Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım hayırdır neyi var
bu arada iyi geceler canısıŞenizŞenizŞeniz

bol sıvı alsın canım ya
zaten ishalide hemen kesmek
iyi bişey değil zaten yavrum benim kıyamam ona ben
ahh bir söz dinleselerrr canım
kantinden abur cubur atıştırmışlar tabi mide de alışık değil hemen tepki verdi sanırım
cuma akşamı yemek bile yedirememiştik bugün ahatsızlanınca anlattı yine ucuz atlattık ya daha kötü olsaydı mevlam beterinden korusun inş
ders olur diyorum bir taraftanda meleğime kıyamıyoum ne gerek vardı şimdi hastalanmasına değil mi:1no2:

iyi geceler canım ŞenizŞenizsanırım midesini üşütmüş çıkarıyor

sagolasın canım benım allah razı olsun bebegım
cok sukur bugun 11de olay bıtıyor ınsaallah
yuzumun hakkıyla cıkarsam sınavımdan stresımde bıttı sayılır dunden sonra bıraz daha ıyıyım
cok gecmıs olsun bebegım melegımede acıl sıfalar dılıyorum
nane lımon ıyı gelır mıdesıne ıcmezmıkı canım acaba
kesın hava carptı gunluk guneslık dıye yandık dıye soyundu bızım gıbı esıncede usudu ter soguyunca ustunde(
ınsallah bugun daha ıyıdır canım benım opuyorum sızlerı gorusmek uzere

gunaydınlar sekerlerrrr
guzel bız pazar dılıyorum herkese canlarım
sınavdan sonra esım ve cocuklar benı almaya gelecekler ordanda annemlere gececegız
kardesımı goreyım bır dıyorum
aksama gelırım bır ara ınsaallah sekerlerrrrrrr
herkesı cok cok opuyorum kendınıze cok ıyı bakın canlarım
sızlerı sevıyorummmmmmmmm meleklerıme bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın,hayırlı pazarlar canlarım.
miniğim başaracaksın canım,çok çalıştın.emeğinin hakkını alacaksın.ben bundan eminim.allah zihin açıklığı versin.bizde seni çooooooooook seviyoruz canım.öptümkaydirigubbakcemile3
kamilece geçmiş olsun canım,meleğine.kıyamam inş geceyi rahat geçirmiştir.bu günlerde ishal kusma çok var canım.inş çabucak atlatır.geçmezse sakın ihmal etme hemen doktora götür canım.öpüyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar biz birazdan MR çektirmeye gidecez kübra ya.sonrada babam bizi pikniğe götürecek kübraya söz vermişti.inş yağmur yağmazda gidebiliriz.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile

tekrar başarılar diliyorum canım
hadi seni 4 gözle bekliyoruz miniğimsengözlerimebaksanab

inşallah iyi haberlerle dönersin canım
burayada yaz merakda bırakma bizleri

hada bakalim görelim seni o sinavi almadan gelmek yok biz güveniyoruz sana dualarimiz seninle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada ebruda bugün sinava giriyo demi onada basarilar hadin kizlar kim tutar sizi iyi haberlerinizi bekliyoruz allah zihin acikligi versin insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi pazarlarrrr meleklerime ve güzel annelerinee
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmma.s.ŞenizŞenizŞeniz
halime sabaha doğru düzeldi bu sefer ayşe de aynı şekilde çıkarmaya başladı,bi an kortuk zehirlendilermi diye çok şükür öyle bişeyleri yokmuş üşütme hava değişimden olabilirmiş çok şükür şimdi onlar iyi ama ben uykusuzluktan çok halsizimm uyumaya çalışayım birazzz görüşmek üzereŞenizŞeniz

hepinize iyi pazarlar kıslar
bizde kahvatımızı yaptık
şimdi yazlığa geçeceğiz
oradanda yemeğe gideceğiz
iyi olacak valla uzun zamandır
bir yere gitmiyordu çocuklar
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

merhaba kızlar nasılsınız bugün dışarı çıkacaktım kızımla ama rüzgar var evdeyiz yine(( yarında 4 ay aşıları ve rota aşısı var kızımın dua edin teyzeleri serra'ma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…