Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ok anladikkk Şeniz Şeniz hosgeldin sivasin neresindensin canim merkezdenmi

evet canım merkez

görüşeceğiz :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

sen kız tahmininde bulundun sanırsamsengözlerimebaksanab oğlu olacak aha gör bak
repine iddaya varmısın:jeyyar:

gıı benim oğlan olursa burda seçenek çok seçer beğenir gelin olarak alırık :jeyyar:

hee bizde can atıyok senin oğlana vermeyesırnaşık şeysırnaşık şey

tünaydin sekercim nerde kaldin kiz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

heee daha geçen gün kavga ediyodun işte yaa vercem diye :roflol:

bana hasta dedün haaa beni zayıf noktamdan vurdun senağlama senağlama senağlama

canım cinsiyeti hele bi belli olsun haber ederim size merak etmeyin:1hug:
kııı rosemm beni kovumuyon kııı sırnaşık şeyben gidem öyleyse

ne kovması :1shok: :1shok: :1shok: kim kovdu yok yok gısgardaşım kimse kovmadı gitme gel

kızlar merhaba ben çok kötüyüm kızım pazartesi akşamı fenalaştı ateşi 40 oldu cerahpaşaya zor yetiştirdim soguk kompleks yaptılar ellerinin üstünden parmagından kan aldılar yavrum mahvoldu tabi bizde anca yeni geldik şuand ao uyuyor ben başında aglıyordum annem kızdı aç bilgisayarını kafan dagılsın yada uyu dedi ama gözümü kapatsam ona bişey olacak diye korkuyorum ne olur yavruma dua edin

canım cinsiyeti hele bi belli olsun haber ederim size merak etmeyin:1hug:
kııı rosemm beni kovumuyon kııı sırnaşık şeyben gidem öyleyse

aa olurmu hiç şekerimmm...Şenizne demek ama bence sen 2 fizk kitabi 1 tane meydan laruse falan oku da gel katıl bizeeeeeeeee:roflol::roflol:

2 de sinir hapı kullanmaya başla çünkü nunuğa dayanamazsın ha birde enerjik olman lazımm ona göre...

kamilemmmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnn işlerim kaldı senin yüzünden:uhm:

canım geçmiş olsun korkma benim kızımda çok ateşleniyodu sürekli havale geçiriyodu
bacaktan bi iğne yapıyolardı düzeliyodu
hastalığı ney canım kızının

canlarım kardesım cocuklara bakarken evı kaldırdım kosturuyorum
elıfın drunu aradım getır elıfe yapalım dedı eczaneden haber beklıyorum depodan ası gelsın elıfe ası yaptıracagım o barı cekmesın
herkesler ıyıdır ınsaallah
perdelerı takayım haydı sızlerede kolay gelsın opuyorum sekerlerrrrrr

canısı geçmiş olsun ya
merak etme bazen bebişler hasta olabilir
allah beterinden saklasın ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kıyamam ben ona.çok geçmiş olsun şekerim.
sen merak etme bebekler ateşlenir hayatım.allahın izniyle hiçbirşeyi kalmaz.panik yapma öyle.annen doğru söylemiş biraz rahatla.sakin ol şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…