Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ver gazi bakalim kavgayi eden sen degilsin nasilsa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

yok canım sonra rapor kolik falan olurum
zaten uyuşuk karunun tekiyim beter olurum dilinizden kurtulamam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay arkadaşım aynı benim kafadasın sen valla allahtan benim evim küçükte hemen bitiyor valla büyük olsa na pardım bilmem evi şeyy götürürdü heraldedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

izabellamm canım sen uyma bu tembellee onun tembelliğini bütün kk biliyooo sırnaşık şey
bak bak bakk bide cıbıl cıbıl insanların yanına mayamiye gidecekk töbe töbee estağfirullahhhh:mymeka::mymeka:

kafayı bulunca cesaretlendin dimi kıs
rosem sen alkollü raporları sürekli gönder canım:roflol::roflol::roflol:
yok ya ona ihtiyaç olmadanda cesurumdur affetmem haketmişse alır payınıda:mymeka::mymeka:canı sıkkındı son günlerde bende üstüne gitmiyordum baktım rahata alışıyor
hatırlatayım dedimmm:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:

ol yafrim ol bir kadehte bana yollasaydin berabercene iceridik olmamiydi :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: banada gerek bu aralar degisiklikler Şeniz Şeniz

iyi ettin kiz erkekler öyle iste hatirlatmazsan tepene cikarlar cok yüz vermek iyi degildir :jeyyar: :jeyyar:

ayy bana gaz verdin diyene de bakınnnnnn ölecem şimdikk ebru yokyabana sar senn

kübraabetüll meleğimizin kontrolü nasıl geçtiiiiiiiiii

kiz ne diyon sen aaaaaaaa kizkardasim ask olsun haaaaaaa
eevt ya nerde bu bru ok bak sen deyince aklima geldi

kiz ne diyon sen aaaaaaaa kizkardasim ask olsun haaaaaaa
eevt ya nerde bu bru ok bak sen deyince aklima geldi
minkle aynı sınava girecekmiş ya iz almış çalışmak için ondan yok canım
onun dersi var şimdikaydirigubbakcemile3minikle ebrucum inş sınavlarını başarıyla verip aramıza döneceklerrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqnlarla gurur duyacağızkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar az önce geldik hastaneden.(deminden beri yazı yazmaya çalışıyorum,biri geliyo yarım kalıyo yazım.)
çok şükür kübraya iyi dedi doktor.EEG çekilince sonucu getirirsin dedi.betül'ü de götürmüştüm,ondan kan tahlili istedi.2.30 da sonucu almaya gitcem.
sizde ne var ne yok.(cevaplarıda okumaya fırsatım olmuyo ama neyse)
öpüldünüz ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

aaa sen demi duymadınn hee sen cuma yoktun yaa s1907 banlandıyaa sormaaa....
ben anlatamıycam efsunem anlatsın ben hala şoktayım o konudaa

hangi konuda şoktasın canım,neler oldu ki.malum ben bu ara konulara fransız kalıyorum
bu arada kübranın kontrolu çok güzel geçti şükürler olsun.hiç bi şey yok dedi doktor

ohh ohh maşallah aman nazar değmesin kübramızaa ne güzel haberler bunlarr
Allhım sana çok şükür olsunn:Saruboceq:

aaa sen demi duymadınn hee sen cuma yoktun yaa s1907 banlandıyaa sormaaa....
ben anlatamıycam efsunem anlatsın ben hala şoktayım o konudaa

neeeeeeeeeee yalan atma kamile öle demiyo ama

kiz kim dogru diyo banlandimi yoksa dersmi calisiyo :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

rosecim canım ev işlerim neredeyse bitti az kaldı
Valla dediğin gibi odalara girince mis gibi kokunca yorgunluk falan kalmıyo
Havada tam temizlik havası
Ev işlerim bitince birde ütüm var onun içinde bi gaz istiyorum senden:roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi canım gözümüz aydın:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gecmiş olsun meleklerimize:1hug:

oh oh tekrardan gecmis olsun allahim birdaha kimseleri hastanaye düsürmez insallah
öp prenseside bizden iyi bakin kendinize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

neeeeeeeeeee yalan atma kamile öle demiyo ama

kiz kim dogru diyo banlandimi yoksa dersmi calisiyo :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
hadi bakalım sen bul onuda ama olmuyor herşeyide hazır istemekk:roflol::roflol:
çokkkkkkkkkk sevindim canım seni ve meleklerini çok öpüyorummŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…