Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın a.s. güzel meleklerin anneleri a.s. a.s.

nasılsınız ? ben çok şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum yaa :s agrı kesıcıde içtim pek faydası olmadı

günaydın şeker geçmiş olsun canımcım

nan senü uyuşuk karuuuu lülülülülülü

gunaydınlar sekerlerrrrrrrr
nabersınız bakemmm??
sabah 7de naz hanım uyandı benıde uyutmadı salona gıdekkk dedı durdu.goturdum salona cızgı fılmını actım gıdıp yattım.saat 9da ablasını kaldırmıs bukezde.yazık elıfım de geldı anne yaa bu cadı benıde uyutmuyo dıye.9.10gecede ben kalktım essegın bu kezde uykusu gelmıs.anneee battaaaaa ver uyuyacam demeye basladı
eeeeeeeeeeee ıntıkam zamanı uyuturmuyum ben otur bakalım dedım.kahvaltımızı yaptık saat 11 gıbı yatırayım da bende uyuyayım dıyorum.
sızler nasılsınız sekerlerrrr
hurrem hosgeldın canım aramıza melegını gule gule saglıcakla buyut ınsaallah

günaydın minik kuşum hoşgelmişinŞenizŞeniz

hoşgeldin minikkuş
allahım bu vakitli vakitsiz uykudan uyartmaları olmasa bakarımda uykuya hiç dayanamam
bide ikinciyi istiyom nasıl bakacaksam

-tatlicadiarzu-havadanmı kız aceppppp ist kapalı hava tam uyku havasılaelaelaelaelae
herhalde hayatım ya.hava kapalı ya.onun için daha kendimize gelemedikkk.mirmirmirmir
afiyet olsun cnm
sabah sabah kahveyi nasıl içiyosunuz
türk kahvesimi yoksa nescafemi içiyonuz

nescafe hayatım.türk kahvesi olsa onuda içerim şekerim fark etmez benim için.ben kahvesiz yaşıyamıyorum hayatım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…