Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

insallah canim insallahhhhhhh allah ayirmasin bizleri :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizi cagiran da yok aman cagirma bizde melisayi aldik bisiklet sürmesini öyretmek icin yürüyüs yaptik :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

sormayın kıslar
temiz hava çarptı ayılamadım
bide 2 gece nette surf yapınca
ayılamıyorum resmen parmaklarım ağırmış anlayacağınız
aslında erken kalktım pclere virüs taraması yaptım
ebvimi toparladım yemek yapmayacağım akşam yemeğe gidiyoruz .
he bide dizilerimi seyrettim anca geldim sizler nasılsınız S1907 senin sınav nasıl geçti.
ya şu toplu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz yawwwwww:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs ne ınadı anam
bak sımdı napıyoruz sekerler
sen ve bızler bır dr buluyoruz hem ındırımlı olur
4umuz yatıyoz masaya senden alıp bızlere yerlestırıyorlar sonra 4 afet cıkıyoruz hastaneden ok:roflol::roflol::roflol::[/QUOTE]
:roflol::roflol: ay ben çok sevdim bu fikri bak hem sen kilolardan kurtulcan bizde kiloları alcez ne güzel vallaha hadi hemen gidekk:roflol::roflol:

alın bütün fazlalıklarım sizlere ffeda olsun...herkes faydalansın bunca zamandır ben o kiloları zaten size faydalı olmak için biriktirdim....:teselli::teselli:

sekerlerrrrr benım nolacak sonum boyle yaaaaaaaaaaaaaa
sukur sınavlar bıttı rahat yuzu gorem dedım
dun annelerde nazın kafasında kucuk su ve kızarıklık vardı ne dıye bakındım onemsemedık
aksam geldım bezını degıstırıp yatıracaktım bacak arası ve poposunda gordum aha dedım esıme bır su cıcegı eksıktı
az once bakındım nettende arastırdım efsunumda soyledı tarıf ettım
naz su cıcegı cıkarıyor he sımcı badının altına baktım herkesı kalkmıs sekerler
offffffffffffoffffffffffffffffffff
eeeeeeeeee sımdı ne zaman gecer bu ayol haftaya cumaya gecermı dugune nasıl gıdecegım(((
ay yafrum yaa ben ders yaparken cocuk kuluclamıs da anasının sınavı bıtınce cıkarırmıs
yafrum benım yaaaaaaaa

kiz bu havada ne yazligi bizsiz gitde hasta olursan gecmis olsun bilene demem :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: nasildi bari kacamak güzelmiydi :jeyyar: :jeyyar:

canim dra git hemen kasinmasin kasintisi icin ilac verir ilac almasi önemli yoksa iz kaliyomus o lekelerde hic gecmiyormus

onu gıdene soyle anam ben sınava gıttım seker
ohh sızde parkarda gezdınız haa
vay halıme vayyyyyyyyyy

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benıde gectın surtuklukte :roflol::roflol::roflol:
seker alıntının yanındakını tıkla alıntı yapacaklarından en son alıntıya bas
toplu alırsın ok

:roflol::roflol: ay ben çok sevdim bu fikri bak hem sen kilolardan kurtulcan bizde kiloları alcez ne güzel vallaha hadi hemen gidekk:roflol::roflol:[/QUOTE]

ok seker hadı gun alalım ne zaman
yaza soyleee formda gırelım hepımız haydı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bu arada unuttum demeyi cokkk gecmis olsun elif cikarmadiysa onada bulasir

geçmiş olsun minikkuşum
nazı dr ye götürde losyon versin losyon sayesinde çabucak kurutur kaşıntısını hafiletirsniiz bari kuzucuk kaşıntı yüzünden rahatsız olmaz...

bendekide lafmı sen bunları zaten biliyosundur...ukalalığımı mazur gör...:Saruboceq:

hava güneşliydi gidelim dedik
dötümüz dondu tabi ordanda mağ aile yemeğe gittik.
ben şimdi fethiyede olsaydım deniz bile girmeye başlamıştım .
tatlım denizleri aşta gel götüreyim senide :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ok seker hadı gun alalım ne zaman
yaza soyleee formda gırelım hepımız haydı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:[/QUOTE]

sen simdi iyisin sükret sinalari kazanirsan dersten kaldirmazsin basini birde okuyup adam olursan basimiza kimseler tutamaz seni sen bizide begenmezsin ki senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:

haftaya cumaya kadar geçer merak etme canım
ama çiçekler 1 aydan öncesine kadar geçmiyor
bizim geçireli bir sene olduğu için biliyorum
ilk çıkanlar en son geçer canım ama dediğim gibi
bir dr git bazı ilaçlar bu hastalıkta kullanılmıyor .
özellikle asprin başka şeylerde vardı ama hatırlamıyorum :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

ahhhhh ahhhhhhh arada cokkkkkkkkk büyük denizler var kücük olsada gelemem ki yüzmeyi bilmiyorum korkuyorum ya bogulurum diye kendime güvenemiyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geçmişşşş olsun canımmm ayyy çiçağimiz çiçeklermi açmış canım benimya kötüde kaşınır şimdi kıyamam ya 1 haftaya geçer canım elif geçirmişmiydi geçirmediye ona da geçerrrrr acil şifalarrrrr canım :Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…