Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aman almıyim şekerim sağol.sizler doğurun biz severiz.
bebeklere bayılırım ama varya.yakın olsam bakarım bile.:1hug:
merak etme cnm doğurunca topiğe salıcam teyzeleri bakar artık sırnaşık şeysırnaşık şey

hosbulduk canım
Bencede senin kızın olacakkaydirigubbakcemile2
cnm hayırlısı olur inşaalah bende kızım olmasını isterim ama sağlıklı olsunda farketmez artık zati ilk bebişim onun için ikisinede razıyım ben

senağlamasenağlamaŞeniz
ağlama üleee şakkıdı
hosbulduk canım
Şeniz
oh oh hamişler artıcak desene.
biz artık topiğin adını değiştirip hamişler topiği yapalım bari.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::CüvCüv:
hamişler topişimizde var :jeyyar:
sen şimdiden cadısın kaydirigubbakcemile3
hamile kalınca nasıl olun hayal bile edemiyom:tomato::tomato::roflol:
heç tavsiye etmem merak etme beni ıyy hiç çekilmiyom valla
kso ve citosum repler için sağolun şekerler.
Şeniz Şeniz Şeniz
bende verdimya kıııs beni niye sölemiyon:1closedeyes:

tabiki şekerim.sen sal bak biz nasıl bakıyoruz ona.oh oh ne güzel.
misler gibide kokar o.

ben uyuşuk değilim nazı sevmem:mymeka:
uyuşmayı sevmem

uyuşanları sevmem:mymeka:
morali bozulanları canı sıkılanları sevmemmmmm
birbirinize laf sokmayıon naz yapmayın sevmemmmmmkötükedihüsokötükedihüso

ona göre hadi neşelenin bi silkinin hareketlenin bakim aaaaaaaaaaaaaa sabah sabah noluyo hıııııklava:klava:

bu topic neşeli sevecev topikkk haaaa ona göreee............bi tek nunukum bize naz yapabilir okkaaa...sırnaşık şey

ağlama üleee şakkıdı

Şeniz

hamişler topişimizde var :jeyyar:

heç tavsiye etmem merak etme beni ıyy hiç çekilmiyom valla

bende verdimya kıııs beni niye sölemiyon:1closedeyes:
seni fark etmedim şekerim kusura bakma.
Şeniz Şeniz Şeniz
ne demek güzelim feda olsun sana tümü:1hug:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniza.s. a.s. a.s.

Çocuğun Meleği

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk,Yaratıcısına sormuş:
-Kısa bir süre sonra beni dünyaya göndereceğini söylediler,fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki orada nasıl yaşayacağımı bilemiyorum!

-Tüm meleklerin arasından bir tanesini senin için seçtim.O,seni bekliyor.Meleğin sana her gün şarkılar söyleyecek ve sana gülümseyecek,böylece sen onun sevgisini her zaman üzerinde hissedecek ve mutlu olacaksın.

-Peki!İnsanlar bir şey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?

-Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyecek,sana konuşmayı dikkatle ve saygıyla öğretecek.

-Dünyada kötü insanların olduğunu duydum.Beni onlardan kim koruyacak?

-Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır,merak etme!

O sırada bir sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar:
-Eğer gitmek üzere isem lütfen söyler misin,benim meleğimin adı nedir?

-Meleğinin adının önemi yok. Sen ona ANNE diyeceksin.

melek anneleri bu sizin için olsun
Allah bizlerede nasip etsin inşallah
dua edin sizlerde

bizde emir verenleri sevmeyiz ülee :mymeka:kötükedihüso

citosunki küçük daha önce benimkine bakın büyütünn ben çalışmaya başlıycam hemen benim kuzu annanesiyle kalcak evde hem deneyim olur çitosunkine daha iyi bakarsınız :)

sakin şekerim sakin.
ne bu stres böyle.kendine gel allah allah.
anam sabah sabah oklavalar uçuyor havada.

:1shok: bizi kasdettin heralde

kızlar sizi iki dk yalnız bırakmaya gelmiyo anında doldurmuşsunuz sayfaları.malesef şimdi yazamıyorum kızıma netten testler buldum onları çalışıyo.yani ps kızımda.bende arada kaçamak yapıyorum sadece
hadi bana müsade öptüm

herşey gönlünce olsun hayatım.paylaşımın için saol.allah herkese o güzel duyguyu nasip etsin hayatım.
citosunki küçük daha önce benimkine bakın büyütünn ben çalışmaya başlıycam hemen benim kuzu annanesiyle kalcak evde hem deneyim olur çitosunkine daha iyi bakarsınız :)

hayatım onada bakarız.sen merak etme.kaç tane teyzeyiz burda bebekleri büyütemiycekmiyiz.

günaydın minik kuşum hoşgelmişinŞenizŞeniz

sagol bebegım sanada gunaydın canım nasılsın sekerrrrrrrrrr

günaydın minikkuşum nasılsın canımmmm üffff çok sıkıldım kızlar

gunaydın canım benım cok sukur ıyıyım seker sen nasılsın hayır olsun ınsaallah nen var sekercıgımmmmmm neden sıkılıyor canın

hoşgeldin minikkuş
allahım bu vakitli vakitsiz uykudan uyartmaları olmasa bakarımda uykuya hiç dayanamam
bide ikinciyi istiyom nasıl bakacaksam

sagol canım benım hosbulduk
canım benımkıler aksam erken yatıyorlar ondan erkencıler cocukda haklı aksam 8.8.30da uyuyorlar sabahta erkenden hortluyorlar napsınlar
bende var accık asksam erken yat sabah gec kalk dıyom:roflol::roflol::roflol:dogur dogur aradan cıksın oda dusunuyorsan canım.
ılerledıkce ınsanın gozu yemıyor.ben sımdı olsa asla dogurmam dıyorum
yas ılerledıkce kafa goturmuyor vallahı.

günaydın şekerim.herkesde bugün bir uyuşukluk var hayatım neden acaba.:uhm:
anacığım öğlen uyuduğunda bizim içinde uyu hayatım olurmu.

neden sıkıldın kuşumya anlat bakalım.

sagol bebekk
olur yafrum buyuk bır zevkle uyurum sızın ıcınde oglen:roflol::roflol::roflol:

bizim hamilelik bulaşıcı yakında sizlerde birer birer hamile kalırsınız dur göbüşü iyice sürtemde herkes kalsın:roflol::roflol:

dur kıs allah korusun benım ıslerım var bebek falan yapamam artıkın
okul bıtecek sınavlara gırecem calısacagım artıkın
yeter dogurduklarım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kısım ben sana ne ettımde yaranamıyom bır turlu anlamadım
kıs aylardır uykumu uyudum ben anam ev tası temızle kız evlendır ders calıs gunde 5 6 saatlık uykularla durdugum gunlere noldu
sımdı boyle dıyon.surda 2 hafta kaldı canım ne uyursam kar.yıne sınavlar yaklasıyor ders yapacagım hemde bu kez daha sıkı calısmam gerekecek fınaller bunlar.kalmamam lazım

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kiz bizemi ayirdin vaktini sanki banane sakka ettim cikmam gerek gelirim sonra bayyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…