Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

neymiş isteklerin benim yapamıycem şey yok anam ben kendime çok güveniyom yat mı katmı istiyon söle bakem kilosuyla altınmı takem eee ne istiyonsengözlerimebaksanab

hiç bişey ülee bi güler yüz tamammı:çok üzgünüm:

hihoyyytcanım ben oğluşuma kız çeyizi gibi çeyiz yapıyom valla bir havlusundan tut tülbente kadar gelinime tabi hemide hepsini kendim yapıyom yaaaaaaaa:1closedeyes:

izabel verdim gitti kızımı al hayrını gör hihoyyyt

ben hiçbişey yapmıyom kız anası olarak sen yapmışsın tüüüü bana ne tembel karıyım kızın çeyizine ne koyacam ancak koysam koysam pc yi koyarım herhalsırnaşık şey

klava:klava:klava:klava:klava:
elıf duymasın vallahı paralar senııııı karısmam sonra:roflol::roflol::roflol::roflol:

:1no2::1no2::1no2::1no2: elifcim özür dilerim şekerim ama ben ilk olarak elektrik alamayınca o insanı bidaha hiç sevmem senin palyaçodanda ilk anda korktum ama bana kızma bu benim fikrim sen sevmişsin prenses beni affet ve parçalama....:teselli::teselli:

kızlar iyiakşamlar hatta iyi geceler inşallah biyere gitmezsem yarın görüşürüz
ben şimdilik çıkıyorum kocişimi özledim dün ayrı kaldıkta
neyse iyi geceler
gece üstünüzü açmayın kabus görmeyin malum yerlerinizi sıkı sıkı örtün
hepinizi öpüyorum
sizde iyi geceler öpücüğü yerine bağa rep virin

ben dantel olayına bile başladım kız iki tane anca bitiririrm
hele ablamız önümüzdeki ay9 yaşına girecek
anası pcden kalan vaktinde anca yetiştiririr yavrumun çeyizlerini

ne dantelı kısssss
aaaaaa benım evde yok dantel bızım kızlara dantelmı kalır anammmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hıc sevmem kullanmam kızlarada yapmam vallahı
benım cegız anlayısım sanırım elektonık almak yapmak olacaktır
alırım bırer pc onlara al sana ceyız derım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:teytey:tamam sözünü aldım ohhhhhhhhhhhhhhhh anam sen bakma benim burda oturduma çok becerikli karıyım haaa evel allah her iş gelir elimden oğlumun çeyizlerini sericem inş o günler gelsin sizde teyzeleri olarak görceksiniz ay yerim ben senin kızını yafff

sıldım seker sorun kalktı ortadan
elıfde duymaz
noproblem

ıyı gecelr canım
hadı gıt kocıskonla accık vakıt gecır
gorusmek uzere sızlerede ıyı gecelerrrrrrrrrrr

hihoyyytsanada iyi geceler tatlım gelinime iyi bak haaaaaaaahihoyyyt

şekerim elekronik ve beyaz eşya işleri babamızın alması gereken şeyler
ben diğer işlere bakıyorum
zaten yaptıkça annem kızıyo kendine yapmadın işine gelince nasıl yapıyosun diyo....
a.s:roflol::roflol::roflol:

sennn heçç üzülme canım heryerimi sıkı sıkı kapatırım zaten sağolsun eşim olmasa sabaha kadar açıkta yatarım ama adamcağız örtüp duruyo....
bugünlük öpücük verem sana rep vermişim bi daha veremiyorum....:1hug:

hihoyyytyaaa hanımlar siz nasıl bişeysiniz anam adam yata çarıyo kalkamıyom bir türlü ayrılamıyom sizden beş dakka beş dakka diye diye iki saat oldu anam kovun beni kovun benneyaptımki

sanada koçişinle iyi geceler tatlış:jeyyar::jeyyar:

heeeeeeee bende onlardan alacam valla
ısıne gelırse damadın artık
valla haklı annen ne dıyım naniknaniknaniknanik

kızlar bende gidiyom çok uykum geldi yarın görüşürük kendinize iyi bakınmirmirmirmirmirmirmirmir

ahanda gidiyom yoksa herif yatağa almicak beni hepinizi ve meleklerinizi çok öpüyorum hayırlı geceler inş yarın görüşürüzzŞeniz

hihoyyytyaaa hanımlar siz nasıl bişeysiniz anam adam yata çarıyo kalkamıyom bir türlü ayrılamıyom sizden beş dakka beş dakka diye diye iki saat oldu anam kovun beni kovun benneyaptımki

sekerım cok cok ozur dılıyorum ama
enıste cagırıyorsa yapacak bısey yokkkkkk
ızabellemmmm canım dehollllllllllllllllllllllklava:klava:klava:klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…