Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

pasta gözümden kacarmi kiz melisa bile diyo baba pasta al ama cikolatali olsun diyo ayni bana cekmis bende hep derim ckolatali pasta al diye sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

tl baglamayada gelmediler yoksa yazamanzdim size
interneti gelenler yapmazsa eger esimi beklemem gerekiyo

Son düzenleme:
yemegimde tamamdir uzanayim azcik yaaaaaaaaaa türk kanallarimiz gitti dün sabahtan beri yok bende gidem accik uyuyam gelirim yine görüsmek üzere byeeeeeeeeeeeeee

nunukum benimmm sarhoş cadımm ben sana kıyabilirmiyim bebemmmm
seviyoz kızzzzzseniii topiğin tatlı cadısııı şımar bakimmmmmŞeniz:1hug::asigim:

ay kiyamam yafrimmmmmmmmmmmm bende sizi seviyomda bakma ben pak sevgi gösteremiyorum kizimdan baskasina :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

kiz herkezler gitti nere kayboldular yine ben postaciyi beklerken dedim yemegimide yapayim yemegimi pisirdim postacida sindik geldi artikin nezaman baglamaya gelirlerse interneti

cnm benim çok sağolsın hemde ne ağlama kadın zor aşisini yaptı halen ağlıyo şimdi uyuttum. seni ve meleklerini çok öpyorum

sorma bende aynı dertten muzdaribim.
beni birde rakibi gibi görüyor
üzülüyorum canım hadi sana şimdiden geçmiş olsun

teşekürederin cnm benim.

bende öyle demiştimlaelaelaelaelaenaniknanik:roflol::roflol::roflol:

deli ne erkeği amma alemsin kıs sendelikafaduldendelikafadulden
frezya sabah sabah senle dalga geçiyor ya
sende yiyiyormusun datlum :roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm benim sen merak etme kmse benimle dalaga geçemez adamı oyarım kötükedihüsokötükedihüsoben geçiyomda onla farkında değil sırnaşık şeydelikafadulden:roflol::roflol:laelaelaelaelae:sm_cool::teytey:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aşidan geldik kızlar sormayın ağlaya ağlaya helak oldu kuzum .
ama onunsağlığı için gereklı şimi 6 ay sonra bidah olacak
hepatıt A inşallah o zaman kadar biraz kendine gelirya bu kadar ağlanmaz
cadı ..
geldim kımseler yok ama çene yapmişiniz oku oku bitmedi
betülcüm kubramaın sonuçları iyi çiktiğina çok sevindim cnm öpyorum sen ve kuzularını

kıyamam ben ona canım benim
6 aya kadar inşallah unutur
Senide meleginide öptüm canım
Bende bi bakayım dedim ama kimseler yok sende gitmişsin:1no2::1no2::1no2:

frezyacım geçmiş olsun canım
bu aşılar şart onların sağlığı için.6 aya kadar büyür annesi aklı erer artık çok ağlamazyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…