E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.021
nere kiz hani bana öpücük hani bana cicek ask olsun :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
onu ben yapacaktımda şekerrrr yorulmuşum dinlen dedi forumm:roflol::roflol::roflol:
kıs sus aaaaaaa ne demek o oyle mannakkk
ben sureklı suslenıp gezıyom sureklı bebeklemı gezıyom yanı
hee sen daha aldıgım elbıseyıde gormedıydın demı
dugunden gelemde fotolarımı gosterem sana yafrum
elbıseyı aldım kocıskom 1 hafta sonra sen onun ustune ne gıyecen dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadasla bızde aynı anda sıyah bogazlı kazak dedık koptuk.
adamın derdı kıcın basın sırtın acık donacak bıyerlerınmıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dedım donarsada ısıt ısın ne dıdımmm hee olur ozaman don dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne oluyor yavrus pek duygusalsın a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:roflol::roflol::roflol:hayatım hemende bahane hazır dimii üşütme diye dedim bennn....
benim ki bide bişey daha bulduu bak dinle bahaneyii
ya hayatım sen biliyorum ki bu elbiseyle rahat edemezsin için rahat etmez seninn gel başka bakalaımm aaa bak bu renk sana çok yakışıyoooo(gösterdiğide hiç giymediğim ama onunilk o anda gördüğü en kapalı elbisedir)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gene sizinkiler kibarmış
benimki uzun uzun inceler
ala ala bunumu aldın der
bende ses çıkarmasın diye aşkım senin için
hemen yalakalık moduna girerim oda yer:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagol bebam minige dedim kackere beni neresiyle dinliyo anlamadim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
buda sana olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
:roflol::roflol::roflol:hayatım hemende bahane hazır dimii üşütme diye dedim bennn....
ya hayatım sen biliyorum ki bu elbiseyle rahat edemezsin için rahat etmez seninn gel başka bakalaımm aaa bak bu renk sana çok yakışıyoooo(gösterdiğide hiç giymediğim ama onunilk o anda gördüğü en kapalı elbisedir)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gene sizinkiler kibarmış
ala ala bunumu aldın der
hemen yalakalık moduna girerim oda yer:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaynanamlar bir gitsin trye bende acik sacik giyecem iste iki gün kaldi sonra bende istedigimi giyerim ben baktimmi bunu gercekten giyecekmisin diye gözümün icine bakiyo garibim bende yokkk diyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
o şimdi beslenme saatinde seni duyamaz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Merhabalar melek kız anneleri..Ben uzun süredir bakamamıştım bu topiğe.Bahsetmiştim önceden, benimde bir meleğim var,anaokulunda şimdi.:asigim: .Benide bu güzel ortamınıza,muhabbetinize alırmısınız..
tabi ya ne ağlaması.bol bol göbek showwwwsagol canım benım evet bu cıcek cocugu soldurdu yaa
zaten mınyondu yuzu avuc ıcı kadar kaldı bırde hasta olmasa barı
sagol bebegım daha gorusuruz pcmı goturecegım zaten ama otelde net varmı emın degılım?varsa ıkı arada derede gırerım seker
arkadasım fotolarını falan cekıp pcme atacagımdan tam tesekkul gıdıyorum:roflol:
sagol bebegım cok tesekkurler edıyorum
evet canım buyuk gun geldı cattı evereydımde su kızı goreydı oda gununu bı:roflol:
aglayacakmısım az once konustuk teldede.
yuksek yuksek tepeler derken
dedım kıs manyakmısın ben kendı kınamda aglamadım 3 senedırde senın aglamaz zırlamalarını cektım muradına erdın sımdı nıye aglayım dıye:roflol:
ben kurtları dokecem anlamam demı canım
sagolasın bebegım allah razı olsun
ınsaallah bakalım seker doyurup ılacı dayayımda toplayım sunların kıcını:roflol::roflol::roflol
gunaydın canım sagolasın cok sukur ıyıyız sen nasılsın?
ooo sen bayadır gelmıyorsun heralde seker
nısan 4 5 ara sınavlara gırdım ay sonunda sonuclar acıklanacak mayıs sonuna fınallerım var.guzel gectı canım sınavım bakalım fınallerde ne yapacagım
sen nasılsın keyıfler yerındedır ınsaallah canım
günaydın şekerim.herkese günaydın:teytey:
Ooooooo bugün bayagı kalabalığız herkesler burda masallah
Frezyam eksik hissediliyo
Hepinize güzel bir gün diliyorum:1hug:
bizde seni öptük canım özletme kendini.minik kuşum sevindim hayırlısıyla verirsin inşallah dersleri
Belinay adına sevindim. hayırlısı olsun.
