- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.861
:jeyyar::jeyyar:bende iyim canım dün temizlik yaptım bugün rahat rahat oturuyorum oğluşumda oynuyo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:slm şekerler naberrrsinizz
rosemmmm bar raporları tamamdırrr
raporlarda alkol filan mı vardıya kafayı buldum gibi:roflol::roflol::roflol:
gaza gelip kocşimlede atıştık damarıma bastı alttan alasım gelmedi bana kızdı kapıyı çarptı gitti :jeyyar: son günlerde hep ben alttan alıyordum iyi alışmıştı şok oldu kaldıramadı:dilcikar:
aman napcan canım yapmayınca olmuyo değilmi hergün aynı şey valla sıkılıyom bazen her şeyi seriyom yapmıyom hiç bişeyne güzel bende yapacam daha temizligi ama eriniyorum
ben geldimmmmmmmmmmmmmm canlarr izabellammm hg
selam kıslar
hepinizi bahar çarptı galiba:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman napcan canım yapmayınca olmuyo değilmi hergün aynı şey valla sıkılıyom bazen her şeyi seriyom yapmıyom hiç bişey
selam canlarım benım
sabahtan dısarda ıslerım vardı onları hallettım cok guzel bır hava var kızları oynattım sonrada sımdı geldık yemegımızı yedık kızları yıkayıp yatıracagım ders calısacagım
herkes ıyıdır ınsaallah.okuyamadım sayfaları ınsaallah hastamız falan yoktur
gorusmek uzere herkesı opuyorum sekerler
kıb sızlerle sohbetı coookk ama coookkk ozledım ya(((
slm şekerler naberrrsinizz
gaza gelip kocşimlede atıştık damarıma bastı alttan alasım gelmedi bana kızdı kapıyı çarptı gitti :jeyyar: son günlerde hep ben alttan alıyordum iyi alışmıştı şok oldu kaldıramadı:dilcikar:
evet canim bende pek sevmiyorum ki is yapmayi keske bir temizlikcim olsa offffffff offfffffffff
sizlerede yollardim bedavaya nerde o günler allahim o günleride göterir insallahhhhhhhh ben gezerim evide baskalari temizler
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay arkadaşım aynı benim kafadasın sen valla allahtan benim evim küçükte hemen bitiyor valla büyük olsa na pardım bilmem evi şeyy götürürdü heraldedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:evet canim bende pek sevmiyorum ki is yapmayi keske bir temizlikcim olsa offffffff offfffffffff
sizlerede yollardim bedavaya nerde o günler allahim o günleride göterir insallahhhhhhhh ben gezerim evide baskalari temizler
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen şu altınları yolla
ben sana temizlikçi neyim göderirim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bugünlük böyleyimm ne o hep aklı başında olmuyor öyle:jeyyar:arada böyle lazım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositosositodeğilse üstüne üstüne geliyorlarrr az deliliğe vurayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3seni sarhos garuuuuuuuuuuu naniknanik naniknanik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay arkadaşım aynı benim kafadasın sen valla allahtan benim evim küçükte hemen bitiyor valla büyük olsa na pardım bilmem evi şeyy götürürdü heraldedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
:asigim::asigim::asigim:haklısın şekerimkaydirigubbakcemile3ohh kamilemm yakışırrrr sende açıp kapıyıo gene çarpsaydın öle olmaz böle olur diyee Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook aa hep senmi alttan alıcan hayatım boşverr kız barışması güzel olurrr arada lazımmm:asigim:
kız efsun gülme kız veririm bi gün raporları sana görürsün bakkk..........:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?