Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm şekerler naberrrsinizz
rosemmmm bar raporları tamamdırrr
raporlarda alkol filan mı vardıya kafayı buldum gibi:roflol::roflol::roflol:
gaza gelip kocşimlede atıştık damarıma bastı alttan alasım gelmedi bana kızdı kapıyı çarptı gitti :jeyyar: son günlerde hep ben alttan alıyordum iyi alışmıştı şok oldu kaldıramadı:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aman napcan canım yapmayınca olmuyo değilmi hergün aynı şey valla sıkılıyom bazen her şeyi seriyom yapmıyom hiç bişey

evet canim bende pek sevmiyorum ki is yapmayi keske bir temizlikcim olsa offffffff offfffffffff
sizlerede yollardim bedavaya nerde o günler allahim o günleride göterir insallahhhhhhhh ben gezerim evide baskalari temizler
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım benim az kaldı
sık dişini biras daha ŞenizŞenizŞeniz

seni sarhos garuuuuuuuuuuu naniknanik naniknanik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşbulduk rossemmmmmmm canım arkadaşım nasılsın bakim görüşmeyeli yoğunsun galibaa

sen şu altınları yolla
ben sana temizlikçi neyim göderirim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kafayı bulunca cesaretlendin dimi kıs
rosem sen alkollü raporları sürekli gönder canım:roflol::roflol::roflol:

ay arkadaşım aynı benim kafadasın sen valla allahtan benim evim küçükte hemen bitiyor valla büyük olsa na pardım bilmem evi şeyy götürürdü heraldedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

sen şu altınları yolla
ben sana temizlikçi neyim göderirim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kiz sen altinlarla bir kac ay tutarsin anca ben ömürlük istiyorum su lotodan para bir ciksaaaa ben varya vaadim var mayamiye tatile gidecem allahim görür insallah bizide birgün :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ohh kamilemm yakışırrrr sende açıp kapıyıo gene çarpsaydın öle olmaz böle olur diyee Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook aa hep senmi alttan alıcan hayatım boşverr kız barışması güzel olurrr arada lazımmm:asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız efsun gülme kız veririm bi gün raporları sana görürsün bakkk..........:roflol::roflol:

seni sarhos garuuuuuuuuuuu naniknanik naniknanik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bugünlük böyleyimm ne o hep aklı başında olmuyor öyle:jeyyar:arada böyle lazım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositosositodeğilse üstüne üstüne geliyorlarrr az deliliğe vurayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay arkadaşım aynı benim kafadasın sen valla allahtan benim evim küçükte hemen bitiyor valla büyük olsa na pardım bilmem evi şeyy götürürdü heraldedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

allahtan benimde evim kücük aynen dedigin gibi simdiki tasinacagimiz ev bir oda fazladan elimi bir vurdummu 1 saate bitiririm insallah temizligimi yerimseniben yerimseniben

:asigim::asigim::asigim:haklısın şekerimkaydirigubbakcemile3

kıslar ben kaçar
dışarı çıkar biras havalanıyım
iyicene ev kuşu oldum .
evdede birşey yapsam
pc tv tv pc bana yaramadı net
iyicene tembel karunun teki oldum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…