Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Kasım 2006 dogumlu yani 2 yasını 5 ay gecti canım
Bugünlerde böyle oldu önceden pek usluydu yavrum gercekten nazar mı oldu ne oldu?
Kolay gelsin canım meleklerini öptüm:1hug:
canım benim kızımda eylül doğumlu yaşıtlar yani
bu yaş zıtlaşma yaşıymış canım.gerçi senin kız önceden iyiymiş ama benim cadı doğduğu günden beri çok fenaklava:
sanada kolay gelsin bende sizi öptüm canımŞenizŞeniz

sana afiyet olsun canım...

Sensiz olmaz canım beee
Sen kardesinden gecersin oraya bebekte bekliyo bizi rosem:roflol::roflol::roflol:
yokkk gelmiyeceğim işte beni istemedi barın önünden geçerken şarhoş olursun dedi
çekemem seni sarhoşluğunu dedi bana:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse belki fikrimi değiştirir atlar gelirim :roflol::roflol::roflol:

aaaaa bekliyorum bakkkk saat 3 te herkesii
bakın ne diyecem ben şimdi gidip oaraya biz melek anneleri olarak kartı destekliyoruz yazımmi kızlar yaaa acık şanımız dolaşsın kk da heee ne dersiniz

bakın ne diyecem ben şimdi gidip oaraya biz melek anneleri olarak kartı destekliyoruz yazımmi kızlar yaaa acık şanımız dolaşsın kk da heee ne dersiniz

Tabiiii yaz arkadasım desteklemeyen var mıdır acaba?:uhm:
bence güzel bi fikir:hooray:

tmm yaz tatlımm arkandayızzz
çıkamadım bir türlü yeğenim var yanında 4 yaşında yeter teyze yazdığın bitmedimi hadi gidelim teyze diyorrrr:roflol::roflol::roflol::roflol: bu sefer kesin çıktım byyy

tmm yaz tatlımm arkandayızzz
çıkamadım bir türlü yeğenim var yanında 4 yaşında yeter teyze yazdığın bitmedimi hadi gidelim teyze diyorrrr:roflol::roflol::roflol::roflol: bu sefer kesin çıktım byyy

Güle güle git canım
Bende cıkıyorum zaten
hazırlanalım anca yetişiriz roseme:roflol::roflol::roflol:

Merhaba Kazen..

Biz MelekAnneleri olarak düşündük taşındık tartıştık ve karar verdik...

biz bu kart olayını destekliyoruzz...İsim yazılmasından yanayız..Ama şık bir kart istiyoruz...
hem belki kk mızada bir gelir olur ve bize geri döner bu bir şekilde
Ayrıca sitemize yapılan saldırılarıda kınıyoruz.

Melek anneleri basın açıklaması gibi oldu ....

böleee yazdımmmmmmmmmm

amannnnnnnnnnn bu karti ben istemem tr de gecer o onun icin bana yaramaz yada alsamda sadecem trdemi kullansam netsem canimda cekiyo haaaa uyhhhhhhhhh telledim haaaa

oh ohhhhhhhhh ne kaaa güzellll görünüyo ellerine saglik canim cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

amannnnnnnnnnn bu karti ben istemem tr de gecer o onun icin bana yaramaz yada alsamda sadecem trdemi kullansam netsem canimda cekiyo haaaa uyhhhhhhhhh telledim haaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hayatım bu kadar bencil olma acık şu kızkardeşlerinide düşün hem biz işin havasındayız boşver indirimi falan anlarsın yaaaaasengözlerimebaksanab
oooo tatlılar kahveler bana yokmu ((
gel hayatım gel masalar hazır terasta gellllll.....güneş gözlüklerinizde takın kızlar çok güneş var

selam kıslar
nunukçum geçmiş olsun
mihricim bu zamanlarda olur
idare edeceksin ve sakin olacaksın
mümkünse üstüne gitme tatlım
miniğim canım sana başarılar dilerim
allahın izniyle çok güzel geçecek bebişim benim
dün gece çok güldürdün beni sezen de soruyor ayşegül
ablam ne dedide gülüyorsun kendi kendine
yavrusum bak güzel haberlerini bekliyorum
bana ulaşamazsan sezenden ara haber ver tatlım
rosem canım bende okudum kart meselesini
banada uydundur gerçi kullanmam ama
belki ileride silikon taktıracağım zaman işime yarar:roflol::roflol::roflol:

selamlar kızlar...nasılsınız bakalım?
belinaycığımm nasılsın şekerimm bebiş nasıll ayya acaba neyin olacak
NAPTIRICANNN Allah iyiliğini v ersin emiii kız koca kocaaa ne o öleee delüü karuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…