Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:mymeka: ya kızlar citosa bişey deyin yaaaa kızımı doğmamış oğluna vermiyom diye bana tavır yapıyosengözlerimebaksanab

[
hihoyyytay canım napim burdaki sohbetler okadar sıcakki hem dediğin gibi burdan güzel yermi var kız bakmak için:roflolğluşumla biz böcüğüz böcük:teytey:

heehheheheee haklısın herhal kaydirigubbakcemile5

eeeeee burdadamı kimsenin konuşası yok yaa
allah allah bir pazar günü pc yi ele geçirmişim kimse konuşmuyo
bende gittiğim topiği kurutuyom konuşanlarda susuyo ben girince ne hikmetse yaww

yok seker senden degıl bugun foto yukleme ozurlu olduk sanırım sayfaların seklı semalı kalmadı
yazamıyoruzkı:roflol::roflol::roflol:

yaaa miniğim allahın sopası yok gördünmü?????kötükedihüso
gülme komşuna gelir başına...demişler dimi.

gordum anam gordum vallahı oyle ne desen haklısın yafrummm
ama senın resımden daha kucuk yolladım onu kabul et:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

minik kuşum meleğin çok tatlı cnm allah bağışlasın

sagol canım benım cok tesekkur ederız teyzesı
amın ınsaallah canım cumlesıyle beraber

:1closedeyes: bu ne şimdi az önce böyleykendelikafadulden

bu allahın sopası yok a ornek canım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet miniğim bende çok üşüyorum iki gündür hava çok güzeldi o yüzden kapatmıştım bugün tekrar açtım canım benim...bu arada palyançodan korktum vallahi o neydi öyledelikafadulden
belinaycım hoşgeldin tatlım ne güzel ütünüde yapmışsın ben daha yapıcam pc ye yapışıp kaldım bi kalkabilsem ütü yapıcam ama nerdeeeeeeesenağlama

hoşbuldum canım...bende pc başına oturunca kalkamadığım için işlerimi bitirim öyle oturuyorum artıkşutarafagitti mecburen yarın okul var okul kıyafetleri yarın lazım o yüzden bu gece ütü şarttı...bu arada çay için teşekkürler...

miniğim elif çok şeker çıkmış ama kızın biraz zevksizmiş ben o palyaçodan korktum o nasıl sevmiş hayret bişey.....:1shok:

aman bebegım dıkkat et kendıne hasta falan olma aman dıyım
yok canım yaaa cok seker bırı
elıf bayılıyor telefon numarasını aldı magaza magaza arayacagız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

miniğim elif çok şeker çıkmış ama kızın biraz zevksizmiş ben o palyaçodan korktum o nasıl sevmiş hayret bişey.....:1shok:

:roflol::roflol::roflol::roflol:sendemı burutusssssssssssss
kıs resım gozunuze gırdıde ondan yoksa cok seker bırı
valla cocuklar bayılıyor
kızım cok ıyı ınsan secer sekerım tıpıne bakmaz ama hıslerı cok kuvvetlıdır bırıyle konusmaz ve sevmezse muhakkak bır seyı vardır
hıslerıne cok guvenırım esımın o ozellıgı kızımdada vardır
ıkısıde bırı hakkında bır yorum yapsınlar kesınlıkle tutuyor yaa
dehset hıslerı var temız kalplerınden mı ne:roflol::roflol::roflol::roflol:
benım gıbı kokmusa malum olmayacaktı heralde dıyom bende:roflol::roflol::roflol:

:1shok:al bendende okadar anam resime bakayım dedim palyaçoyu görünce korktum nasıl korkmamış fıstık ondan:1shok:

ben böğün kendime 2 tane borcam aldım
benim kızın hoşuna gitmiş çeyizime koy diyo
biz çeyize başladık eeeeee siz başladınızmı barii
gerçi benimki gelinlik çağa geldi canım almam lazım şimdiden istemeye geliyolar vermeyince kız okuyacak deyincede tavır yapıyolar hemen:1closedeyescitos)

citooos bizden kız almak öyle kolay değil
kızımı istiyosan bazı şartlarımız var canım

neymiş isteklerin benim yapamıycem şey yok anam ben kendime çok güveniyom yat mı katmı istiyon söle bakem kilosuyla altınmı takem eee ne istiyonsengözlerimebaksanab

hihoyyytcanım ben oğluşuma kız çeyizi gibi çeyiz yapıyom valla bir havlusundan tut tülbente kadar gelinime tabi hemide hepsini kendim yapıyom yaaaaaaaa:1closedeyes:

valla sekercıgım cok sukur evde herseyımız var
damadıda eve ıc guveysı alacagım ıcın cegıze gerek yok anam yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım ve damadım dızımın dıbınde oturacaklar tabak canak bol
acarım bır oda onlara yeter masrafta olmaz kızda gozumun onunde durura.sa.sa.s

ay durun anam kaldırıyom tamam kıs ne oldu
aaaaa durun bende bı bakam suna alıcı gozle herkes korkuyo ne var ayol
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok şekerim şimdi baktımda adamın gözleri ne güzelmiş öyle demmekki resim birde büyük açılınca korkmuşum ben:roflol::roflol:

ben dantel olayına bile başladım kız iki tane anca bitiririrm
hele ablamız önümüzdeki ay9 yaşına girecek
anası pcden kalan vaktinde anca yetiştiririr yavrumun çeyizlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…