- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.981
hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s. allah bağışlasın meleğini inş:Saruboceq:selam kızlar benimde bi meleğim var hayatımın anlamı:)
seni çok iyi anlıyorum bugünde hava çok güzeldi kızı aldım çıktımhemen dondu yanakları şöyle bi çıkıp gezsem eve gelip uyusam tek bir gün yeter yaa neyse meleğim büyüyünce artık
inş inş:Saruboceq: canım balkonsuzluğu iyi bilirim öbür evimde yoktu bizdekide yeni heves canımkaydirigubbakcemile3ahhhhhh ahhhhh benimde balkonum olacak bende keyf yapacam oh olsun iste ne kaldi ki 2 ay sonra bende kurtuluyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hoşgeldin tatlım.a.s.fındık kurdunu kocama öpüyorummm.......selam kızlar benimde bi meleğim var hayatımın anlamı:)
seni çok iyi anlıyorum bugünde hava çok güzeldi kızı aldım çıktımhemen dondu yanakları şöyle bi çıkıp gezsem eve gelip uyusam tek bir gün yeter yaa neyse meleğim büyüyünce artık
zor günler geçirdin canım.yorgunlukta var tabi üstünde.iyi akşamlar,nasılsınız bakalım,ayyy sizden de azcık ayrı kalmaya gelmiyo.sayfalar dolmuşta dolmuş.valla okumaya fırsatım olmuyo inanın.
bide üzüntülerin acısı yeni yeni çıkıyo galiba,bugün eşime sinirlendim,gelen gidenimiz çok şükür,eksik olmuyo.inanırmısınız yemek yemeğe bile fırsat bulamıyorum bazen.eşimde gelmiş hemen bi şey hazırla benim işim var gitmem lazım diyo.ben yemek yememişim koca gün.misafirler yeni gitmiş ortalık dağınık.eşim bi yandan kızlar da birbirine girdiler,benim de sinirlerim oynadı ağladım ağladım biraz rahatladım.dışarı çıkıp gezmek,hava almak istiyorum hiç bi şey düşünmeden.ayyy sizinde kafanızı şişirdim.ama anlatmaya ihtiyacım vardı.
aramıza hoşgeldin canım...:1hug:selam kızlar benimde bi meleğim var hayatımın anlamı:)
inş inş:Saruboceq: canım balkonsuzluğu iyi bilirim öbür evimde yoktu bizdekide yeni heves canımkaydirigubbakcemile3
slm şekerlerim napıosunuz ben bugun saçlarımı boyattım karamel balyajlar attırdım ama balyajdan hada sık yaptırdım çok hoş oldu.....
iyi akşamlar,nasılsınız bakalım,ayyy sizden de azcık ayrı kalmaya gelmiyo.sayfalar dolmuşta dolmuş.valla okumaya fırsatım olmuyo inanın.
bide üzüntülerin acısı yeni yeni çıkıyo galiba,bugün eşime sinirlendim,gelen gidenimiz çok şükür,eksik olmuyo.inanırmısınız yemek yemeğe bile fırsat bulamıyorum bazen.eşimde gelmiş hemen bi şey hazırla benim işim var gitmem lazım diyo.ben yemek yememişim koca gün.misafirler yeni gitmiş ortalık dağınık.eşim bi yandan kızlar da birbirine girdiler,benim de sinirlerim oynadı ağladım ağladım biraz rahatladım.dışarı çıkıp gezmek,hava almak istiyorum hiç bi şey düşünmeden.ayyy sizinde kafanızı şişirdim.ama anlatmaya ihtiyacım vardı.
frezyacım geçmiş olsun canım
bu aşılar şart onların sağlığı için.6 aya kadar büyür annesi aklı erer artık çok ağlamazyerimseniben
herkeslere kocaman günaydın diliyorum.
sizleri ve meleklerinizi çok öpyorum arkadaşlar
hakınızı helal edin artik aranızda olmayacağim
sizleri çok seviyorum amam artık buraya gelemeyeceğim sorun ise kendi kararım
hepiniz çok öpyorum
meleklerinizide allah emanet olun hepinizi...........
herkeslere kocaman günaydın diliyorum.
sizleri ve meleklerinizi çok öpyorum arkadaşlar
hakınızı helal edin artik aranızda olmayacağim
sizleri çok seviyorum amam artık buraya gelemeyeceğim sorun ise kendi kararım
hepiniz çok öpyorum
meleklerinizide allah emanet olun hepinizi...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?