Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

delü garuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

hoşgeldin şekerima.s. ne demek elbetteki alırız aramıza tüm melek annelerine açık topiğimiz:enbuyukkk: alalh bağışlasın meleğini:Saruboceq:

gel şekerim gel ama bana kırılmama ya söz verecen haaaa:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım esım kıyafetlerıme hıc karısmaz
ne zaman elbıse acık sacık bısey gıyınsem kesın usutuyom bıyerlerımı ondan soyluyor
adam bılıyo huyumu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr nasılsınız bakem bugün biz oğlumla daha iyiz en azından burnumuz az akıyor:roflol::roflol:bugün temizlik günümmmsenağlamasenağlamasenağlama mola verip gelirim arada yene

Sekerler yaa cok lak lak ettınız hadın gelın sıze kahve yapamda bana ıkı el atınnnnn:)))
valla hıc bısey yapasım yok bahar yorgunlugumudur yaslanıyommu ne ayollllllllllllllllll

yakalarım ben eylemlerim devam edicek

sen miniğin resmini gördünmü şekerim
şimdi efsunefeyle rosemin peşindeyim onlarıda görüntüleyip burda yayınlıycam....

şakkıdışakkıdı

KIS NE RESMI NAPTINIZ BANA SOYLE BAKEMMMMM
AAAAA MUZURLUGUN USTUNDE BUGUN NERDE AY BEN GORMEDIM NE HALDEYIM
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

tünaydınlar ben geldim,maşallah sayfaları oku oku bitmedi yinede hepsini bitiremedim.
ben bu ara pek bi uykucu oldum ya,uykudan kafam kalkmıyo.
kayınvalideme misafir gelcekmiş betülle tatlı yaptık misafirlere,daha ortalığı toplıcam.
aklım sizde ama ortalığım dağınık,sonrada misafir gelcek yani akşama kadar ben yine yokum idere edin artık.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…