Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın şekerim.herkesde bugün bir uyuşukluk var hayatım neden acaba.:uhm:
anacığım öğlen uyuduğunda bizim içinde uyu hayatım olurmu.
günaydın minikkuşum nasılsın canımmmm üffff çok sıkıldım kızlar

neden sıkıldın kuşumya anlat bakalım.

ama ben hamileyim sende hamile kalınca bende senin nazını çekerim bikerem:mymeka:

allah için hamile kalmadan önce böyle değildin sırnaşık şey
az dur sen ben hamile kalmaya çalışıyom naz nasıl yapılırmış ben sana gösteririmsüprizzzzzsırnaşık şey

az dur sen ben hamile kalmaya çalışıyom naz nasıl yapılırmış ben sana gösteririmsüprizzzzzsırnaşık şey

oh oh hamişler artıcak desene.
biz artık topiğin adını değiştirip hamişler topiği yapalım bari.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:

sen şimdiden cadısın kaydirigubbakcemile3
hamile kalınca nasıl olun hayal bile edemiyom:tomato::tomato::roflol:

oh oh hamişler artıcak desene.
biz artık topiğin adını değiştirip hamişler topiği yapalım bari.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:

bizim hamilelik bulaşıcı yakında sizlerde birer birer hamile kalırsınız dur göbüşü iyice sürtemde herkes kalsın:roflol::roflol:

afiyet olsun canım

günaydın şeker geçmiş olsun canımcım

nan senü uyuşuk karuuuu lülülülülülü

afiyet olsun şekerim bende birazdan yapıcam kahvaltımıcokacimcoook

sagolun gelin beraber yapalim cokacimcoook cokacimcoook

günaydin canim sende ancak yatiyon haaa yakinda davul gibi olursun uyumaktan ye ic yat nereye kadar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız anlamıyorsun galiba sen git bir karnını doyurda gel.
giriyor zaten şekerim ya.allah allah.sen uyanamadın daha.:mymeka: :mymeka:

anladim beaaaaaa ne vuruyon ki uyanamadim valla daha cayimi iceyim temizlik yapacam

önemli deel cnmŞeniz
Şeniz Şeniz Şeniz

sen bu uyuşuklukla hiç birşey yapamazsın şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…