Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba kızlar sürprizzzzzzzzz...:))

kızımı yatırmadan önce bizim kaydiri gubbak cemileleri gösterdim yatırdım şimdi bende yatım 2 saat uyudum dün gece şimdide ark çay içtik eşimle boğazı seyrettik geldik..kızım artık evde yanlız kalıyoo yaaaa..

herkese iyi geceler öptümm sizi yarın ola hayır ola byyyyŞeniz

oh oh boğaz keyfide yapmış sanada iyi geceler tatlımŞeniz

rosem kızın kaç yaşında tatlım senin....sengözlerimebaksanab

şevval 12 yaşında biz dışarı çıktık o evde yanlız kaldı bütün gece ders yaptı tv seyrettii ee artık o bir genç kız dimii(sayılır yani)

emelim geçmiş olsunn canımm
ee yaptık bi keyif valla havada çok güzeldii soğuk değil işte boğaza yakınolunca böle kaçamaklar kolay oluyor çok şükür kii

hadi bırakın yakamı yatimm bennnnn:roflol::roflol:

aman yattt sen yarın görürsün beni gördüğün yerde kaçç yoksa bittin sen...yarın senin korkulu rüyan olucammmmmmkötükedihüsokötükedihüso
aayrıca kızını büyütmüşsün artık sen allah bağışlasın ....

allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin eğer oğluna kız beğenmek istersende topiğimize gelebilirsin burda kız çoookkk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldüm canım zaten sizin topiğe girdiğimde daha bir tekmeliyor oğluşum sizin prensesleri fark ediyor herhaldekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
29 yaşında 2 çocuk annesi ve büyüğü 9 yaşında maşallah Allah nazardan saklasın genç anne..
ben 27 yaşındayım daha birinciyi doğuramadım:çok üzgünüm:
ohh maşşallahın var tatlımamin sağlıkla alırız inşaalah cinsiyeti belli değilmi cnm:1hug:

belli canım benim oğlum sizin çiçeklerin yanında böcük oluyordelikafadulden

iyi geceler hanımlar...nilaycım hoşgeldin aramıza canım...
:CüvCüv:kızlar bi hamile kaldım bütün hamişleri çektim topiğe herhalde hiç hamiş yoktu şimdi hamiş doldu kaydirigubbakcemile3

ben hamaratım şekerim ondan oluyo bu kadarda mütevaziyimdir anlıycağın...
18 de kocaya giittim ... erken yola çıktım birazzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şevvalcim sende benim gibi erken yola çıkanlardanmışsın bende 19 yaşında anne oldum ama şimdi daha iyi oldu arkadaş gibiyiz kızlarımızla değil mikaydirigubbakcemile5

iyi geceler hanımlar...nilaycım hoşgeldin aramıza canım...
:CüvCüv:kızlar bi hamile kaldım bütün hamişleri çektim topiğe herhalde hiç hamiş yoktu şimdi hamiş doldu kaydirigubbakcemile3

selam belinaycım..........
yeni bir atasözü söylüyeyim sana o zaman
hamiş haişi çekermiş:roflol::roflol:

saat nerdeyse 9 a geliyo hanımlardan kimse kalkıp günaydın yazmamıs:1shok::1shok::1shok:
Ne oluyo böyle bahar rehavetimi
Heeeey kız analarıııııııı
UYANIIIIIIN:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
HADİ BAKAYIM HERKES DÖKÜLSÜN BİRER BİRER BEKLİYORUM:roflol::roflol::roflol:

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Yetmez mi?

yetmezmi hiç canım bunlarda benden sana a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

( kısa süre öncemi rep atmışım sana yollatmıyorlarkafamçokkarıştıkötükedihüso)

günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bugünnkaydirigubbakcemile5
bugün öğleden sonra bebişimin cinsiyetini öğrenicez inşaalah bana şans dileyin fındıkım annesiyle babasına şeyini göstersinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile5
hepinize güzel vede sağlıklı bir gün diliyorum öpüldünüz şekerler Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…