Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

miniğim allah zihin açıklığı versin inşallah bu kadar çalışmanı karşılığını alırsın canıma.s.

slm kızlar nasılsınız.fıstıklar nasıl.bız ıyıyız.bugun benım cadıyla mutfak alısverısı ıcın hıpermarkete gıttık.onun dısında hep evdeydık.sımdıde kendı kendıne oynuyor cadı.hadı opt sızı.......

kumsal merhaba canım benimde kızı babasına verdim oynuyorlar

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?

iyi geceler güzel garular nasılsınız????
ben selametle misafirlerimi gönderdim
sizi görüp enerji stoklamaya geldim......

gunaydın yafrularrrrr herkese guzel bır hafta sonu dılıyor sızlerı cok cok opuyorum
bugune kadar bana olan destegınız dualarınız ıcınde allah razı olsun arkadaslar
rabbım hepınızın ne muradı varsa versın ınsaallah
ben bı dananın kuyrugunu koparıp gelem yafrularrrrrrrr
kahvaltı yapıp 7de cıkacagım.meleklerımı vede sızlerı cok cok opuyorum canlarım.
sınavım tam 9da kıslar arkamdan bır ayetel kürside sız ufleyın sekerlerım:)))
efsunum efem uyuyup kalma sakın kıs vallahı gebertırım
hadın sımdılık muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk optum hepınızı yafrularrrrrrr
gorusmek uzere ogleden sonra

miniğim allah zihin açıklığı versin canım.

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

255 Allah O'ndan başka İlah yoktur Diridir, Kaimdir O'nu uyuklama ve uyku tutmaz Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır Onların korunması O'na güç gelmez O, pek Yücedir, pek büyüktür (Bakara Suresi 255 Ayettir)

günaydın hanımlar,nasılsınız?
dün kızımla evden çıkabildik ve parka gittik,koştu eğlendi.hem ona hem bana çok iyi geldi.
bugünde anneme kahvaltıya gitcez 3 hafta aradan sonra.
yarın kübranın beyin MR çekilecek.salı günüde EEG si var.dua edin ne olur,bi şey çıkmasın.bi sorun yok ama yinede heyecanlanıyorum.
cuma günüde ben gitcem doktora,panik haplarım bitti.hemde tansiyonum için gitcem.
sabah sabah sizide bunalttım,ama belki bi kaç gün giremem diye yazmak istedim.
KENDİNİZE VEDE MELEKLERİMİZE ÇOOK İYİ BAKIN.ALLAHA EMANET OLUN.
öptüm hepinizi kokulu kokulukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mınıkcım allah yardımcın olsun inşalah başariyla verirsin deslerini cnm çünük çok emek harcadın ama ben biliyorumkı sen herşeyin üsteinden gelirsin cnm arkadaşim
dualım sninle öptüm

kızlar lahandan haberi oln aavrmı çok meralk ediyorum ne oldu kıza ya hastaneyem yattı yoksa
alamı inşallah iyidir cnm çok merak ediyorum .

Canım Allah zihin acıklıgı versin dualarımız seninle
Bu kadar dua ile kösesin artık kolay gelsina.s.a.s.a.s.
Canım cok gecmiş olsun dualarımız sizinle
günaydın hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar
sizleri ve meleklerinizi öptüm.

Sanada iyi haftasonları canım a.s.a.s.a.s.

günaydin hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
melisanin kresinde kahfe var demistim ya gittim
10 dk falan kaldim melisa kasinmaya basladi
hertarafi isirgan isirmis gibi kabarinca kalamadim
dr gittik alerji olabilir dedi dr

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum
Hava cok güzel esiniz ve cocuklarınızla güzel vakit gecirmeniz dileğiyle...
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

SELAM KIZLARRRR
ya ben gene işteyimmmm.... asistanda raporlu..ama bişey varki bu gün spor giyine biliyorum ohh çektim kotumu geldimmm...sporda ayakkabılarr ayy ne o ölee saatlerce topuklu ayakkabıda ayaklarım mahfoluyo

birazdan çıkıp ark.buluşucam günümüz var ohhh gelsin çaylar yensin börekler mis gibi sohbetler amma şarlatırız şimdi haa..:roflol::roflol:
bişey diyimmi arkadaşlarımda aynı benim gibi haa düşünün artık ..hihoyyythihoyyyt

hepinizi seviyorum pazartesi görüşmek üzere........:1hug::1hug:a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…