- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.021
hosgeldin canım nasıl dersleri kolayladın mı???kızlar günaydın ben geldim.......
hepinizi çok özledimmmm.
tabi meleklerimide.
rosemm canımmmmmm naber
gülzeynoda burda.
sanırım yeni arkadaşlarda var.
onlarda hoş geldiiiiiiiii.
bende özledim hayatım hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
dün gene neler oldu kim kapris yaptı kim küstü anlamadım yaaaaaaa.:uhm: :uhm: :uhm:
selammmmm ben geldimmmmmmmmmm
hosgeldin canım nasıl dersleri kolayladın mı???
Dün neler oldugunu roseme sor
Nunuk neden küstü?:uhm::uhm::uhm:Rosem iyi bilir senin hakkında sok dedikoduları vardı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende iyi ispiyoncu oldum bu aradakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar benımde bır cadım var.sizin cadıları ve sızlerı opuyorum
hayatım nunuk kaprisli böcük bi küstü bizee sorma...ama allahtan çikolatalı pasta vardıda yırttık işii galiba bugün giremeyecek nettle ilgili sorunu vardıı postacıyı bekliyoduuu
kebrum çokta bişey yapmadık yaaa..:roflol::roflol:
sen nasılsın dersleri toparladınmı acık
hosgeldin canım nasılsın
biliyorum hayatım aldım havadisleri.:roflol::roflol::roflol:
allah o rosemi iyi etsin.nerden gelir aklına bunlar bilmemki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biliyorum hayatım aldım havadisleri.:roflol::roflol::roflol:
allah o rosemi iyi etsin.nerden gelir aklına bunlar bilmemki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben kahvaltilik biseyler hazirlayim geliyorum karnim ac
ya dün neler oldu biri bana anlatabilirmi çok merak ettim lüüüüttfeeeennnnfisfisfisfisfisfisfisfisfis
Biz öglene ne yiyelim diye düsünürken hanımefendi daha kahvaltı yapmamıs:1shok::1shok::1shok:
Afiyet olsun cokacimcoookcokacimcoook
kiz kursum vardi yeni geldim erkenden gidiyorum ya yeni kahvalti yapacam
Ne kursu bu canım dil mi ögreniyosun yoksa?:uhm::uhm:
evet şekerim jet sosyete ye çalışıyoruz gelin sizide katım kızlar jet sosyeteyedelikafaduldendelikafaduldenrossemmmmmmm nasısın canımŞeniz arkadaşım cmrts akşam senin çalıştığın otelin önünden geçtim eşim hemen dedi senin arkadaşının çalıştığı yer diye güzel bir otele benziyor:lepi:
nunukkummmmm şekerimmm balımmmm yaramazımm hggg:roflol::roflol:öğretmen öğretttiiii A BBB CCCben kahvaltilik biseyler hazirlayim geliyorum karnim ac
evet şekerim jet sosyete ye çalışıyoruz gelin sizide katım kızlar jet sosyeteyedelikafaduldendelikafadulden
nunukkummmmm şekerimmm balımmmm yaramazımm hggg:roflol::roflol:öğretmen öğretttiiii A BBB CCC
zeynooommmmmm sende bana benzedin kızz yaramaz zeyno yaramaz zeynoosırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?