- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #18.641
belli cnm sabah sabah fırçalıyon habire beni :çok üzgünüm:
hee ben hastayım ondan fırçalıyom seni
sen her dakika fırçalıyonya benisırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın şekerim.herkesde bugün bir uyuşukluk var hayatım neden acaba.:uhm:gunaydınlar sekerlerrrrrrrr
nabersınız bakemmm??
sabah 7de naz hanım uyandı benıde uyutmadı salona gıdekkk dedı durdu.goturdum salona cızgı fılmını actım gıdıp yattım.saat 9da ablasını kaldırmıs bukezde.yazık elıfım de geldı anne yaa bu cadı benıde uyutmuyo dıye.9.10gecede ben kalktım essegın bu kezde uykusu gelmıs.anneee battaaaaa ver uyuyacam demeye basladı
eeeeeeeeeeee ıntıkam zamanı uyuturmuyum ben otur bakalım dedım.kahvaltımızı yaptık saat 11 gıbı yatırayım da bende uyuyayım dıyorum.
sızler nasılsınız sekerlerrrr
hurrem hosgeldın canım aramıza melegını gule gule saglıcakla buyut ınsaallah
günaydın minikkuşum nasılsın canımmmm üffff çok sıkıldım kızlar
ama ben hamileyim sende hamile kalınca bende senin nazını çekerim bikerem:mymeka:
geeel gel kankim senden başka kime naz yapıyım gel kırılma :teselli:
hayırdır canım niye sıkkın derdini söyle derman olalım
gülzeyno hoşgeldin cnm
allah için hamile kalmadan önce böyle değildin sırnaşık şey
az dur sen ben hamile kalmaya çalışıyom naz nasıl yapılırmış ben sana gösteririmsüprizzzzzsırnaşık şey
allah için hamile kalmadan önce böyle değildin sırnaşık şey
az dur sen ben hamile kalmaya çalışıyom naz nasıl yapılırmış ben sana gösteririmsüprizzzzzsırnaşık şey
oh oh hamişler artıcak desene.
biz artık topiğin adını değiştirip hamişler topiği yapalım bari.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:
oh oh hamişler artıcak desene.
biz artık topiğin adını değiştirip hamişler topiği yapalım bari.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:
kso ve citosum repler için sağolun şekerler.
Şeniz Şeniz Şeniz
afiyet olsun canım
günaydın şeker geçmiş olsun canımcım
nan senü uyuşuk karuuuu lülülülülülü
afiyet olsun şekerim bende birazdan yapıcam kahvaltımıcokacimcoook
gunaydınlar sekerlerrrrrrrr
nabersınız bakemmm??
sabah 7de naz hanım uyandı benıde uyutmadı salona gıdekkk dedı durdu.goturdum salona cızgı fılmını actım gıdıp yattım.saat 9da ablasını kaldırmıs bukezde.yazık elıfım de geldı anne yaa bu cadı benıde uyutmuyo dıye.9.10gecede ben kalktım essegın bu kezde uykusu gelmıs.anneee battaaaaa ver uyuyacam demeye basladı
eeeeeeeeeeee ıntıkam zamanı uyuturmuyum ben otur bakalım dedım.kahvaltımızı yaptık saat 11 gıbı yatırayım da bende uyuyayım dıyorum.
sızler nasılsınız sekerlerrrr
hurrem hosgeldın canım aramıza melegını gule gule saglıcakla buyut ınsaallah
kız anlamıyorsun galiba sen git bir karnını doyurda gel.
giriyor zaten şekerim ya.allah allah.sen uyanamadın daha.:mymeka: :mymeka:
bizim hamilelik bulaşıcı yakında sizlerde birer birer hamile kalırsınız dur göbüşü iyice sürtemde herkes kalsın:roflol::roflol:
gülzeyno hoşgeldin cnm
Sabah kimseler yoktu ama bakıyorumda herkesler burda
Hepinize günaydınlar
Güzel bir gün diliyoruma.s.a.s.:1hug:
Şeniz Şeniz Şenizönemli deel cnmŞeniz
sagolun gelin beraber yapalim cokacimcoook cokacimcoook
günaydin canim sende ancak yatiyon haaa yakinda davul gibi olursun uyumaktan ye ic yat nereye kadar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anladim beaaaaaa ne vuruyon ki uyanamadim valla daha cayimi iceyim temizlik yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?