- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.561
oh oh boğaz keyfide yapmış sanada iyi geceler tatlımŞenizmerhaba kızlar sürprizzzzzzzzz...:))
kızımı yatırmadan önce bizim kaydiri gubbak cemileleri gösterdim yatırdım şimdi bende yatım 2 saat uyudum dün gece şimdide ark çay içtik eşimle boğazı seyrettik geldik..kızım artık evde yanlız kalıyoo yaaaa..
herkese iyi geceler öptümm sizi yarın ola hayır ola byyyyŞeniz
merhaba kızlar sürprizzzzzzzzz...:))
kızımı yatırmadan önce bizim kaydiri gubbak cemileleri gösterdim yatırdım şimdi bende yatım 2 saat uyudum dün gece şimdide ark çay içtik eşimle boğazı seyrettik geldik..kızım artık evde yanlız kalıyoo yaaaa..
herkese iyi geceler öptümm sizi yarın ola hayır ola byyyyŞeniz
şevval 12 yaşında biz dışarı çıktık o evde yanlız kaldı bütün gece ders yaptı tv seyrettii ee artık o bir genç kız dimii(sayılır yani)
emelim geçmiş olsunn canımm
ee yaptık bi keyif valla havada çok güzeldii soğuk değil işte boğaza yakınolunca böle kaçamaklar kolay oluyor çok şükür kii
hadi bırakın yakamı yatimm bennnnn:roflol::roflol:
sağol canım fış fış ediyoruz bakalım allah tamamını erdirsin hamileliğinin canım benimŞeniza.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin eğer oğluna kız beğenmek istersende topiğimize gelebilirsin burda kız çoookkk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
29 yaşında 2 çocuk annesi ve büyüğü 9 yaşında maşallah Allah nazardan saklasın genç anne..selam canım bizde tanışlaım o zman ben şevvalcik rumuzlu bursadan zeyniye
iki kızım var biri 9 biri 4 yaşında
ev hanımıyım
29 yaşındayım
ananmın ikinci çocuğu ve ikinci kızıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohh maşşallahın var tatlımamin sağlıkla alırız inşaalah cinsiyeti belli değilmi cnm:1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldüm canım zaten sizin topiğe girdiğimde daha bir tekmeliyor oğluşum sizin prensesleri fark ediyor herhaldekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
29 yaşında 2 çocuk annesi ve büyüğü 9 yaşında maşallah Allah nazardan saklasın genç anne..
ben 27 yaşındayım daha birinciyi doğuramadım:çok üzgünüm:
[/QUOTE=
ben hamaratım şekerim ondan oluyo bu kadarda mütevaziyimdir anlıycağın...
18 de kocaya giittim ... erken yola çıktım birazzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben hamaratım şekerim ondan oluyo bu kadarda mütevaziyimdir anlıycağın...
18 de kocaya giittim ... erken yola çıktım birazzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi geceler hanımlar...nilaycım hoşgeldin aramıza canım...
:CüvCüv:kızlar bi hamile kaldım bütün hamişleri çektim topiğe herhalde hiç hamiş yoktu şimdi hamiş doldu kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeze
Günaydın canım ilk talihli sensin kutlarım:hooray::lepi:
:lepi:ne kazandım ne kazandım isterim isterimmm:enbuyukkk::hooray:
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Yetmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?