K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.621
günaydin seker yok ya ben uyanamadim kiz hala üstümde cayimi aldim elime neyse kahvaltimi edeyim gelirim yine
günaydın a.s. güzel meleklerin anneleri a.s. a.s.
nasılsınız ? ben çok şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum yaa :s agrı kesıcıde içtim pek faydası olmadı
günaydinlar uyusuklugu üstümden atabilsem ne kaaa iyi olcek de atamiyorum ki mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
günaydın a.s. güzel meleklerin anneleri a.s. a.s.
nasılsınız ? ben çok şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum yaa :s agrı kesıcıde içtim pek faydası olmadı
afiyet olsun şekerim bende birazdan yapıcam kahvaltımıcokacimcoookgörüsürüz ben karnimi doyurayim aciktimda))
günaydın kanki hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
günaydın şeker.Şeniz
günaydın vildoş saa virmeye çalışıyom ama olmiy be gısgardaşım yakın zamandamı vermişim annamadumküüüüü :uhm: ama ilk fırsatta vircem merak etmeyesin canımcım :1hug:
evet ksocum.bende kahvemi içtim ama hala kendime gelemedim.mirmirmirmir mirmirmirmir
evet ksocum.bende kahvemi içtim ama hala kendime gelemedim.mirmirmirmir mirmirmirmir
citos repi ne kafama çalıyon kııı
insan şöyle güzel nazik ince ince mesajlar yazar
yafrum bugün bendenmi göründüler sağaa ne yapsam kızıyon gece benlemi uyudun anam:roflol::roflol:
hmmm kiz bilmiyorum cocuk yattigi zamanda girebilir birisi kalbinimi kirdi yoksa :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
görüsürüz ben karnimi doyurayim aciktimda))
gunaydınlar sekerlerrrrrrrr
nabersınız bakemmm??
sabah 7de naz hanım uyandı benıde uyutmadı salona gıdekkk dedı durdu.goturdum salona cızgı fılmını actım gıdıp yattım.saat 9da ablasını kaldırmıs bukezde.yazık elıfım de geldı anne yaa bu cadı benıde uyutmuyo dıye.9.10gecede ben kalktım essegın bu kezde uykusu gelmıs.anneee battaaaaa ver uyuyacam demeye basladı
eeeeeeeeeeee ıntıkam zamanı uyuturmuyum ben otur bakalım dedım.kahvaltımızı yaptık saat 11 gıbı yatırayım da bende uyuyayım dıyorum.
sızler nasılsınız sekerlerrrr
hurrem hosgeldın canım aramıza melegını gule gule saglıcakla buyut ınsaallah
ayy hastalık işte insanı böyle çekilmez yapıyo
gece kocişimle uyudum ben kimseyle uyumam Şeniz
herhalde hayatım ya.hava kapalı ya.onun için daha kendimize gelemedikkk.mirmirmirmir-tatlicadiarzu-havadanmı kız aceppppp ist kapalı hava tam uyku havasılaelaelaelaelae
afiyet olsun cnm
sabah sabah kahveyi nasıl içiyosunuz
türk kahvesimi yoksa nescafemi içiyonuz
günaydın minikkuşum nasılsın canımmmm üffff çok sıkıldım kızlar
günaydın minikkuşum nasılsın canımmmm üffff çok sıkıldım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?