Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

off kadınlar hamamına döndükkkk..

lahana kapıları kapatttttttt ışığıda kapatt............ duyan gören geliyo şekerler.......

:roflol::roflol:

nunuk kimseye bulaşma yuokum bi sigara içip gelicem ona göre

Canım benim cok gecmiş olsun bizde seni merak ediyoduk
Dualarımız seninle üzülme annen dogru söylemiş
Melegini ve seni öpüyoruma.s.:1hug:

merhaba kızlar
nasılsınız benimde bi pembe patiklim var
zaman zaman burayı takip ediyorum çok hoş bi topik ama
size yetişemediğimden pek katılamıyorum

aramıza hoşgeldin hemşerima.s. meleğini allah bağışlasın
haklısın bazen biz bile yatişemiyoruz ama artık bizimlesin ya sende ayak uydurursun bu tempoya.görüşmek üzere canım:1hug:

kızımın kanında bir virüs varmış saat 14 te belli olacak dedi doktoru sonucu çok korkuyorum basit birşey olsun

allah seni çok güldürsün emi delü karu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

insallahhhhhhhhhhhh canim aminnn agzindan bal damliyo :roflol: :roflol: :roflol:

ok canim ablamda sivas imranlida belki oralardasin demistimde :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hoşbulduk canlarım ayy ne güzelmiş bu topik yavvv

herzaman böyle degiliz size aliskanlik yapsin diye böyleyiz sakin yanlis anlamayin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delmi kiz rosemm :dilcikar: :dilcikar:

Canım kolay gelsin
Dikkat et meleklerine ve kendine:1hug:

kızımın kanında bir virüs varmış saat 14 te belli olacak dedi doktoru sonucu çok korkuyorum basit birşey olsun

canım inşallah ciddi bişey çıkmaz sen gönlünü ferah tut çok geçmiş olsun
rabbim şifa versin cnm:teselli:

bende geldim peşinizeeeeeeeeeee citosum rep dağıtmaya geldim
hoşgeldin minişim Şeniz

bana hasta dedün haaa beni zayıf noktamdan vurdun senağlama senağlama senağlama

ne kovması :1shok: :1shok: :1shok: kim kovdu yok yok gısgardaşım kimse kovmadı gitme gel
kıss o kapıdan kovsa ben bacadan girerim merak etme:roflol:

bu saydıkların bende fazlasıyla mevcut tek vildoşum eksikti bende oda geldi tam oldum savulunnnn citossss geldiiiiiidelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey

canım benim sıkma canını bebekler böle büyüyo şekerim allah beterinden korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

atayımda canikomm üst üste atamıom ki sırayla hepinize atcammmŞenizŞeniz

tamam ben beklerim yevruuu

aaaaa onasıl söz rosemcim bizim kapılarımız herkeşlere açık be anacım

canım arkim benim
yaptır bebişim benim
en azından gelinim hasta olmasın
öpüyorum sizi miniğim
sanada kolay gelsin ŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende geldim peşinizeeeeeeeeeee citosum rep dağıtmaya geldim

hosgeldin a.s. a.s. a.s.

bana hasta dedün haaa beni zayıf noktamdan vurdun senağlama senağlama senağlama

ne kovması :1shok: :1shok: :1shok: kim kovdu yok yok gısgardaşım kimse kovmadı gitme gel

ah bacummmmmm benim öle demk istemedim gel aglama gel öpemde barusak Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :teselli: :teselli: :teselli:

hosgeldin canim cokk gecmis olsun insallah birseyi cikmaz allahim yardimcisi olur canim üzme kendini :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: Şeniz Şeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne bulasiyon bana ben sana bisey diyommu sende bana deme :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım benim merak etme
hepsinin tedavisi var üzülme

neyse kıslar benim kıs geldi
bi ortalığı girişeyim görşürüz gene :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

sizleri birakmak istemiyorum ama icerileri süpüreyim geliyorum görüsürüz zamanim kalirsa byeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…