E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.261
sen anca kalmisindir uyusuksun ya sende :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ok anladikkk Şeniz Şeniz hosgeldin sivasin neresindensin canim merkezdenmi
görüşeceğiz :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gıı benim oğlan olursa burda seçenek çok seçer beğenir gelin olarak alırık :jeyyar:
gülzeyno..nunukanne...S1907 teşekkürler rep için saolun çok güzel hoşgeldin repi olmuş veren elleriniz dert görmesin
tünayydınnn
nasılsınız şekerlerrrr bugün çok başım dönüyor anca biraz topalandımm
sizlere koştum hemen neler kaynattınız bakayım daha geçmişi okuyamadımm
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldinizzzzzzzzz
evet canım merkez
sen kız tahmininde bulundun sanırsamsengözlerimebaksanab oğlu olacak aha gör bak
repine iddaya varmısın:jeyyar:
hee bizde can atıyok senin oğlana vermeyesırnaşık şeysırnaşık şey
ben sizin gibi yatiyorummu accik oturuyom accikda islerimi yapiyorum ancak yetisiyorum kiz tembel ve hasta garuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım cinsiyeti hele bi belli olsun haber ederim size merak etmeyin:1hug:
kııı rosemm beni kovumuyon kııı sırnaşık şeyben gidem öyleyse
canım cinsiyeti hele bi belli olsun haber ederim size merak etmeyin:1hug:
kııı rosemm beni kovumuyon kııı sırnaşık şeyben gidem öyleyse
kumburgaz fethiye oh allah arttırsın
bizimde adana karataşta var bir dubleksimiz
bende geldim peşinizeeeeeeeeeee citosum rep dağıtmaya geldim
hoşbulduk canlarım ayy ne güzelmiş bu topik yavvv
kızlar merhaba ben çok kötüyüm kızım pazartesi akşamı fenalaştı ateşi 40 oldu cerahpaşaya zor yetiştirdim soguk kompleks yaptılar ellerinin üstünden parmagından kan aldılar yavrum mahvoldu tabi bizde anca yeni geldik şuand ao uyuyor ben başında aglıyordum annem kızdı aç bilgisayarını kafan dagılsın yada uyu dedi ama gözümü kapatsam ona bişey olacak diye korkuyorum ne olur yavruma dua edin
kızlar merhaba ben çok kötüyüm kızım pazartesi akşamı fenalaştı ateşi 40 oldu cerahpaşaya zor yetiştirdim soguk kompleks yaptılar ellerinin üstünden parmagından kan aldılar yavrum mahvoldu tabi bizde anca yeni geldik şuand ao uyuyor ben başında aglıyordum annem kızdı aç bilgisayarını kafan dagılsın yada uyu dedi ama gözümü kapatsam ona bişey olacak diye korkuyorum ne olur yavruma dua edin
desene her yerde evimiz oldu kardaş :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?