kızlar ben genelde kullanıcı panelimdeki konulara bakıp çıkıyordum.
kk nın anasayfasına bile fazla bakmıyorum. bi bakim dedim. fanatik kulüplerin yerini değiştirmişler
sonradan buldum bi selam verim dedim.
birde burda sohbet çok hızlı ilerliyor yaf, yetişemiyorum ben :))
zaten artık ücretsiz iznim bitiyor, bu ay sonu işe dönüyorum.
yinede arada sırada uğrayıp hal hatır sorarım.
öpüyorum canlarım hepinizi.
hadi kolay gelsin şeker.bende kacıyorum arkadaslar
Makinaları calıstırayım bir de süpürecem evi
Size bol muhabbetlerkaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol:Sarhoş Adam ve Sadakat
--------------------------------------------------------------------------------
Akşamdan kalma bir adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.
Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış.
Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş..
Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
''Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum'.
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.
Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
- Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
- Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
Adam, şaşırmış vaziyette:
- Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
- Ha onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,pantalonunu çıkarmaya çalıştığında,
" Bayan, beni yalnız bırakın, Ben evli bir adamım" dedinde ondan :):roflol::roflol::roflol:
burdayım hayatım geldim.işlerim vardı onları hallettim.
kız şevval benim burada alınacak yüzümmü kaldı kiiilaf aramızda herkese yaptım bişeycikkk
:roflol::roflol:
bu arada çok usluyum
ohhh senin enerjinede bayıldım bu arada hadi maşallah :sm_cool:
yaaaa zeynoda bi aralar iyiydi ama teklediii hatuncuğum....zeynomm hadi be gülüm ha gayrettttt
sonra lahanam kamilemmmmm
kızlar mihriş nerelerde yaaaa..
ayy ebrum nerdeeeeeeeeeeeeee ebruuuuuuuummmmmmmmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kıs sus aaaaaaa ne demek o oyle mannakkk
ben sureklı suslenıp gezıyom sureklı bebeklemı gezıyom yanı
hee sen daha aldıgım elbıseyıde gormedıydın demı
dugunden gelemde fotolarımı gosterem sana yafrum
elbıseyı aldım kocıskom 1 hafta sonra sen onun ustune ne gıyecen dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadasla bızde aynı anda sıyah bogazlı kazak dedık koptuk.
adamın derdı kıcın basın sırtın acık donacak bıyerlerınmıs:roflol::roflol::roflol::roflol:
dedım donarsada ısıt ısın ne dıdımmm hee olur ozaman don dedı:roflol::roflol::roflol:
gene sizinkiler kibarmış
ala ala bunumu aldın der
bende hemen yalakalık yaparım benimkide yer.
neyse hadi olsun canım falan demeye başlar.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Merhabalar melek kız anneleri..Ben uzun süredir bakamamıştım bu topiğe.Bahsetmiştim önceden, benimde bir meleğim var,anaokulunda şimdi.:asigim: .Benide bu güzel ortamınıza,muhabbetinize alırmısınız..
gene sizinkiler kibarmış
ala ala bunumu aldın der
ha hhaaa haayyyyyyyy dimi hayatımm hemende kanarlar
hep kendi dedikleri oluyo sanıyolar ama aslında onu akıllarına getiren biziz :roflol:
KARI KOCA KONUŞMASI ÖRNEK CÜMLEE:
aa hayatım hani sen bana bunu böle yap demiştinya bak yaptrımm
-- ne zaman dedim bnen demedim.
aa canım bitanem aşk olsun yaa see dedinya bende öle yaptım işte..
--hımmm yaa
aa evetcanım nasıl ınutırsun sen benle konuşurken aklın nrede seninnn haa söyle bakimm nerdeesenağlama
---(adam düşünür bakar iş sarpa saracakk hemen çark eder..)CADIARZU
---ya hatırladım be sevgilimm tamam ya o kadar kafam meşgul kii biliyoosun işteee tamam bak iyi etmişsin öle yapmaklaa iyiki öle demişim benn
aa şekerim sen istersinde ben yapmamıııı:jeyyar:
KURGULAYAN ROSEMOONNN :roflol::roflol::roflol:
günaydın canım.günaydın canlarımmmmm
nasılsınız bakım inşallah gununuz guzel gecer
miniğim bu kıyafette ne kıssssssssssssss
eniştem haklı tabeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?