Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kızlar iyi akşamlar hepinize bende bugün katıldım aranıza sizleri yeni görüyorum sabah kuşağıyla tanıştık :)

allah hayırlısıyla bebişini kucağın almayı nasip etsin şekerim...:Saruboceq::Saruboceq:
aminnn canım sağolasınŞeniz

teşekkür ederim cnm inşaalah güzel paylaşımlarda bulunuruzŞeniz

herkeze merhaba kızlar a.s. a.s. a.s.
merhaba cnm hoşgeldinŞeniz

selam kızlar iyi akşamlar hepinize bende bugün katıldım aranıza sizleri yeni görüyorum sabah kuşağıyla tanıştık :)

selam canım bizde tanışlaım o zman ben şevvalcik rumuzlu bursadan zeyniye
iki kızım var biri 9 biri 4 yaşında
ev hanımıyım
29 yaşındayım
ananmın ikinci çocuğu ve ikinci kızıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet şekerim burda hepimiz kız naasıyız ve burası kız anaları topiği.....hihoyyythihoyyyt
sen kız anası olmadanda gelkebilirsin muhabbete bekleriz....
çok saol canım benim :1hug:
çok sağol canım
allah sağlıcakla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin
bende seni öptüm kocamaaaaanŞenizŞenizŞeniz
amin güzelim bende kocaman öpüyorum seniŞeniz
slm nilaycım hoşgeldin tatlım sende benim gibi beklemedesin galiba seninki kaç aylık cnm ben 3,5 aylık oldu :CüvCüv:

bende 28 hafta 3 günlük hamileyim canım sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur inşallah...

:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

bende 28 hafta 3 günlük hamileyim canım sağ sağlim kucağımıza almak nasip olur inşallah...

allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin eğer oğluna kız beğenmek istersende topiğimize gelebilirsin burda kız çoookkk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok saol canım benim :1hug:

amin güzelim bende kocaman öpüyorum seniŞeniz

ohh maşşallahın var tatlımamin sağlıkla alırız inşaalah cinsiyeti belli değilmi cnm:1hug:

hihoyyytselam kızlar nasılsınız bakem yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben ist izabelle rumuzlu emel topiğin tek böcüğüğüz oğlumla bennhihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemilerosemm canım ne haber ne güzel akşamları seni burda görmek nasılsın bakemmhihoyyyt

ben iyiym canım gün boyu kızımla performans ödevi yaptık şimdide topikten enerji almaya çalışıyorum...:lepi::lepi::lepi:
:lepih oh oh tam yerine gelmişsin canım biraz sakin bu akşam emme olsun ayol bu rossem napıyo hiç yazmıyo kadını görüyomusunnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…