- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.881
ohh kamilemm yakışırrrr sende açıp kapıyıo gene çarpsaydın öle olmaz böle olur diyee Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook aa hep senmi alttan alıcan hayatım boşverr kız barışması güzel olurrr arada lazımmm:asigim:
kız efsun gülme kız veririm bi gün raporları sana görürsün bakkk..........:roflol::roflol:
ohh kamilemm yakışırrrr sende açıp kapıyıo gene çarpsaydın öle olmaz böle olur diyee Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook aa hep senmi alttan alıcan hayatım boşverr kız barışması güzel olurrr arada lazımmm:asigim:
kız efsun gülme kız veririm bi gün raporları sana görürsün bakkk..........:roflol::roflol:
ay arkadaşım aynı benim kafadasın sen valla allahtan benim evim küçükte hemen bitiyor valla büyük olsa na pardım bilmem evi şeyy götürürdü heraldedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
yok ya ona ihtiyaç olmadanda cesurumdur affetmem haketmişse alır payınıda:mymeka::mymeka:canı sıkkındı son günlerde bende üstüne gitmiyordum baktım rahata alışıyorkafayı bulunca cesaretlendin dimi kıs
rosem sen alkollü raporları sürekli gönder canım:roflol::roflol::roflol:
bugünlük böyleyimm ne o hep aklı başında olmuyor öyle:jeyyar:arada böyle lazım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositosositodeğilse üstüne üstüne geliyorlarrr az deliliğe vurayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok ya ona ihtiyaç olmadanda cesurumdur affetmem haketmişse alır payınıda:mymeka::mymeka:canı sıkkındı son günlerde bende üstüne gitmiyordum baktım rahata alışıyor
hatırlatayım dedimmm:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi ettin kiz erkekler öyle iste hatirlatmazsan tepene cikarlar cok yüz vermek iyi degildir :jeyyar: :jeyyar:
ayy bana gaz verdin diyene de bakınnnnnn ölecem şimdikk ebru yokyabana sar senn
kübraabetüll meleğimizin kontrolü nasıl geçtiiiiiiiiii
kiz ne diyon sen aaaaaaaa kizkardasim ask olsun haaaaaaa
eevt ya nerde bu bru ok bak sen deyince aklima geldi
minkle aynı sınava girecekmiş ya iz almış çalışmak için ondan yok canımkiz ne diyon sen aaaaaaaa kizkardasim ask olsun haaaaaaa
eevt ya nerde bu bru ok bak sen deyince aklima geldi
aaa sen demi duymadınn hee sen cuma yoktun yaa s1907 banlandıyaa sormaaa....
ben anlatamıycam efsunem anlatsın ben hala şoktayım o konudaa
merhaba kızlar az önce geldik hastaneden.(deminden beri yazı yazmaya çalışıyorum,biri geliyo yarım kalıyo yazım.)
çok şükür kübraya iyi dedi doktor.EEG çekilince sonucu getirirsin dedi.betül'ü de götürmüştüm,ondan kan tahlili istedi.2.30 da sonucu almaya gitcem.
sizde ne var ne yok.(cevaplarıda okumaya fırsatım olmuyo ama neyse)
öpüldünüz ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
aaa sen demi duymadınn hee sen cuma yoktun yaa s1907 banlandıyaa sormaaa....
ben anlatamıycam efsunem anlatsın ben hala şoktayım o konudaa
minkle aynı sınava girecekmiş ya iz almış çalışmak için ondan yok canım
onun dersi var şimdikaydirigubbakcemile3minikle ebrucum inş sınavlarını başarıyla verip aramıza döneceklerrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqnlarla gurur duyacağızkaydirigubbakcemile5
rosecim canım ev işlerim neredeyse bitti az kaldıaaaa hadii kalk bakimm hemen oda oda başla temizliğinee ohh mis gibiii aç şölee oynak bide havaa müzikkk :dance::dance:at ağzına bi sakızz şakkıdı
zevk ala ala yap temizliğinii hiç dinlenmeden ama ayy ben bayılırım temizlik yapmaya kız güneş var ne güzel yapılmazmıı aadelii kalk hadii ohh bak evin ne güzel kokacakk sonra bitince bana haber ver bakk emiii bende koklıyimm bayılırımm temiz eve ayyy ne güzell kız içim çektiii bee
sırnaşık şeysırnaşık şey
kalkkkkkkkkkkk hemmmennnnnnnnnnn yappppppppp ve gellllll haber verrklava:
merhaba kızlar az önce geldik hastaneden.(deminden beri yazı yazmaya çalışıyorum,biri geliyo yarım kalıyo yazım.)
çok şükür kübraya iyi dedi doktor.EEG çekilince sonucu getirirsin dedi.betül'ü de götürmüştüm,ondan kan tahlili istedi.2.30 da sonucu almaya gitcem.
rosecim canım ev işlerim neredeyse bitti az kaldı
Valla dediğin gibi odalara girince mis gibi kokunca yorgunluk falan kalmıyo
Havada tam temizlik havası
Ev işlerim bitince birde ütüm var onun içinde bi gaz istiyorum senden:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohh işe yaramasına sevindimm hayatım bak tembellik etseydin nunuk gibi oturur kalırdın ama bak şimdii ev oldu tertemizz mis miss aferim sanaaa
hadi acık dinlen sonra bide ütü masanı açıverirsin onuydu bunuyduu aman anlamazsın bile biterrr geçen gün kamileydi galiba 3
tane gömlek ütüleyiverdii :teselli::teselli:
rosecim canım ev işlerim neredeyse bitti az kaldı
Valla dediğin gibi odalara girince mis gibi kokunca yorgunluk falan kalmıyo
Havada tam temizlik havası
Ev işlerim bitince birde ütüm var onun içinde bi gaz istiyorum senden:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohh işe yaramasına sevindimm hayatım bak tembellik etseydin nunuk gibi oturur kalırdın ama bak şimdii ev oldu tertemizz mis miss aferim sanaaa
hadi acık dinlen sonra bide ütü masanı açıverirsin onuydu bunuyduu aman anlamazsın bile biterrr geçen gün kamileydi galiba 3
tane gömlek ütüleyiverdii :teselli::teselli:
HAY YASA SEN EMİ
Bu gazla ben senin ütüleri bile yaparım
Seni bosuna sef yapmamıslar işcileride böyle motive ediyosan sizin işyerinde bitmemiş iş kalmaz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım sen bul onuda ama olmuyor herşeyide hazır istemekk:roflol::roflol:neeeeeeeeeee yalan atma kamile öle demiyo ama
kiz kim dogru diyo banlandimi yoksa dersmi calisiyo :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
çokkkkkkkkkk sevindim canım seni ve meleklerini çok öpüyorummŞenizŞenizŞenizŞenizmerhaba kızlar az önce geldik hastaneden.(deminden beri yazı yazmaya çalışıyorum,biri geliyo yarım kalıyo yazım.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?