E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.461
iyi gecelerrr halime biraz rahatsızlandı çıkarmaya başladı ateşi yok ama endişelendim yinede
yanında biraz onu bekliyorum uyuyamam artık tam rahatlamadan sizlee bi bakayım dedim
herkes uyumuş allah rahatlık versinnn
iyi geceler canım ŞenizŞenizsanırım midesini üşütmüş çıkarıyorcanım hayırdır neyi var
bu arada iyi geceler canısıŞenizŞenizŞeniz
iyi geceler canım ŞenizŞenizsanırım midesini üşütmüş çıkarıyor
teşekkürler canım sabah ishaldi onu düzelttik çıkarmaya başladıcanım çok geçmiş olsun
aman birde ishal olmasın
teşekkürler canım sabah ishaldi onu düzelttik çıkarmaya başladı
düzelmezse dr götüreceğiz beklemedeyizz
ahh bir söz dinleselerrr canımbol sıvı alsın canım ya
zaten ishalide hemen kesmek
iyi bişey değil zaten yavrum benim kıyamam ona ben
başarılarr allah zihin açıklığı versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: minikcim allah ın izniyle bu sınavıda vereceksin inş :Saruboceq:canım dualarımız seninleea.s.a.s.a.s.
iyi gecelerrr halime biraz rahatsızlandı çıkarmaya başladı ateşi yok ama endişelendim yinede
yanında biraz onu bekliyorum uyuyamam artık tam rahatlamadan sizlee bi bakayım dedim
iyi geceler canım ŞenizŞenizsanırım midesini üşütmüş çıkarıyor
tekrar başarılar diliyorum canımgunaydınlar sekerlerrrr
guzel bız pazar dılıyorum herkese canlarım
sınavdan sonra esım ve cocuklar benı almaya gelecekler ordanda annemlere gececegız
kardesımı goreyım bır dıyorum
aksama gelırım bır ara ınsaallah sekerlerrrrrrr
herkesı cok cok opuyorum kendınıze cok ıyı bakın canlarım
sızlerı sevıyorummmmmmmmm meleklerıme bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın,hayırlı pazarlar canlarım.
miniğim başaracaksın canım,çok çalıştın.emeğinin hakkını alacaksın.ben bundan eminim.allah zihin açıklığı versin.bizde seni çooooooooook seviyoruz canım.öptümkaydirigubbakcemile3
kamilece geçmiş olsun canım,meleğine.kıyamam inş geceyi rahat geçirmiştir.bu günlerde ishal kusma çok var canım.inş çabucak atlatır.geçmezse sakın ihmal etme hemen doktora götür canım.öpüyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar biz birazdan MR çektirmeye gidecez kübra ya.sonrada babam bizi pikniğe götürecek kübraya söz vermişti.inş yağmur yağmazda gidebiliriz.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile
gunaydınlar sekerlerrrr
guzel bız pazar dılıyorum herkese canlarım
sınavdan sonra esım ve cocuklar benı almaya gelecekler ordanda annemlere gececegız
kardesımı goreyım bır dıyorum
aksama gelırım bır ara ınsaallah sekerlerrrrrrr
herkesı cok cok opuyorum kendınıze cok ıyı bakın canlarım
sızlerı sevıyorummmmmmmmm meleklerıme bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?