- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.141
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
[
hihoyyytay canım napim burdaki sohbetler okadar sıcakki hem dediğin gibi burdan güzel yermi var kız bakmak için:roflolğluşumla biz böcüğüz böcük:teytey:
yalnız şekerim biz bu topikte kız vermiyoz damatları iç güveysi alıyoz kabul ediyosan kızlarımıza talip ol .....:jeyyar::jeyyar:
aman benim kız evde kalır benim yanıma hiçbi damat gelmez
eeeeee burdadamı kimsenin konuşası yok yaa
allah allah bir pazar günü pc yi ele geçirmişim kimse konuşmuyo
bende gittiğim topiği kurutuyom konuşanlarda susuyo ben girince ne hikmetse yaww
yaaa miniğim allahın sopası yok gördünmü?????kötükedihüso
gülme komşuna gelir başına...demişler dimi.
minik kuşum meleğin çok tatlı cnm allah bağışlasın
:1closedeyes: bu ne şimdi az önce böyleykendelikafadulden
bendede iyilik ne olsun uğraş dur
kıs seninki oğlansa bu topişte ne işin var demiycem kız bakmaya geldin heralde oğlan anası olaraksırnaşık şey
hihoyyytay canım napim burdaki sohbetler okadar sıcakki hem dediğin gibi burdan güzel yermi var kız bakmak için:roflolğluşumla biz böcüğüz böcük:teytey:
ay yerım sızı bocuklerrrrrrr
olsun kıs gel gel boyu boyuna yası yasına kız bulursun
kucukken baslarını baglamak gerek gozlerı acılmadan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonra begenmeyı verıyolar koca moca:roflol::roflol::roflol:
ohhhh caylar cekırdekler sevvalcıgımden ohhhhhhhhhhhhhh ellerıne saglık bebgım
ıkısındende vazgecemem hayır dıyemem
bak kıs canım cektı alıp gelem bende durun
herkesler burdalar nasılsa cay ıcerken accık cekırdek cıtleyem
belınayın canım benım serınse daha kapatmasaydın canım yaa sen sımdı hamıssınde ılk aylar ben cok usurdum kıs
dıkkat et kendıne askummmmmmmmm
belinaycım hoşgeldin tatlım ne güzel ütünüde yapmışsın ben daha yapıcam pc ye yapışıp kaldım bi kalkabilsem ütü yapıcam ama nerdeeeeeeesenağlama
:mymeka: ya kızlar citosa bişey deyin yaaaa kızımı doğmamış oğluna vermiyom diye bana tavır yapıyosengözlerimebaksanab
heehheheheee haklısın herhal kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:aman benim kız evde kalır benim yanıma hiçbi damat gelmez
evet miniğim bende çok üşüyorum iki gündür hava çok güzeldi o yüzden kapatmıştım bugün tekrar açtım canım benim...bu arada palyançodan korktum vallahi o neydi öyledelikafadulden
hoşbuldum canım...bende pc başına oturunca kalkamadığım için işlerimi bitirim öyle oturuyorum artıkşutarafagitti mecburen yarın okul var okul kıyafetleri yarın lazım o yüzden bu gece ütü şarttı...bu arada çay için teşekkürler...
miniğim elif çok şeker çıkmış ama kızın biraz zevksizmiş ben o palyaçodan korktum o nasıl sevmiş hayret bişey.....:1shok:
:1shok:al bendende okadar anam resime bakayım dedim palyaçoyu görünce korktum nasıl korkmamış fıstık ondan:1shok:miniğim elif çok şeker çıkmış ama kızın biraz zevksizmiş ben o palyaçodan korktum o nasıl sevmiş hayret bişey.....:1shok:
ay yerım sızı bocuklerrrrrrr
olsun kıs gel gel boyu boyuna yası yasına kız bulursun
kucukken baslarını baglamak gerek gozlerı acılmadan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonra begenmeyı verıyolar koca moca:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin belinay nasılsın tatlımmhihoyyyt
:1shok:al bendende okadar anam resime bakayım dedim palyaçoyu görünce korktum nasıl korkmamış fıstık ondan:1shok:
citooos bizden kız almak öyle kolay değil
kızımı istiyosan bazı şartlarımız var canım
:1shok:al bendende okadar anam resime bakayım dedim palyaçoyu görünce korktum nasıl korkmamış fıstık ondan:1shok:
hihoyyytcanım ben oğluşuma kız çeyizi gibi çeyiz yapıyom valla bir havlusundan tut tülbente kadar gelinime tabi hemide hepsini kendim yapıyom yaaaaaaaa:1closedeyes:ben böğün kendime 2 tane borcam aldım
benim kızın hoşuna gitmiş çeyizime koy diyo
biz çeyize başladık eeeeee siz başladınızmı barii
gerçi benimki gelinlik çağa geldi canım almam lazım şimdiden istemeye geliyolar vermeyince kız okuyacak deyincede tavır yapıyolar hemen:1closedeyescitos)
ben böğün kendime 2 tane borcam aldım
gerçi benimki gelinlik çağa geldi canım almam lazım şimdiden istemeye geliyolar vermeyince kız okuyacak deyincede tavır yapıyolar hemen:1closedeyescitos)
yok şekerim şimdi baktımda adamın gözleri ne güzelmiş öyle demmekki resim birde büyük açılınca korkmuşum ben:roflol::roflol:ay durun anam kaldırıyom tamam kıs ne oldu
aaaaa durun bende bı bakam suna alıcı gozle herkes korkuyo ne var ayol
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dimi ama şekerim adam palyaço olarak korku filmlerinde oynasa daha iyi
:roflol::roflol::roflol:
ben böğün kendime 2 tane borcam aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?