- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.421
canım canım kamilemmmmmm
aa aşk olsun kız hergün fellik fellik gezen siz parklarda cirit atan siz sabah uyuyan siz bırakında bi gün ben keyif yapim :)))))))
gel bebem gellll ahh keşke gelebilseniz kız güne götürmem evimde beslerim sizi bennnnn:sm_cool::sm_cool:[/
takılıyoum canım elbetteki senin keyif günün
ama şunun altını çizeyim benim gidip gezecek bir parkım bile yok ki:çok üzgünüm:
genelde evdeyimdir kırk yılda bir gezmeyew giderim oda çok sevdiğim dostlarıma
gersi hep sizlerle ev çocuklarr filan üstelik bugünlerde mecbur olmadıkça dışarı çıkmam da yasak alerjim varrrr fellik fellik gezen diyor yaa:çok üzgünüm:
bende çok sevdim canım senii birden kaynaştık değil mi:asigim:oyy senindemiii aman aman bilirim anneminde var şekerim bintürlü söz verdiriryorum sakın çıkma diyee aklıma getirdin bak dur gene arıyim annemi hava güzel diye alış veriş bahanesiyle kaçar şimdi o evdenbenneyaptımki
bak anla beni işte benim muzurluğum annemden geliyo şekerim bende hiç suç yok genlerim suçluuu:dance::dance::sm_cool::sm_cool:
lahanam bebeğimi bende merak ediyorum ya özledimdee
sen bilze ol yeter aşkım biz yeteriz sana alıştık birbirbirimize yaa ben aslında yeniyim aranızda ama çok sevdim sizlerii:asigim:
sana başarılar diliyorum canımgunaydın yafrularrrrr herkese guzel bır hafta sonu dılıyor sızlerı cok cok opuyorum
bugune kadar bana olan destegınız dualarınız ıcınde allah razı olsun arkadaslar
rabbım hepınızın ne muradı varsa versın ınsaallah
ben bı dananın kuyrugunu koparıp gelem yafrularrrrrrrr
kahvaltı yapıp 7de cıkacagım.meleklerımı vede sızlerı cok cok opuyorum canlarım.
sınavım tam 9da kıslar arkamdan bır ayetel kürside sız ufleyın sekerlerım:)))
efsunum efem uyuyup kalma sakın kıs vallahı gebertırım
hadın sımdılık muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk optum hepınızı yafrularrrrrrr
gorusmek uzere ogleden sonra
günaydın hanımlar,nasılsınız?
dün kızımla evden çıkabildik ve parka gittik,koştu eğlendi.hem ona hem bana çok iyi geldi.
bugünde anneme kahvaltıya gitcez 3 hafta aradan sonra.
yarın kübranın beyin MR çekilecek.salı günüde EEG si var.dua edin ne olur,bi şey çıkmasın.bi sorun yok ama yinede heyecanlanıyorum.
cuma günüde ben gitcem doktora,panik haplarım bitti.hemde tansiyonum için gitcem.
sabah sabah sizide bunalttım,ama belki bi kaç gün giremem diye yazmak istedim.
KENDİNİZE VEDE MELEKLERİMİZE ÇOOK İYİ BAKIN.ALLAHA EMANET OLUN.
öptüm hepinizi kokulu kokulukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLARRRR
ya ben gene işteyimmmm.... asistanda raporlu..ama bişey varki bu gün spor giyine biliyorum ohh çektim kotumu geldimmm...sporda ayakkabılarr ayy ne o ölee saatlerce topuklu ayakkabıda ayaklarım mahfoluyo
birazdan çıkıp ark.buluşucam günümüz var ohhh gelsin çaylar yensin börekler mis gibi sohbetler amma şarlatırız şimdi haa..:roflol::roflol:
bişey diyimmi arkadaşlarımda aynı benim gibi haa düşünün artık ..hihoyyythihoyyyt
hepinizi seviyorum pazartesi görüşmek üzere........:1hug::1hug:a.s.a.s.
hoşgeldin canım
nasılsın
allah zihin açıklığı versin miniğimsekerler ben geldım market alısverısımızı yaptık kızlarla esımı annesıgıle gonderdım karnımı doyurup hemen ders bası yapacagım yarınkı sınavım ıcın
hepınıze cok ama cok tesekkurler edıyorum dualarınız ıcın canlarım
sızlerın duası sayesınde sanırım guzel gectı
ınsallah oylede olur.sımdılık hoscakalın cok acıktım sabah 6da kahvaltı yapmıstım acıktım bır karnımı doyurup yıne kaldıgım yerden devam edeyım bakalım
opuyorum hepınızı sekerler allah razı olsun hepınızden
bendede var o modelden bir tane canımslm kızlarrrrrrrrr.nasılsınız.kubra betulcum prensesının nesı var bılmıyorum cnm ama umarım sonucları hayırlı haberle verırsın bıze.cok gecmıs olsun cnm.
mınıkkuslarım cnm senınde ne sınavına gırecegını bılmıyorum ama basarılar dılerım cnm.
kızlar bende bırazdan cadıyla beraber dısarı cıkacagım.bugun benı cıldırttı.cok yaramaz cokkkkkk.nasıl basedecem bu kızla bılmıyorum.benmı kötu anneyım bır kızım var onunla basedemıyorum yoksa cocuklarla ılgılenmek bu kadar zormu.prensesımı cok sevıyorum ama delırtıyor benı.ne olur azıcık akıllı uslu olsa yaaaaaaaa
iyiym canım sen nasılsın kuzuların nasıllar?????ŞenizŞeniz
efsunefe gülzeyno nasılsınız şekerler????
iyiyiim tatlım ne olsun
temizlik yapıyorum
şimdi ütü yapacağım sizlere bakıyım dedimŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?