- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.661
evet buluyorum ama garson boy cocuk reyonundan:roflol::roflol::bende boyda yok kıs 155ım cok mınyonum kemıkte yok:roflol::roflol::heryerden fukarayım anlayacagın.23den yukarı dıyende yok yasıma:
sus kıs benı barı yeme yırtık sey senııııııııı
sanaldamı edeplesıyom dıyon yanıııııııı:roflol::roflol::roflol::sagol bebegım sızlerde benım anam
ınsaallah beraber kocarda gelınlerı damatları cekıstırır dakma dıslerımızle bırda guluse guluse konusuruz:roflol::roflol::roflol::
ne var kıs 10sene sonra 40ız anam
senağlamasenağlamasenağlama
kıs sukret halıne anam 26 da 46 sın ben 30oluyom da 43 um ben napam
:roflol::roflol::roflol::
banadaaaaaa banadaaaaaaaaaaaaaaa
ne kıs dun telde konusuyordukda arabada yazlıga dogru gıdıyolarmıstı kacamak yaparken yakaladımda ondan dedım
eeeee ayılamaz tabı bugun:roflol::roflol::
kıs ne ınadı anam
bak sımdı napıyoruz sekerler
sen ve bızler bır dr buluyoruz hem ındırımlı olur
4umuz yatıyoz masaya senden alıp bızlere yerlestırıyorlar sonra 4 afet cıkıyoruz hastaneden ok:roflol::roflol::roflol::
merhaba kızlar hayırlı bir hafta diliyorum yemek yiyip gelicem bakalım naptınız ben yokken bide okuyim bakalım:))))))
a.s
evet buluyorum ama garson boy cocuk reyonundan:roflol::roflol::bende boyda yok kıs 155ım cok mınyonum kemıkte yok:roflol::roflol::heryerden fukarayım anlayacagın.23den yukarı dıyende yok yasıma:
sus kıs benı barı yeme yırtık sey senııııııııı
sanaldamı edeplesıyom dıyon yanıııııııı:roflol::roflol::roflol::sagol bebegım sızlerde benım anam
ınsaallah beraber kocasukret halıne anam 26 da 46 sın ben 30oluyom da 43 um ben napam
:roflol::roflol::roflol::
banadaaaaaa banadaaaaaaaaaaaaaaa
ne kıs dun telde konusuyordukda arabada yazlıga dogru gıdıyolarmıstı kacamak yaparken yakaladımda ondan dedım
eeeee ayılamaz tabı bugun:roflol::roflol::rda gelınlerı damatları cekıstırır dakma dıslerımızle bırda guluse guluse konusuruz:roflol::roflol::roflol::
ne var kıs 10sene sonra 40ız anam
senağlamasenağlamasenağlama
kıs
kıs ne ınadı anam
4umuz yatıyoz masaya senden alıp bızlere yerlestırıyorlar sonra 4 afet cıkıyoruz hastaneden ok:roflol::roflol::roflol::
sormayın kıslar
temiz hava çarptı ayılamadım
bide 2 gece nette surf yapınca
ayılamıyorum resmen parmaklarım ağırmış anlayacağınız
aslında erken kalktım pclere virüs taraması yaptım
ebvimi toparladım yemek yapmayacağım akşam yemeğe gidiyoruz .
he bide dizilerimi seyrettim anca geldim sizler nasılsınız S1907 senin sınav nasıl geçti.
ya şu toplu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz yawwwwww:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sekerlerrrrr benım nolacak sonum boyle yaaaaaaaaaaaaaa
sukur sınavlar bıttı rahat yuzu gorem dedım
dun annelerde nazın kafasında kucuk su ve kızarıklık vardı ne dıye bakındım onemsemedık
aksam geldım bezını degıstırıp yatıracaktım bacak arası ve poposunda gordum aha dedım esıme bır su cıcegı eksıktı
az once bakındım nettende arastırdım efsunumda soyledı tarıf ettım
naz su cıcegı cıkarıyor he sımcı badının altına baktım herkesı kalkmıs sekerler
offffffffffffoffffffffffffffffffff
eeeeeeeeee sımdı ne zaman gecer bu ayol haftaya cumaya gecermı dugune nasıl gıdecegım(((
ay yafrum yaa ben ders yaparken cocuk kuluclamıs da anasının sınavı bıtınce cıkarırmıs
yafrum benım yaaaaaaaa
insallah canim insallahhhhhhh allah ayirmasin bizleri :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabizi cagiran da yok aman cagirma bizde melisayi aldik bisiklet sürmesini öyretmek icin yürüyüs yaptik :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
sormayın kıslar
temiz hava çarptı ayılamadım
bide 2 gece nette surf yapınca
ayılamıyorum resmen parmaklarım ağırmış anlayacağınız
aslında erken kalktım pclere virüs taraması yaptım
ebvimi toparladım yemek yapmayacağım akşam yemeğe gidiyoruz .
he bide dizilerimi seyrettim anca geldim sizler nasılsınız S1907 senin sınav nasıl geçti.
ya şu toplu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz yawwwwww:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: ay ben çok sevdim bu fikri bak hem sen kilolardan kurtulcan bizde kiloları alcez ne güzel vallaha hadi hemen gidekk:roflol::roflol:[/QUOTE]kıs ne ınadı anam
dun annelerde nazın kafasında kucuk su ve kızarıklık vardı ne dıye bakındım onemsemedık
aksam geldım bezını degıstırıp yatıracaktım bacak arası ve poposunda gordum aha dedım esıme bır su cıcegı eksıktı
eeeeeeeeee sımdı ne zaman gecer bu ayol haftaya cumaya gecermı dugune nasıl gıdecegım(((
ay yafrum yaa ben ders yaparken cocuk kuluclamıs da anasının sınavı bıtınce cıkarırmıs
yafrum benım yaaaaaaaa
merhaba kızlar hayırlı bir hafta diliyorum yemek yiyip gelicem bakalım naptınız ben yokken bide okuyim bakalım:))))))
a.s
yafrum benım yaaaaaaaa
kiz bu havada ne yazligi bizsiz gitde hasta olursan gecmis olsun bilene demem :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nasildi bari kacamak güzelmiydi :jeyyar: :jeyyar:
hoşgeldinn şekrimm nerelerdesin sennnmerhaba kızlar hayırlı bir hafta diliyorum yemek yiyip gelicem bakalım naptınız ben yokken bide okuyim bakalım:))))))
a.s
onu gıdene soyle anam ben sınava gıttım seker
ohh sızde parkarda gezdınız haa
vay halıme vayyyyyyyyyy
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benıde gectın surtuklukte :roflol::roflol::roflol:
seker alıntının yanındakını tıkla alıntı yapacaklarından en son alıntıya bas
toplu alırsın ok
:roflol::roflol: ay ben çok sevdim bu fikri bak hem sen kilolardan kurtulcan bizde kiloları alcez ne güzel vallaha hadi hemen gidekk:roflol::roflol:
yafrum benım yaaaaaaaa
hava güneşliydi gidelim dedik
dötümüz dondu tabi ordanda mağ aile yemeğe gittik.
ben şimdi fethiyede olsaydım deniz bile girmeye başlamıştım .
tatlım denizleri aşta gel götüreyim senide :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yafrum benım yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?