- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.001
bende kacıyorum arkadaslar
Makinaları calıstırayım bir de süpürecem evi
Size bol muhabbetlerkaydirigubbakcemile5
Frezyanın melegi hastaymıs:1no2:
Nedenini anlayamadıkları atesi varmıs:1no2:
Onunla ilgileniyo
bunlarda sana nunukcumma.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
benden sizlereeeeeeeeeeee
rosemm anlayışın için sağol yazdım sonrada korktum kırılırsın diye ...
bunların hepsi sana
:asigim::asigim::asigim::asigim::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Sarhoş Adam ve Sadakat
--------------------------------------------------------------------------------
Akşamdan kalma bir adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.
Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış.
Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor.
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş..
Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;
''Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum'.
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş.
Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
- Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
- Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
Adam, şaşırmış vaziyette:
- Anlayamadım. O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
- Ha onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,pantalonunu çıkarmaya çalıştığında,
" Bayan, beni yalnız bırakın, Ben evli bir adamım" dedinde ondan :):roflol::roflol::roflol:
kız kıskanç böcükümm nerdesin sen be özledim seni ben şeker...........al hadı kıskanma dur bunlarda benden sana memleketimin çiçekleri haaa dikkatli koklaaa...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Sarhoş Adam ve Sadakat
--------------------------------------------------------------------------------
''Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim. Seni seviyorum'.
Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
- Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.
- Ha onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,pantalonunu çıkarmaya çalıştığında,
" Bayan, beni yalnız bırakın, Ben evli bir adamım" dedinde ondan :):roflol::roflol::roflol:
yolun anacım
sen böyle süslenip püslenirsen
burdurdan bebeyle geleceksin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:Sarhoş Adam ve Sadakat
ayy canım ya acil şifalarrr inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş çabuk iyileşir önemli bir şeyi yoktur meleğimizin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bunlarda sana nunukcumm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kıs sus aaaaaaa ne demek o oyle mannakkk
ben sureklı suslenıp gezıyom sureklı bebeklemı gezıyom yanı
hee sen daha aldıgım elbıseyıde gormedıydın demı
dugunden gelemde fotolarımı gosterem sana yafrum
elbıseyı aldım kocıskom 1 hafta sonra sen onun ustune ne gıyecen dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadasla bızde aynı anda sıyah bogazlı kazak dedık koptuk.
adamın derdı kıcın basın sırtın acık donacak bıyerlerınmıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dedım donarsada ısıt ısın ne dıdımmm hee olur ozaman don dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haydın kactım artık vallahı acımdan mıdem sırtıma yapıstı kıslarr
optum herkeslerı kıb gorusmek uzere yafrularr
onu ben yapacaktımda şekerrrr yorulmuşum dinlen dedi forumm:roflol::roflol::roflol:şeyy arkadaşlar fıkrama kuru kuru gülüyonuz sadece insan birazda rep verir dimi ama aşkolsun size yaaaa
(yüzsüzlükte tavan yapmış gacı modeli)
şeyy arkadaşlar fıkrama kuru kuru gülüyonuz sadece insan birazda rep verir dimi ama aşkolsun size yaaaa
(yüzsüzlükte tavan yapmış gacı modeli)
kıs sus aaaaaaa ne demek o oyle mannakkk
ben sureklı suslenıp gezıyom sureklı bebeklemı gezıyom yanı
hee sen daha aldıgım elbıseyıde gormedıydın demı
dugunden gelemde fotolarımı gosterem sana yafrum
elbıseyı aldım kocıskom 1 hafta sonra sen onun ustune ne gıyecen dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadasla bızde aynı anda sıyah bogazlı kazak dedık koptuk.
adamın derdı kıcın basın sırtın acık donacak bıyerlerınmıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dedım donarsada ısıt ısın ne dıdımmm hee olur ozaman don dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?