Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s. allah bağışlasın meleğini inş:Saruboceq:

hoşgeldin tatlım.a.s.fındık kurdunu kocama öpüyorummm.......
iyi geceler gızgardaşalar....bugün eşim evdeydi.onun içün pcden uzak kaldım.sağolsun evdeykene kimseye sıra vermiyokaydirigubbakcemile3
valla sayfalar çoşmuş fazla okuyamadım.hasta olan gızgardaşlarıma geçmiş olsun diyorum.Şenizkendinize dikkat edin kızlar.
kübrabetülüm canım anlatcen tebii.insan zor zamanlarda güçlü duruyor.ama sinirler yıpranıyor.olsun bak yazda geliyo.gezcez, tozcaz stres atcez deme..kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlarrrr
kübrabetül geçmiş olsun canım
neyi var kübranın malum uzun zamandır yoktum konuyu bilmiyorum...
ama sıkıntılar paylaştıkça azalır unutma
derdini anlatıcanda rahatlıycan....

ben varım şekerim seninle tanışmadık sen yenisin galiba
ben şevvalcik
evli iki prenses anasıyım bursalıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....

zor günler geçirdin canım.yorgunlukta var tabi üstünde.
bir anlık sıkıntıyla patlamışsın.inşallah bu günleri çabuk atlatırsın canım.:teselli:
aramıza hoşgeldin canım...:1hug:
inş inş:Saruboceq: canım balkonsuzluğu iyi bilirim öbür evimde yoktu bizdekide yeni heves canımkaydirigubbakcemile3

kamilecim bende bu sene balkon sahibi oldum ama pek tadını çıkaramıyorum canım
bizim buralar yazın aşırı sıcak oluyo yani balkonda otursan bile yanıyosun.o yüzden biz içerde klimalı odada yazı geçiriyoruz
kışında soğuktan çıkıp oturamıyoruz.en güzeli bahar ayları 2 yada 3 hafta sonra tadı gelir balkonunkaydirigubbakcemile3

slm şekerlerim napıosunuz ben bugun saçlarımı boyattım karamel balyajlar attırdım ama balyajdan hada sık yaptırdım çok hoş oldu.....

cnm yeni saçlarını güle güle kullan cnm benimseni ve meleğini öpyorum

cnm ya üzülme aslında senin şu son zamanlarda çektiklerini allah düşmanima vermesin .
balımm erkekler öyle işte ne yapacaksın ama düşünmesi lazım çok nanakör oluyolar bazan kızlarda bak cadılar neyı paylaşamiyolarsa sen anlattıkca ben kendi halım aklıma geldi bizde küçükken kardeşimle çok kavga ererdik olsun allah sağlık versınde boş ver cnm etsinler ama senin al onları çik dişari cnm sende ya hem onlarda hava almiş olurlar hemde sende bu kadar sıkılmazsın
.çok öpyorum seni ve melekleriniŞeniz

frezyacım geçmiş olsun canım
bu aşılar şart onların sağlığı için.6 aya kadar büyür annesi aklı erer artık çok ağlamazyerimseniben

mihri cnm çok sağolsaın inşallah cnm benim
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik cnm seni ve meleğini öpyorum

herkeslere kocaman günaydın diliyorum.
sizleri ve meleklerinizi çok öpyorum arkadaşlar
hakınızı helal edin artik aranızda olmayacağim
sizleri çok seviyorum amam artık buraya gelemeyeceğim sorun ise kendi kararım
hepiniz çok öpyorum
meleklerinizide allah emanet olun hepinizi...........

günaydın günaydın günaydın kızlar uyuyo benimde uykum kaçtı size koştum hemen,nasılsınız?
ben dünden sonra bugün biraz daha iyiim çok şükür.arkadaşlar iyiki varsınız sizlerle konuşmak çok moral oluyo bana.
hepinize ayrı ayrı mesaj yazamıyorum ama hepinize çoookkk teşekkür ediyorum,desteğiniz için.

kızlar daha kalkmadı bende onlar uyurken ortalığı toplayıp,toz falan alayım.dün süpüremedim (hastaneye gittiğim için) çok gelen giden oldu.
bugün bari hazırlıksız yakalanmıyayım.hadi bana kolay gelsin.
RUYACIM SAÇLARINI GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

canım benim niye böyle bi karar aldıgını bilmiyorum ama kararın beni üzdü
Bence kararını yeniden gözden gecir sensiz olmaz:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

aaaa
noluyo ya sabah sabah
frezyaya noldu ki zeynom bölee valla moralim bozuldu bakk..anlamda veremedim.
hayırdır inşallah

bir sabah erkenden gelim dedim bak yaa kübra betülünde sıkıntıları anca çıkıyoo tabii haklı sıktı kendini anca acısı çıkıyoo
hadi bakalım günaydın diyelimde günümüz aydın olsun

günaydınnnn

frezya beni keklemeyi basardın
Kahvaltı yaparken kafam sarj etti aclıgıma ver
Bugün 1 nisan ya saka yapıyo:roflol::roflol::roflol::roflol:
Neyseki saka ciddi sanıp üzülmüstüm bendeklava:klava:klava:

herkese gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
gece cok gec yattım 9dada kızlar kaldırdılar kahvaltı sonrası dısarı cıkaracakmısım hanımları :))
emır buyuk yerden:))))
herkesın keyıflerı yerındedır ınsaallah.
betul canım benım sıkma canını bak sende haklısın bebegım ama sen o sıkıntıları yasarken esınde yasadı.onuda dusun.ve erkekler uzun sure sıkıntı yasadıklarında emın ol bır donem bocalarlar.oda babası ve gunlerce ıcıne attı sıkıntısını.sen yorgunlugundan ve o kotu gunlerden bırıkmıs stresını esının soyledıgı bır laf rahatsız ederek tepkı vermıssın.
bız kadınlar olaydan once olay alında ve olaydan sonra seklınde yasarız acımızı uzuntumuzu
ama erkekler sadece olay anındakı acıyı yasar.hersey bıttı normal dıye dusunuyor sımdı ve hayatına kaldıgı yerden devam etmeye basladı.senın yogunlugun uzuntun yenı cıkan dıye dusunmez.sakın ol sende ok:))uzme esınıde kendınıde.opuyorum canım meleklerımı ve senı:)))
gul hayırlısı olsun canım sende kendıne ıyı bak.karar senın kararınsa soyleyecek soz yok.
kahvaltı sonrası gorusmek uzere canlarım ınsaallah
hepınızı kocaman opuyorum sekerlerrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…