasına döndüm be :bbo: bu arada kan ilaçlarına başladık vede bir kaç gün daha serum alcam kafamçokkarıştı
günaydın tatlımmmmŞenizgeçmiş olsun canım ya benim boğazımda sinyal veriyor bu sabah alerjiden mi yoksa gerçekten nezlemiyim henüz bilemedim artık temmuza kadar böyle sürer:çok üzgünüm:günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum(( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler
günaydın talımŞenizŞenizŞeniz geçmiş olsunn canım
aynı sorun bende de var bugünlerde tahlil için diğer ilçeye yada antalya ya giteme gerekiyormuş şimdilik ilaç tedevisine başladık bakalımm geçmiş canımmŞeniz
pekmez göndereyim sana da sabahları birer kaçık iç en azından bana biraz faydası oldu
inş birşey çıkmaz canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çabucak düzelirsin acil şifalarrr canım:1hug::1hug:canım ben zaten her sabah 1 çay bardağı içiyorum pekmezi
kan deyerleri normali 12 olması lazımmış benim her zaman düşük olduğu için 9 ile 10 oluyo genelde ama bu kez aşırı düşük olduğu için dr başkaca tahliller istedi bazı şeylerden şüphelendi inşallah çıkmaz bişiy tahliller haftaya çıkacak daa bakalım 3 gün daha ilaçla serum verilecek düzelmezse hastanede yatmam gerekiyomuş:1no2:
bu arada sanada geçmiş olsun sende sakın ihmal etme canım mutlaka tahlillerini yaptır
inş birşey çıkmaz canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çabucak düzelirsin acil şifalarrr canım:1hug::1hug:
hiç daha normal dedikleri 12 seviyesini geçtim 8 den yukarıya çıkmıyor:1no2: ilaçda kullansam beslenmeme dikkat etsemde farketmiyor kızlara hamileyken dr um çok uğraşıp ameliyat masasında kalmayacak dereceyede olsa getirebilmişti biraz bünyemden kaynaklandığını düşünüyorum ama yinede tam teşhisin konması için
tahlillerin yapılması gerekecek sanırım
bilmiyorumm kızgardaşım netcezsende bendensin demek kaydirigubbakcemile3
ah kısgardaşım ah netcez yükseltmek için bilmiyom
ya allah hastalık vermesinde bunada razıyım gerçi :1no2: yeterki başka bir sebebi olmazsın
canım mutlaka tahlil yaptır seninde bayağı düşük sağlık ihmale gelmiyo bir gittimi birdaha sağlığı bulamıyoz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?