Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

fena sayılmaz hayatım.
eh işte.biliyorsun zaten dün hiç çalışamadım.bu sabah erken kalktım.
bugün asılıcam biraz derslere.bakalım ne kadar çalışıcam.
bu yaştan sonrada hiç çekilmiyor he ders çalışmak.

kızlar günaydın ben geldim.......
hepinizi çok özledimmmm.
tabi meleklerimide.
rosemm canımmmmmm naber
gülzeynoda burda.
sanırım yeni arkadaşlarda var.
onlarda hoş geldiiiiiiiii.
hosgeldin canım nasıl dersleri kolayladın mı???
bende özledim hayatım hepinizi Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
dün gene neler oldu kim kapris yaptı kim küstü anlamadım yaaaaaaa.:uhm: :uhm: :uhm:

Dün neler oldugunu roseme sor
Nunuk neden küstü?:uhm::uhm::uhm:Rosem iyi bilir senin hakkında sok dedikoduları vardı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende iyi ispiyoncu oldum bu aradakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biliyorum hayatım aldım havadisleri.:roflol::roflol::roflol:
allah o rosemi iyi etsin.nerden gelir aklına bunlar bilmemki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar benımde bır cadım var.sizin cadıları ve sızlerı opuyorum

canım hoşgeldin aramızaa.s.meleğini allah bağışlasınrabbim hayırlı,sağlıklı uzun ömür nasip etsin.:Saruboceq:bende sizi öptüm canım,her zaman bekleriz.
kızlar ben bi yandan işlerimi yapıp,bi yandan yazıları takip etmeye çalışıyorum.sizden ayrı kalmak çok zor ama ben kaçamak kaçamak geliyorum sizleri ziyarete.
arkadaşalar hepinize cevap yazamıyorum.toptan teşekkür ediyorum tekrar tekrar.meleklerinizide sizide öpüyorum.
bu arada frezya şaka yapmıştır herhalde.çünkü daha önce böyle bi konu olmuştu,bu seferki şaka değilse elimden çekeceği var.klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

ne diyon beaaaaaa yok dun geldi postacida interneti yeniledik onu gelip ayarlayacak adamlar artik ne zaman gelirlerse :mymeka: :mymeka:

allah o rosemi iyi etsin.nerden gelir aklına bunlar bilmemki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kiz sana erkekmis dedi hemde biyiklisindannnn duydunmu :mymeka: :mymeka: :mymeka:

haaaaaaa birde dediki banlandi dedi -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

rossemmmmmmm nasısın canımŞeniz arkadaşım cmrts akşam senin çalıştığın otelin önünden geçtim eşim hemen dedi senin arkadaşının çalıştığı yer diye güzel bir otele benziyor:lepi:

ya dün neler oldu biri bana anlatabilirmi çok merak ettim lüüüüttfeeeennnnfisfisfisfisfisfisfisfisfis

Kübracım dün rosem s1907 olmaınca o erkekmiş hemde bıyıklısından dedi:roflol::roflol::roflol:
Bunun icinde banlanmıs diye espri yaptıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nunukcumda inandı sonra gercek anlasılınca benimle dalga geciyosunuz diye küstü:1no2:
Olay bu canım:sm_confused:

evet şekerim jet sosyete ye çalışıyoruz gelin sizide katım kızlar jet sosyeteyedelikafaduldendelikafadulden
ben kahvaltilik biseyler hazirlayim geliyorum karnim ac
nunukkummmmm şekerimmm balımmmm yaramazımm hggg:roflol::roflol:öğretmen öğretttiiii A BBB CCC

zeynooommmmmm sende bana benzedin kızz yaramaz zeyno yaramaz zeynoosırnaşık şeysırnaşık şey

hosbulduk canim sanane ne ögrettiyse sende ögrenecen demi klava: klava: klava: klava: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…