- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.581
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız bugünnkaydirigubbakcemile5
bugün öğleden sonra bebişimin cinsiyetini öğrenicez inşaalah bana şans dileyin fındıkım annesiyle babasına şeyini göstersinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım ilk talihli sensin kutlarım:hooray::lepi:
bugün öğleden sonra bebişimin cinsiyetini öğrenicez inşaalah bana şans dileyin fındıkım annesiyle babasına şeyini göstersinnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile5
hepinize güzel vede sağlıklı bir gün diliyorum öpüldünüz şekerler Şeniz
günaydın melek anneleri.
hepinize hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
ewet canımcım çok heycanlıyımdelikafaduldenamanda canım ALLAH gönlüne göre versin ne heyecanlısındır şimdia.s.:1hug:
günaydın tatlım sende hoşgeldinŞenizŞenizgünaydın melek anneleri.
günaydın melek anneleri.
günaydın lahanam hoşgeldin cnmŞenizŞenizŞeniz
günaydın şekerler
herkese güzel ve bol muhabbetli bir gün diliyorum
ve hepinizi öpüyoyuuum
günaydın hayatım.iyiyim canım.a.s.a.s.a.s.a.s.günaydın güzelim nasılsına.s.a.s.a.s.
günaydın şekercim.ewet canımcım çok heycanlıyımdelikafadulden
günaydın tatlım sende hoşgeldinŞenizŞeniz
günaydın canımcım :1hug:
hoşbuldum cipsim :1hug:
günaydın canım.hoşgeldin.günaydın hanımlar a.s.
günaydın melekl anneleri nasılsınız?
dün uğrayamadım sabahtan doktora gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim.çok şükür bi şey çıkmadı.sadece tansiyon düzenlemek için bi hap verdi.öğleden sonra da misafirim geldi.
bugünde kübranın EEG sonuçlarını alıp doktora göstercez inş sonuçları temizdir çok heyecanlıyım bu yüzden.
günaydınnnnnnnn..............kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bolll kahkahaların atıldığı neşelii güzel bir gün dileğiylee canlarımmm
bakın bu gün ne kadar erkenciyim dimi....
herkesler nasıl iyimi Allahıma şükür bende çok iyiyimm ee bahar geldi benim mide biraz sinyal veriyoo stressten biraz sigarayıda kaçırdım bu araa olacağı buydu tabii aman geçiririmn ben onu
sütlü cornflakesimi yedim aman şu hamişlerdende bişey yazamıyoruz ha şimdi bunların canıda çeker kızlar hamişler 4 oldu dimi
hürrem
şu çıtır çerez
belinayımız
ve KAMİLEEEEE....
YA KIZLAR şevval gelince benim kaçmam lazım
dün gece bana gözüme gözükme dediiii
yarın benden kaç dediii
allah allah bana ben cık cık:uhm:
ayol bana denecek lafmı buu ben kime napmışım kiiiiibu topictee kızlar dimi ama......:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın canım,inş bebişinin cinsiyetini öğrenirsin bugün.kız yada erkek rabbim hayırlısını versin canım
günaydın şekerim.
enerjin süper gene kuşum.allah boz
masın.
ay hayatım şu hatunlarıda hiç anlamam.sen ne yapıyorsunki şu topikde.sesi çıkmayan biri varsa oda sensin be şeker.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?