Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim ben iyiyim eşimin yanındayım ist. o yüzden arada ugruyorum çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm duyuynca ama iyi olmasına sevindim kocaman öptüm sizi...

slm şekerlerim napıosunuz ben bugun saçlarımı boyattım karamel balyajlar attırdım ama balyajdan hada sık yaptırdım çok hoş oldu.....

ıyı aksamlar sekerler
ay naptınız boyle yaaaa
sayfalar cosmus masaallah
oglen dersten sonra dısarı cıktım ve 7de geldık yemek yedık sımdı oturabıldım
ay bu yaz geldı benım artık surtmelerım bıtmez:)))
herkesın keyıflerı ıyıdır ınsaallah yafrularrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlarr şekerlerrrrr
nasılsınız
minikcim gezcanım hakkındır bütün kış tıkıldık kaldık zaten
bizde akşamları balkon sefasına başladık biraz üzerine birşey alan balkonda:)))))))))))

demı ama seker valla haklısın
hafta sonunu atlatayımda gırmem artık eve:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohhh ohhhh cayınıda alan balkonda ne guzellllll
ay sukurler olsun vallahı geldı yaaazzzzzzzzzzzz:lepi::lepi::lepi::lepi:

selam kızlar herkese iyi akşamlarrr
bakıyorum herkes yaz havasına girmiş bilee
bende havayı güzel buldum temizlikle
uğraşıyorum....

iyi akşamlar,nasılsınız bakalım,ayyy sizden de azcık ayrı kalmaya gelmiyo.sayfalar dolmuşta dolmuş.valla okumaya fırsatım olmuyo inanın.
bide üzüntülerin acısı yeni yeni çıkıyo galiba,bugün eşime sinirlendim,gelen gidenimiz çok şükür,eksik olmuyo.inanırmısınız yemek yemeğe bile fırsat bulamıyorum bazen.eşimde gelmiş hemen bi şey hazırla benim işim var gitmem lazım diyo.ben yemek yememişim koca gün.misafirler yeni gitmiş ortalık dağınık.eşim bi yandan kızlar da birbirine girdiler,benim de sinirlerim oynadı ağladım ağladım biraz rahatladım.dışarı çıkıp gezmek,hava almak istiyorum hiç bi şey düşünmeden.ayyy sizinde kafanızı şişirdim.ama anlatmaya ihtiyacım vardı.

selam kızlar benimde bi meleğim var hayatımın anlamı:)

seni çok iyi anlıyorum bugünde hava çok güzeldi kızı aldım çıktım hemen dondu yanakları şöyle bi çıkıp gezsem eve gelip uyusam tek bir gün yeter yaa neyse meleğim büyüyünce artık

hoşgeldin canıma.s. meleğini allah bağışlasın.meleğin küçük galiba daha,kaç yaşında yada kaç aylık?benim için öp meleğini olurmukaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz

1 yaşında fındık kurdu şuan biberonundaki suyu sandalyeye dökmekle meşgul senin meleklerin kaç yaşında

benim büyük kızım 9 yaşında,küçükte 4 yaşında.
benimkilerde beni deli etmekle meşguller.iki kardeş o kadar kavga ediyolarki anlatamam.ne ayrı duruyolar,nede birlikte.rabbim eksikliklerini göstermesin.

ahhhhhh ahhhhh benimde balkonum olacak bende keyf yapacam oh olsun iste ne kaldi ki 2 ay sonra bende kurtuluyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

aramiza hosgeldin a.s. a.s. a.s. a.s.

neyse herkezlere iyi aksamlar diliyorum benim sipa bensiz uyumuyo bende gitmisken uyuyorum napayim kalkmak zoruma gidiyo

dök içini ahatlasın tatlım kafamızı şişirmezsin:1hug::1hug:canım ya sıkıldın, en çok da koktun o günlerin stresi içine atma canım gel anlat dinleriz canım a.s.a.s.a.s.evet imkanın varsa yarın biraz çık canım kubra nasıl onuda çıkar biraz hava alsın annesi öpüyoum seni ve melekleini canımŞeniz
meleklerim allaha şükür çok iyiler şekerim...
senin yavruların nasıllar????a.s.a.s.
çok şükür iyiler canıma.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…