Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ne oluyor yavrus pek duygusalsın a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne oluyor yavrus pek duygusalsın a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sagol bebam minige dedim kackere beni neresiyle dinliyo anlamadim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
buda sana olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

minikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

neyse kızlar
siz temiz gacılar
aklanıp paklanmışsınızdır
bende bir ortalığa gireşeyim
öpüyorum hepinizi kızlarŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sagol bebam minige dedim kackere beni neresiyle dinliyo anlamadim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
buda sana olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

o şimdi beslenme saatinde seni duyamaz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

topiğimiz için gittim ajanlık yaptım ve miniğin yeni kıyafetini görüntüledim siz karar verin enişte haklımı değilmi????

günaydın canlarımmmmm
nasılsınız bakım inşallah gununuz guzel gecer
miniğim bu kıyafette ne kıssssssssssssss
eniştem haklı tabeee

Merhabalar melek kız anneleri..Ben uzun süredir bakamamıştım bu topiğe.Bahsetmiştim önceden, benimde bir meleğim var,anaokulunda şimdi.:asigim: .Benide bu güzel ortamınıza,muhabbetinize alırmısınız..

o şimdi beslenme saatinde seni duyamaz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tikinsin bakalim allah doyursun ancak yiyo ancak uyuyo yakinda kilo aldim diye dövünürse bak ben neler diyecem ona gözü ac onun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tabi ya ne ağlaması.bol bol göbek showwww
:teytey::teytey:
herkese günaydın:teytey:
Ooooooo bugün bayagı kalabalığız herkesler burda masallah
Frezyam eksik hissediliyo
Hepinize güzel bir gün diliyorum:1hug:
günaydın şekerim.
frezyayada çok üzüldüm.
çok geçmiş olsun.bu çocuklar neden böyle oldu anlamıyorum.

bizde seni öptük canım özletme kendini.
bende kacıyorum arkadaslar
Makinaları calıstırayım bir de süpürecem evi
Size bol muhabbetlerkaydirigubbakcemile5
hadi kolay gelsin şeker.
:roflol: :roflol:
burdayım hayatım geldim.işlerim vardı onları hallettim.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bol bol resim çektir ki görelim resimleri hayatım.

tabim ne demek hosgeldin aramiza tanit ozaman kendini herkez tanisn seni :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende accik cikiyorum gelirim su evi süpüreyim sonrada dolabimi temizleyecem yemk ne yapsam ki diyorum offffff biktim yeemk derdinden yaaaaaa

günaydın canlarımmmmm
nasılsınız bakım inşallah gununuz guzel gecer
miniğim bu kıyafette ne kıssssssssssssss
eniştem haklı tabeee
günaydın canım.
hoşgeldin.

tabiki hayatım alırız ne demek.
hoş geldin aramıza.allah meleğini bağışlasın canım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…