- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.901
bendeğildim efsundu şekerim benim ütüler pek birikmez anlık yaparım masam odada hazır durumdadır çıkarçıkmaz ütülerim kafamda telaşesi olmaz değilse nefret ediyorum ütüden bide birikirse krize girerim mazallah:roflol::roflol:rosecim canım ev işlerim neredeyse bitti az kaldı
Valla dediğin gibi odalara girince mis gibi kokunca yorgunluk falan kalmıyo
Havada tam temizlik havası
Ev işlerim bitince birde ütüm var onun içinde bi gaz istiyorum senden:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohh işe yaramasına sevindimm hayatım bak tembellik etseydin nunuk gibi oturur kalırdın ama bak şimdii ev oldu tertemizz mis miss aferim sanaaa
hadi acık dinlen sonra bide ütü masanı açıverirsin onuydu bunuyduu aman anlamazsın bile biterrr geçen gün kamileydi galiba 3
tane gömlek ütüleyiverdii :teselli::teselli:
HA HAAA HAAA ŞEKER SENDEMİ ÖĞRENDİN BENİM ŞEFLİĞİMİİİHAY YASA SEN EMİ
Bu gazla ben senin ütüleri bile yaparım
Seni bosuna sef yapmamıslar işcileride böyle motive ediyosan sizin işyerinde bitmemiş iş kalmaz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gevezeler bune çene aaaa
gel hayatım senle olsun gell a.s
ya şekerim(aramızda kalsın rosemm nunuka takılıyor canım benlanmadı ders çalışıyormuş nunuka çaktırma) sorma öyleymişşş ne yaparsınnnscim banlandımı niye
NUNUKUM YAAA
sorma yaa acımız büyük kız sen nasıl kaçırdın o konuyuuu
s1907 banlandı diyorum sanaa yaa:çok üzgünüm::a015:
ya şekerim(aramızda kalsın rosemm nunuka takılıyor canım benlanmadı ders çalışıyormuş nunuka çaktırma) sorma öyleymişşş ne yaparsınnn
HEEEE GEÇMİŞİ OKUMAYANLAR BELLİ OLDUUUU.....
sizi gidler sizii
kızlar sabah yazdım ya s1907 erkekmişş anlaşıldı ve banlandı diyyee
hatta dedim kii bıyıklıymışşş amma güldük efsun kamile falan sabah sabahhh:roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizyaa bu kamilem olmasa ben yanmışımm sabah kalkar raporlarımı hazırlamama yardım eder
kahvemi hazırlarr öffffff kahvede iç beni diyoo..ay ben bide sigaramı yakimm ohh
en büyük kamilemm başkada büyük yokkk:lepi::lepi:
nunukk pastamı senle bölüşebilirimmm
hepinize küstüm benle dalga geciyonuz aha iste küsütm
hepinize küstüm benle dalga geciyonuz aha iste küsütm
tatlım dalga geçmiyoruzz olumu hiçŞenizŞenizŞenizhepinize küstüm benle dalga geciyonuz aha iste küsütm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?