- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.961
günaydın meleklerimize ve annelerine.hayırlı sabahlar.sağlıklı,huzurlu bi gün hepimizin olsun.
nasılsınız melek anneleri,ben ve kızlar kalktık.az sonra kübrayı kontrole götürcez.sizlere günaydın demeden gitmek istemedim.
ruyacım nerelerdesin hiç görüşemiyoruz.nasılsın?öptüm seni ve prensesini
iyi akşamlarr şekerlerrrrr
nasılsınız
minikcim gezcanım hakkındır bütün kış tıkıldık kaldık zaten
bizde akşamları balkon sefasına başladık biraz üzerine birşey alan balkonda:)))))))))))
kolay gelsin canım,a.s.selam kızlar herkese iyi akşamlarrr
bakıyorum herkes yaz havasına girmiş bilee
bende havayı güzel buldum temizlikle
uğraşıyorum....
kolay gelsin canım,a.s.
nasılsın canım meleklerin nasıl
iyi akşamlar,nasılsınız bakalım,ayyy sizden de azcık ayrı kalmaya gelmiyo.sayfalar dolmuşta dolmuş.valla okumaya fırsatım olmuyo inanın.
bide üzüntülerin acısı yeni yeni çıkıyo galiba,bugün eşime sinirlendim,gelen gidenimiz çok şükür,eksik olmuyo.inanırmısınız yemek yemeğe bile fırsat bulamıyorum bazen.eşimde gelmiş hemen bi şey hazırla benim işim var gitmem lazım diyo.ben yemek yememişim koca gün.misafirler yeni gitmiş ortalık dağınık.eşim bi yandan kızlar da birbirine girdiler,benim de sinirlerim oynadı ağladım ağladım biraz rahatladım.dışarı çıkıp gezmek,hava almak istiyorum hiç bi şey düşünmeden.ayyy sizinde kafanızı şişirdim.ama anlatmaya ihtiyacım vardı.
selam kızlar benimde bi meleğim var hayatımın anlamı:)
seni çok iyi anlıyorum bugünde hava çok güzeldi kızı aldım çıktımhemen dondu yanakları şöyle bi çıkıp gezsem eve gelip uyusam tek bir gün yeter yaa neyse meleğim büyüyünce artık
hoşgeldin canıma.s. meleğini allah bağışlasın.meleğin küçük galiba daha,kaç yaşında yada kaç aylık?benim için öp meleğini olurmukaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
1 yaşında fındık kurdu şuan biberonundaki suyu sandalyeye dökmekle meşgulsenin meleklerin kaç yaşında
benim büyük kızım 9 yaşında,küçükte 4 yaşında.
benimkilerde beni deli etmekle meşguller.iki kardeş o kadar kavga ediyolarki anlatamam.ne ayrı duruyolar,nede birlikte.rabbim eksikliklerini göstermesin.
iyi akşamlarr şekerlerrrrr
nasılsınız
minikcim gezcanım hakkındır bütün kış tıkıldık kaldık zaten
bizde akşamları balkon sefasına başladık biraz üzerine birşey alan balkonda:)))))))))))
selam kızlar benimde bi meleğim var hayatımın anlamı:)
seni çok iyi anlıyorum bugünde hava çok güzeldi kızı aldım çıktımhemen dondu yanakları şöyle bi çıkıp gezsem eve gelip uyusam tek bir gün yeter yaa neyse meleğim büyüyünce artık
aramiza hosgeldin a.s. a.s. a.s. a.s.
neyse herkezlere iyi aksamlar diliyorum benim sipa bensiz uyumuyo bende gitmisken uyuyorum napayim kalkmak zoruma gidiyo
dök içini ahatlasın tatlım kafamızı şişirmezsin:1hug::1hug:canım ya sıkıldın, en çok da koktun o günlerin stresi içine atma canım gel anlat dinleriz canım a.s.a.s.a.s.evet imkanın varsa yarın biraz çık canım kubra nasıl onuda çıkar biraz hava alsın annesi öpüyoum seni ve melekleini canımŞeniziyi akşamlar,nasılsınız bakalım,ayyy sizden de azcık ayrı kalmaya gelmiyo.sayfalar dolmuşta dolmuş.valla okumaya fırsatım olmuyo inanın.
bide üzüntülerin acısı yeni yeni çıkıyo galiba,bugün eşime sinirlendim,gelen gidenimiz çok şükür,eksik olmuyo.inanırmısınız yemek yemeğe bile fırsat bulamıyorum bazen.eşimde gelmiş hemen bi şey hazırla benim işim var gitmem lazım diyo.ben yemek yememişim koca gün.misafirler yeni gitmiş ortalık dağınık.eşim bi yandan kızlar da birbirine girdiler,benim de sinirlerim oynadı ağladım ağladım biraz rahatladım.dışarı çıkıp gezmek,hava almak istiyorum hiç bi şey düşünmeden.ayyy sizinde kafanızı şişirdim.ama anlatmaya ihtiyacım vardı.
çok şükür iyiler canıma.s.a.s.a.s.meleklerim allaha şükür çok iyiler şekerim...
senin yavruların nasıllar????a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?