Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın hanımlar a.s.

günaydın canım

günaydın şeker iyi olmana sevindim umarım meleğimizin sonuçlarıda iyidir hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

günaydın rosemcim sevvalcik neden öle dediki acep :uhm:

günaydın meleklerin anneleri
nasılsınız

günaydın canım hoşgeldina.s.

sağol kıııı hayırlısı olur inşaalah ne o oğlan olursa kovucanmı beni burdan eeeesırnaşık şey:roflol::roflol:

buldum ismini davidof neden gelmez oldu topige anlamadim herzaman giriyodu???????????
birisi biseymi dedi ben birseylermi kacirdim yoksa ???????

günaydın a.s. güzel meleklerin anneleri a.s. a.s.

nasılsınız ? ben çok şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum yaa :s agrı kesıcıde içtim pek faydası olmadı

günaydın a.s. güzel meleklerin anneleri a.s. a.s.

nasılsınız ? ben çok şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum yaa :s agrı kesıcıde içtim pek faydası olmadı

günaydinlar uyusuklugu üstümden atabilsem ne kaaa iyi olcek de atamiyorum ki mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ayyyy ohhhh sabah kahvemi aldım keyif yapayım bugün 2 toplantım var kaynatayım biraz sizlerle istedim ama daha uyanamadık galiba

hayatım davidof giriyorda siz denk düşmediniz galiba.
bebişi hareketlendiği için onla ilgilenmesi gerekiyor.fazla kalamıyor burda.

hmmm kiz bilmiyorum cocuk yattigi zamanda girebilir birisi kalbinimi kirdi yoksa :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

ayyyy ohhhh sabah kahvemi aldım keyif yapayım bugün 2 toplantım var kaynatayım biraz sizlerle istedim ama daha uyanamadık galiba

günaydin seker yok ya ben uyanamadim kiz hala üstümde cayimi aldim elime neyse kahvaltimi edeyim gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…