Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım canım kamilemmmmmm

aa aşk olsun kız hergün fellik fellik gezen siz parklarda cirit atan siz sabah uyuyan siz bırakında bi gün ben keyif yapim :)))))))

gel bebem gellll ahh keşke gelebilseniz kız güne götürmem evimde beslerim sizi bennnnn:sm_cool::sm_cool:

oyy senindemiii aman aman bilirim anneminde var şekerim bintürlü söz verdiriryorum sakın çıkma diyee aklıma getirdin bak dur gene arıyim annemi hava güzel diye alış veriş bahanesiyle kaçar şimdi o evdenbenneyaptımki

bak anla beni işte benim muzurluğum annemden geliyo şekerim bende hiç suç yok genlerim suçluuu:dance::dance::sm_cool::sm_cool:
lahanam bebeğimi bende merak ediyorum ya özledimdee

sen bilze ol yeter aşkım biz yeteriz sana alıştık birbirbirimize yaa ben aslında yeniyim aranızda ama çok sevdim sizlerii:asigim:

bende çok sevdim canım senii birden kaynaştık değil mi:asigim:
haklı ama canım insan sıkılıyor dışarıda müthiş bir hava evde kapalısın:jeyyar::jeyyar:
bende kaçıyorum bazen acısı kötü oluyo amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hanımlar tünaydın nasılsınız bakalım
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum:dance::dance::dance:

sana başarılar diliyorum canım
eminim alnının akıyla sınavını vereceksin miniğim sen azimli bir insansın
iyi haberlerini bekliyoruz canıma.s

sonuçlar istediğiniz gibi olur inş.
dışarı çıkmaklada en iyisini etmişsin canım.biraz hava alın değişiklik her zaman iyidir
bugünlerde havalarda güzel gidiyo:teytey::teytey:
sanada meleğimizede tekrar geçmiş olsun canım

oh oh canım benim içinde ye börekten çörektencokacimcoook
arkadaşlarında senin gibiyse muhabbetinize doyum olmaz öyleyse canım.keşke yakın olsaydık inan gelirdim aranıza çok eğlenirdim eminim:roflol:

sekerler ben geldım market alısverısımızı yaptık kızlarla esımı annesıgıle gonderdım karnımı doyurup hemen ders bası yapacagım yarınkı sınavım ıcın
hepınıze cok ama cok tesekkurler edıyorum dualarınız ıcın canlarım
sızlerın duası sayesınde sanırım guzel gectı
ınsallah oylede olur.sımdılık hoscakalın cok acıktım sabah 6da kahvaltı yapmıstım acıktım bır karnımı doyurup yıne kaldıgım yerden devam edeyım bakalım
opuyorum hepınızı sekerler allah razı olsun hepınızden

slm kızlarrrrrrrrr.nasılsınız.kubra betulcum prensesının nesı var bılmıyorum cnm ama umarım sonucları hayırlı haberle verırsın bıze.cok gecmıs olsun cnm.
mınıkkuslarım cnm senınde ne sınavına gırecegını bılmıyorum ama basarılar dılerım cnm.
kızlar bende bırazdan cadıyla beraber dısarı cıkacagım.bugun benı cıldırttı.cok yaramaz cokkkkkk.nasıl basedecem bu kızla bılmıyorum.benmı kötu anneyım bır kızım var onunla basedemıyorum yoksa cocuklarla ılgılenmek bu kadar zormu.prensesımı cok sevıyorum ama delırtıyor benı.ne olur azıcık akıllı uslu olsa yaaaaaaaa

Son düzenleme:
tünaydın kıslar
miniğim canım benim
kıs uyuya kalırmıyım hiç
gözümü açar açmaz dua ettim
sezende etti oy canım benim deyip
uzaktan sevdi seni
betülcüm canım inşallah herşey iyi çıkar
eegnin raporu bak çok önemli ben efeye 2 kere yaptırdım.
yetişkinlerinki farklı çocuklarınki farklı
aslında işlem aynı ama grafikleri okuyanın çocuk nöroloğu olması gerekiyor.
lahana canım sende inşallah iyisindir.
gül zeyno sevalcim nasılsınız kıslar:)))))))))

allah zihin açıklığı versin miniğim
kolay gelsin sana
bendede var o modelden bir tane canım
uğraşması çok zor gerçektende.allah yardımcımız olsun
iyiym canım sen nasılsın kuzuların nasıllar?????ŞenizŞeniz

bende iyiyim canım meleklerde iyiler:1hug:

miniğim sınavında sana başarılar canım..
tüm dualarımız seninle
topiğimizin medar-ı iftiharıı

betülcüm sende umarım güzel şeylerle sonuçlarla karşılaşırsın...allah yar ve yardımcın olsun herkonuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…