Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rosemmm söyle şekerim nereden başlayayımm
kso geçmiş olsun canımmmmm acil şifalar inş meleğimizeeee
ayy kızlarr bugün burası ne şenlikli olmuşşşş

canım benim merak etme
hepsinin tedavisi var üzülme

neyse kıslar benim kıs geldi
bi ortalığı girişeyim görşürüz gene :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

sizleri birakmak istemiyorum ama icerileri süpüreyim geliyorum görüsürüz zamanim kalirsa byeeeeeeeeeeeeeeee

Hoscakalın bende cocukları uyutmaya gidecem simdikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hepsi benim senlikligimden dermisin aaaaaaa cikamiyorum haydi kactim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz hepinize kiskanmayin sakin

rep veren elleriniz dert görmesin kıslar bende sıraynan vercem size eccik dinlensin yorulmuş aletim

kızımın kanında bir virüs varmış saat 14 te belli olacak dedi doktoru sonucu çok korkuyorum basit birşey olsun
canım dularımız meleğimizle:Saruboceq: :Saruboceq:.sen sakın üzülme çünkü kötü birşey çıkmıycak allahın izniyle seni ve meleğini öpüyorum şekerim.Şeniz Şeniz

sen nerelerdesin bakem gızgardaş.
neden başın dönüyor senin söyle bakem.:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

citos kamilece efsun rep için tesekkürler devamını bekleriz:roflol::roflol::roflol::roflol:

rica ederim cnm bende hizmette sınır yoğğğğ bana vereceniz her rep topiğinize sevinç neşe kahkaha olarak size geri gelicek pamuk eller repe :roflol::roflol:

kso geçmiş olsun canım,meleğine.bak şimdi rahatlamış sende rahatla biraz canım.
allah şifalar versin,çabucak iyileşsin meleğin inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşallah bugün topiğimin hızına yetişilmiyo,yeni melek annelerimizde geldi ne güzel.gözümden kaçan varsa kusura bakmayın.gerçekten bugün rep cennetine döndü burası.......

bende bilsemmm neden olduğunu
aklın geçen değil haaaaa:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…