- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.541
herkeze merhaba kızlar a.s. a.s. a.s.
herkeze merhaba kızlar a.s. a.s. a.s.
aminnn canım sağolasınŞenizallah hayırlısıyla bebişini kucağın almayı nasip etsin şekerim...:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim cnm inşaalah güzel paylaşımlarda bulunuruzŞenizinşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın canım
inan doğduktan sonra zamanın nasıl geçtiğini bilmiyosun.
şevvalciğinde dediği gibi çoğu ayrıntıyı unutuyosun bile.benim şimdi 3 kızım var çok sık oldu meleklerim ama bebekliklerini unuttum nerdeysebenneyaptımki
aramıza hoşgeldin o zaman canım:1hug:
merhaba cnm hoşgeldinŞenizherkeze merhaba kızlar a.s. a.s. a.s.
selam kızlar iyi akşamlar hepinize bende bugün katıldım aranıza sizleri yeni görüyorum sabah kuşağıyla tanıştık :)
selam kızlar iyi akşamlar hepinize bende bugün katıldım aranıza sizleri yeni görüyorum sabah kuşağıyla tanıştık :)
çok saol canım benim :1hug:evet şekerim burda hepimiz kız naasıyız ve burası kız anaları topiği.....hihoyyythihoyyyt
sen kız anası olmadanda gelkebilirsin muhabbete bekleriz....
amin güzelim bende kocaman öpüyorum seniŞenizçok sağol canım
allah sağlıcakla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin
bende seni öptüm kocamaaaaanŞenizŞenizŞeniz
slm nilaycım hoşgeldin tatlım sende benim gibi beklemedesin galiba seninki kaç aylık cnm ben 3,5 aylık oldu:CüvCüv:
selam canım bizde tanışlaım o zman ben şevvalcik rumuzlu bursadan zeyniye
iki kızım var biri 9 biri 4 yaşında
ev hanımıyım
29 yaşındayım
ananmın ikinci çocuğu ve ikinci kızıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende 28 hafta 3 günlük hamileyim canım sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur inşallah...
çok saol canım benim :1hug:
amin güzelim bende kocaman öpüyorum seniŞeniz
bende 28 hafta 3 günlük hamileyim canım sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur inşallah...
hihoyyytselam kızlar nasılsınız bakem yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben ist izabelle rumuzlu emel topiğin tek böcüğüğüz oğlumla bennhihoyyythihoyyyt
hihoyyythoşbulduk bitanemm oğluşuöla ben çok hastayız çok kötü grip olmuşuz fış fışsenağlamasenağlama ediyoruz sen nasılsın canımhoşgeldin bacımm sefalalr getirdin nasılsın oğluşun nasıl????
hihoyyythoşbulduk bitanemm oğluşuöla ben çok hastayız çok kötü grip olmuşuz fış fışsenağlamasenağlama ediyoruz sen nasılsın canım
hihoyyytselam kızlar nasılsınız bakem yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben ist izabelle rumuzlu emel topiğin tek böcüğüğüz oğlumla bennhihoyyythihoyyyt
:lepiben iyiym canım gün boyu kızımla performans ödevi yaptık şimdide topikten enerji almaya çalışıyorum...:lepi::lepi::lepi:
sağol canım fış fış ediyoruz bakalım allah tamamını erdirsin hamileliğinin canım benimŞeniza.s.hoşbulduk cnm sende hoşgelmişin bende bahar a.s.
oğluşunada geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?