- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.361
canım benim kızımda eylül doğumlu yaşıtlar yaniKasım 2006 dogumlu yani 2 yasını 5 ay gecti canım
Bugünlerde böyle oldu önceden pek usluydu yavrum gercekten nazar mı oldu ne oldu?
Kolay gelsin canım meleklerini öptüm:1hug:
tatlım rosemme yine gideceksiniz ben gelemiyorumda yemek üzerine diye de belittim bak ama siz ikindi kahvesine gideceksiniz
ben kardeşime gidiyorumm bana revani yapmış sizsiz boğacımdan geçmezzdi bende size ikram edeyim dedima.s.a.s.
yokkk gelmiyeceğim işte beni istemedi barın önünden geçerken şarhoş olursun dediSensiz olmaz canım beee
Sen kardesinden gecersin oraya bebekte bekliyo bizi rosem:roflol::roflol::roflol:
görüşmekk üzere şekerlerrrrr ben çıkıyorummmm
byyyy
aaaaa bekliyorum bakkkk saat 3 te herkesii
bakın ne diyecem ben şimdi gidip oaraya biz melek anneleri olarak kartı destekliyoruz yazımmi kızlar yaaa acık şanımız dolaşsın kk da heee ne dersiniz
tmm yaz tatlımm arkandayızzzaaaaa bekliyorum bakkkk saat 3 te herkesii
bakın ne diyecem ben şimdi gidip oaraya biz melek anneleri olarak kartı destekliyoruz yazımmi kızlar yaaa acık şanımız dolaşsın kk da heee ne dersiniz
tmm yaz tatlımm arkandayızzz
çıkamadım bir türlü yeğenim var yanında 4 yaşında yeter teyze yazdığın bitmedimi hadi gidelim teyze diyorrrr:roflol::roflol::roflol::roflol: bu sefer kesin çıktım byyy
yemeğin üstüne tatlı ve kahvelerrr benden
3 kahvesine kızkadeşime gideceğim beni evden çıkartmak için revani yapmış biliyor dayanamayacağımı hepinize afiyet olsun göüşmek üzereŞenizŞenizŞeniz
Merhaba Kazen..
Biz MelekAnneleri olarak düşündük taşındık tartıştık ve karar verdik...
biz bu kart olayını destekliyoruzz...İsim yazılmasından yanayız..Ama şık bir kart istiyoruz...
hem belki kk mızada bir gelir olur ve bize geri döner bu bir şekilde
Ayrıca sitemize yapılan saldırılarıda kınıyoruz.
Melek anneleri basın açıklaması gibi oldu ....
böleee yazdımmmmmmmmmm
amannnnnnnnnnn bu karti ben istemem tr de gecer o onun icin bana yaramaz yada alsamda sadecem trdemi kullansam netsem canimda cekiyo haaaa uyhhhhhhhhh telledim haaaa
hayatım bu kadar bencil olma acık şu kızkardeşlerinide düşün hem biz işin havasındayız boşver indirimi falan anlarsın yaaaaasengözlerimebaksanabamannnnnnnnnnn bu karti ben istemem tr de gecer o onun icin bana yaramaz yada alsamda sadecem trdemi kullansam netsem canimda cekiyo haaaa uyhhhhhhhhh telledim haaaa
gel hayatım gel masalar hazır terasta gellllll.....güneş gözlüklerinizde takın kızlar çok güneş varoooo tatlılar kahveler bana yokmu((
selamlar kızlar...nasılsınız bakalım?
naber hamiş hanım
nickini değiştirdim :roflol::roflol::roflol:
belinaycığımm nasılsın şekerimm bebiş nasıll ayya acaba neyin olacakselamlar kızlar...nasılsınız bakalım?
NAPTIRICANNN Allah iyiliğini v ersin emiii kız koca kocaaa ne o öleee delüü karuuuuselam kıslar
nunukçum geçmiş olsun
mihricim bu zamanlarda olur
idare edeceksin ve sakin olacaksın
mümkünse üstüne gitme tatlım
miniğim canım sana başarılar dilerim
allahın izniyle çok güzel geçecek bebişim benim
dün gece çok güldürdün beni sezen de soruyor ayşegül
ablam ne dedide gülüyorsun kendi kendine
yavrusum bak güzel haberlerini bekliyorum
bana ulaşamazsan sezenden ara haber ver tatlım
rosem canım bende okudum kart meselesini
banada uydundur gerçi kullanmam ama
belki ileride silikon taktıracağım zaman işime yarar:roflol::roflol::roflol:
iyilik ne olsun canım...bildiğin gibiyim...ne güzel nickim olmuş işte...:CüvCüv:sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?