- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.281
gel anacım gel bize gel banada rep at en çok bana at :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar merhaba ben çok kötüyüm kızım pazartesi akşamı fenalaştı ateşi 40 oldu cerahpaşaya zor yetiştirdim soguk kompleks yaptılar ellerinin üstünden parmagından kan aldılar yavrum mahvoldu tabi bizde anca yeni geldik şuand ao uyuyor ben başında aglıyordum annem kızdı aç bilgisayarını kafan dagılsın yada uyu dedi ama gözümü kapatsam ona bişey olacak diye korkuyorum ne olur yavruma dua edin
merhaba kızlar
nasılsınız benimde bi pembe patiklim var
zaman zaman burayı takip ediyorum çok hoş bi topik ama
size yetişemediğimden pek katılamıyorum
allah seni çok güldürsün emi delü karu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet canım merkez
sen kız tahmininde bulundun sanırsamsengözlerimebaksanab oğlu olacak aha gör bak
repine iddaya varmısın:jeyyar:
hee bizde can atıyok senin oğlana vermeyesırnaşık şeysırnaşık şey
hoşbulduk canlarım ayy ne güzelmiş bu topik yavvv
canlarım kardesım cocuklara bakarken evı kaldırdım kosturuyorum
elıfın drunu aradım getır elıfe yapalım dedı eczaneden haber beklıyorum depodan ası gelsın elıfe ası yaptıracagım o barı cekmesın
herkesler ıyıdır ınsaallah
perdelerı takayım haydı sızlerede kolay gelsın opuyorum sekerlerrrrrr
kızımın kanında bir virüs varmış saat 14 te belli olacak dedi doktoru sonucu çok korkuyorum basit birşey olsun
hoşgeldin minişim Şenizbende geldim peşinizeeeeeeeeeee citosum rep dağıtmaya geldim
kıss o kapıdan kovsa ben bacadan girerim merak etme:roflol:bana hasta dedün haaa beni zayıf noktamdan vurdun senağlama senağlama senağlama
ne kovması :1shok: :1shok: :1shok: kim kovdu yok yok gısgardaşım kimse kovmadı gitme gel
bu saydıkların bende fazlasıyla mevcut tek vildoşum eksikti bende oda geldi tam oldum savulunnnn citossss geldiiiiiidelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeyaa olurmu hiç şekerimmm...Şenizne demek ama bence sen 2 fizk kitabi 1 tane meydan laruse falan oku da gel katıl bizeeeeeeeee:roflol::roflol:
2 de sinir hapı kullanmaya başla çünkü nunuğa dayanamazsın ha birde enerjik olman lazımm ona göre...
kamilemmmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnn işlerim kaldı senin yüzünden:uhm:
kızlar merhaba ben çok kötüyüm kızım pazartesi akşamı fenalaştı ateşi 40 oldu cerahpaşaya zor yetiştirdim soguk kompleks yaptılar ellerinin üstünden parmagından kan aldılar yavrum mahvoldu tabi bizde anca yeni geldik şuand ao uyuyor ben başında aglıyordum annem kızdı aç bilgisayarını kafan dagılsın yada uyu dedi ama gözümü kapatsam ona bişey olacak diye korkuyorum ne olur yavruma dua edin
atayımda canikomm üst üste atamıom ki sırayla hepinize atcammmŞenizŞeniz
off kadınlar hamamına döndükkkk..
lahana kapıları kapatttttttt ışığıda kapatt............ duyan gören geliyo şekerler.......
:roflol::roflol:
nunuk kimseye bulaşma yuokum bi sigara içip gelicem ona göre
canlarım kardesım cocuklara bakarken evı kaldırdım kosturuyorum
elıfın drunu aradım getır elıfe yapalım dedı eczaneden haber beklıyorum depodan ası gelsın elıfe ası yaptıracagım o barı cekmesın
herkesler ıyıdır ınsaallah
perdelerı takayım haydı sızlerede kolay gelsın opuyorum sekerlerrrrrr
atayımda canikomm üst üste atamıom ki sırayla hepinize atcammmŞenizŞeniz
bende geldim peşinizeeeeeeeeeee citosum rep dağıtmaya geldim
bana hasta dedün haaa beni zayıf noktamdan vurdun senağlama senağlama senağlama
ne kovması :1shok: :1shok: :1shok: kim kovdu yok yok gısgardaşım kimse kovmadı gitme gel
kızımın kanında bir virüs varmış saat 14 te belli olacak dedi doktoru sonucu çok korkuyorum basit birşey olsun
lahana kapıları kapatttttttt ışığıda kapatt............ duyan gören geliyo şekerler.......
rep cennetine hoş geldin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?